• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هادی...

New member
شاهین دژ

ساعت: 19

آسمان: مه رقیق

دما: 9-

رطوبت: 86%

فشار: 1033هکتوپاسکال

دیدافقی: 2کیلومتر

سرعت باد: 1متربرثانیه

جهت باد: شمالی

حداقل دمای دیشب: 11-

حداکثردمای دیروز: 8.1-

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
But the analogs are calling for another period of cold weather across much of lower 48 during the Jan 15-Feb 15 time frame. Of course there could be some warmth mixed in between but we could be in store for another high demand of HDD during this time.

Of course heading out this far in advance, using MJO analogs is not recommended as there are a number of factors that could play out and alter the forecast. But we do recommend using it as another tool to help your prediction in a time of increased uncertainty.

[MENTION=26376]pokerface[/MENTION]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
tcs.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
MASHHAD Current conditions

2 - °C
w135.gif
4 m/s

Clear
Feels Like: -7°
Barometer: 1031.0 hPa
Dewpoint: -3°
Humidity: 93%
Visibility: 10 km

felan123

New member
من به شخصه متقدم هر وقت دی خشک نشد و بارش داشت اون وقت هست که زمستون از اون زمستون های هست که باید باشه
بهتون قل میدم امسال تا اخر دی بارش سراسری نداشته باشیم و فقط سرما خشک حالا میگین نه ببینین!!!!!!!!!!
{من در تعجب هستم که چرا وقتی که زمستون میشه هوا سرد میشه بارش نداریم همین تا کمی هوا گرم میشه (بهمن) بارش کشور شروع میشه}
حتی اگه زمستون امسال بهتر از سال هایی گذشته باشه باز هم باید زمانی بارش اتفاق بیفته که به نفع کشور باشه یعنی به صورت برف
وقتی بهمن واسفند بارش کشور شروع میشه این یعنی ثبات نداره و سرما در این ماه هایی که گفتم با یک سیستم میاد و سری بعدش به شکل گرم
در میاد هوا خیلی
بد این طوری و سری برف های زمین اب میشه
ای کاش کاش کاش دی خشک نشه چون تمام قدرت زمستون (دی) هست
به امید خدا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس جدول بالا سقز سردترین شهر ایران بوده تا این لحظه با دمای 18- زیر صفر

ارتفاع : 1523 متر از سطح دریا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا