• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
http://www.netweather.tv/index.cgi?action=winter-forecast-2013;sess=

با تشکر از امیر کوروش عزیز

869xNxwinter1314.jpg.pagespeed.ic.k2PY9KN67X.jpg

Winter Forecast - 2013/2014 [h=5]By Ed O'Toole

This forecast is based on certain solar, atmospheric and sea state conditions that are already in place or likely to be in place for the winter and each of these can be looked at in turn on the in depth version of the winter forecast.

However, the forecast headlines are:
  • Average to slightly colder than average temperatures.
  • Drier than average - notably December.
  • Weak high pressure anomaly, especially towards the north of the UK as the jet stream is deflected south.
  • Main risk of significant cold later in winter, but this is considered low risk presently.
  • Possible cold start to winter.
European Winter Temperature Anomaly
600xNxEuro-winter-temp-anomaly.png.pagespeed.ic.GBQH5hCw-G.png

European Winter Precipitation Anomaly
600xNxEuro-winter-precip-anomaly.png.pagespeed.ic.dXvhfqeull.png

European Winter Surface Pressure Anomaly
600xNxEuro-winter-sfc-pressure-anomaly.png.pagespeed.ic.Wp4nqWNr76.png

December to February Jet Stream
600xNxDec-Feb-jet-stream.png.pagespeed.ic.FqlqDSchoQ.png

rahsazan

کاربر ويژه
با عرض سلام خدمت اساتید هواشناسی

در برخی از قسمتهای انجمن هواشناسی دیده میشه که کارشناسان میگویند فلان کوه یا یک روستا 20میلی متر بارش داشته است که 4سانتی متر هم بارش برف بوده درصورتی که آن نقطه اصلا ایستگاه سینوپتیک یا باران یا برف سنجی ندارد می خواستم از خدمت کارشناسان عزیز بپرسم آیا سایت یا نقشه ای در رابطه با میزان بارش باران یابرف هرنقطه(چه کوه یا روستا یا ...)که در24ساعت یا چند روز قبل (گذشته)باریده وجود دارد ؟؟؟(غیر از trmm or gwadi باسپاس
سلام بر دوستان

سلام دوست عزیز
یکی از مواردی که میتونه پاسخ سوال شما باشه، نقشه های هم بارش هست که با استفاده از نقاطی که ایستگاه دارن رسم میشه، بطور مثال میزان بارش در چند نقطه از دشت مشهد برداشت میشه و بار سم منحنیهای هم بارش با استفاده از داده های این ایستگاهها، داده ها تخمین زده میشن
همینطور چند وقت پیش از یکی از اساتید هواشناسی شنیدم که نرم افزاری هست که با ارائه مختصات جغرافیایی و با استفاده از دیتابیس کل ایستگاهها ، داده های هر نقطه رو تخمین میزنه، البته تخمین زدن این موارد فکر نکنم خیلی دقیق باشه چون برای دشت مشهد(بطور مثال) ایستگاههای هواشناسی یا بارانسنجی در ارتفاع محدوده 1000 متر هستن و برای بینالود این تخمین در ارتفاع محدوده 3000 متر زده میشه

در مورد بارش برف هم یکی از راهکارها استفاده از تصاویر ماهواره ای هست که پوشش برف رو نشون میده اما میزانش رو من تا حالا ندیدم
در هرصورت از سایر دوستانی هم که در این زمینه اطلاعاتی دارن دعوت میکنم که در بحث شرکت کنن

DR WHO

کاربر ويژه
اصغرى : سرماى اين چند روزه غير نرمال نيست

دماى آذر از اول تا الان هنجار بوده

مدل ها از شدت سرماى هفته بعد كم كردند

:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش جان

خیلی عالی- جامع و کامل بود.
من برم این مدلهای آنالوگ رو برای منطقه خودمون شبیه سازی کنم ببینم دقیقا شرایط ما چطور خواهد بود:گل:

اميرمحسن جان اون سايت مطالبش بيشتره

http://www.netweather.tv/index.cgi?action=winter-forecast-in-depth;sess=

پايين صفحه

Want More Detail?
View The In Depth / Technical Version Of The Winter Forecast Here

را كليك كنيد ..

emadi1368

New member
سلام بر دوستان

سلام دوست عزیز
یکی از مواردی که میتونه پاسخ سوال شما باشه، نقشه های هم بارش هست که با استفاده از نقاطی که ایستگاه دارن رسم میشه، بطور مثال میزان بارش در چند نقطه از دشت مشهد برداشت میشه و بار سم منحنیهای هم بارش با استفاده از داده های این ایستگاهها، داده ها تخمین زده میشن
همینطور چند وقت پیش از یکی از اساتید هواشناسی شنیدم که نرم افزاری هست که با ارائه مختصات جغرافیایی و با استفاده از دیتابیس کل ایستگاهها ، داده های هر نقطه رو تخمین میزنه، البته تخمین زدن این موارد فکر نکنم خیلی دقیق باشه چون برای دشت مشهد(بطور مثال) ایستگاههای هواشناسی یا بارانسنجی در ارتفاع محدوده 1000 متر هستن و برای بینالود این تخمین در ارتفاع محدوده 3000 متر زده میشه

در مورد بارش برف هم یکی از راهکارها استفاده از تصاویر ماهواره ای هست که پوشش برف رو نشون میده اما میزانش رو من تا حالا ندیدم
در هرصورت از سایر دوستانی هم که در این زمینه اطلاعاتی دارن دعوت میکنم که در بحث شرکت کنن

دوست عزیز از راهنمایی شماسپاسگزارم اگر اسم اون نرم افزار یادتون هست خوشحال میشم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب بر اساس اطلاعاتی که از سایتی که امیر کوروش عزیز معرفی کردند و مطابق با سالهای آنالوگ موجود در متن تجزیه و تحلیل، آنومالی تراز 500 میلی بار برای ماه ژانویه اینطوری میشه !!!!!!!!!

فوق العاده است!

آنومالی منفی ارتفاع در تراز 500 با انحراف معیار بالا!!!!!!!!!!!!

fzb88no1p0fsqhnmj2x.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب برای بهتر مشخص شدن موضوع اول باید بدونیم که کلیمتالوژی ما ژانویه بر اساس اطلاعات دوره آماری بلند مدت چطوری بوده:

ca4u7pmo1y0x2aebyrj.jpg

خوب نقشه زیر روی هم برای این آماده کردم که سالهای انالوگ مذکور رو درش لحاظ کنم !

با توجه به نقشه زیر بنظر میرسه که وضعیت ارتفاع در تراز 500 میلی بار مطابق اونچیزیکه پیش بینی شده از نرمال بلند مدتش مطلوب تر هست:گل:

cz4o8g55lvu5yb90qy8b.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
انجام وظيفه بود مهربان يار :گل:

استاد اين توزيع فشار اگر اشتباه نكرده باشم بايد نشانگر شكل گيرى ناوه هاى عميق تلفيقى بهمراه ريزش هواى سرد از بالا ، خيزش هواى مرطوب از پايين و شيب فشارى مناسب باشه

شكل گيرى سيستم هايى با هسته سرد و رطوبت درياى سياه كه به عرض هاى پايينتر ميان و با هميارى رطوبت جنوبى همراه ميشن

يعنى ميشه نسل ما هم بوران ببينند؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انجام وظيفه بود مهربان يار :گل:

استاد اين توزيع فشار اگر اشتباه نكرده باشم بايد نشانگر شكل گيرى ناوه هاى عميق تلفيقى بهمراه ريزش هواى سرد از بالا ، خيزش هواى مرطوب از پايين و شيب فشارى مناسب باشه

شكل گيرى سيستم هايى با هسته سرد و رطوبت درياى سياه كه به عرض هاى پايينتر ميان و با هميارى رطوبت جنوبى همراه ميشن

يعنى ميشه نسل ما هم بوران ببينند؟

امیر کوروش جان

آنومالی ارتفاع تراز 500 میلی بار .

توزیع فشارش رو هم خواهم گذاشت بزودی

DR WHO

کاربر ويژه
اووبس :خجالت2: همش نقشه ها را باهم اشتباه مى گيرم :زبون: به هر روى اميدوارم بوران ببينم :خجالت2:

rahsazan

کاربر ويژه
ممنون دوست عزیز:گل:
خواهش میکنم

اگر در این فروم یا سایر تالارهای گفتگوی هواشناسی چنین اطلاعاتی رو مشاهده کردین که میزان بارش و نوع بارش رو در نقاط فاقد ایستگاه ارائه میداد، لطفا در اینجا هم قرار بدین تا بتونیم پیگیری کنیم که این اطلاعات چطوری بدست اومده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا