این سیستم هم اگه سرعت کم و قوی بود فکر کنم شبیه همان سال 72 می شد.
الکوی نقشه ها بیشتر شبیه زمستان 1964 بود ، اگر سرما حداقل 7 روز تداوم داشت می شد گفت 1964 برای دومین بار روی داد ولی ...
این سیستم هم اگه سرعت کم و قوی بود فکر کنم شبیه همان سال 72 می شد.
الکوی نقشه ها بیشتر شبیه زمستان 1964 بود ، اگر سرما حداقل 7 روز تداوم داشت می شد گفت 1964 برای دومین بار روی داد ولی ...
آبتين اين عكس از كدوم منبع هست و براي چه شهريه ؟؟؟
رکورد کمینه دمای ثبت شده مشهد هم در روز 3 فوریه 1972 که همون 14 بهمن سال 50 بوده هست که 28- درجه بوده
منم خیلی از برفای بسیار سنگین اون سال ، ترکیدگی لوله های آب ، تعطیلی طولانی مدت مدارس و ... شنیدم و شنیدم که تا اردیبهشت سال بعدش توی باغچه خونمون برف بوده!
میزان بارش برف روی زمین در سه روز گذشته:
من جايي ديدم كه رشته اما اصلا مطمين نيستم ! تو سيستم دارم اين عكسو
بزار سينا جان
من ميرم دنبال اين موضوع حتما
بايد به منابه تاريخي مراجعه بشه.
در ضمن اون سال لانينا حاكم بوده لانينايي كه از اواخر سال 1970 شروع شده و تا سال 1972 ادامه داشت و كاملا در اين مدت تثبيت شده بود.
ايران در رتبه كشته هاي كولاك تا به امروز در جهان رده اوله !!!!!
اينهم اون ناهنجاري ٢٠٠٨ افغانستان كه تو ايران هم بود!!!
زمستان ۱۳۸۶ هرات سردترین زمستان تاریخ معاصر افغانستان است که دمای هوا تا بیست و هفت درجه سانتیگراد زیر صفر رسید [۱] در مناطقی از هرات تا دو متر برف بارید.[۲] دمای هوا در برخی از روزها و در مقایسه همان روز حتی از قطب جنوب هم سردتر بود[۳] و بر اساس آمار رسمی مسوولین دولتی این سرما منجر به کشته شدن حداقل یک هزار نفر و قطع دست و پای دهها تن دیگر گردید و دهها هزار دام از بین رفت.[۴]
آغاز سرما [ویرایش]
تقریبا از اواسط دی ماه سال ۱۳۸۶ خورشیدی سرمای شدیدی نیمی از کره زمین را فرا گرفت، اما این سرما بیش از همه گریبانگیر مردم افغانستان بویژه اهالی هرات در غرب افغانستان شد.
زمستان ۱۳۸۶، برف بی سابقه و سرمای سرسام آور آن بعد از یک دهه خشکسالی، مردم افغانستان را به شدت غافلگیرکرد؛ طوریکه تا نیمههای ماه دی، هیچ خبری از برف و بارندگی نبود، اموال و مواشی مردم بخصوص کوچ نشینها، در دشت و کوه پراکنده بودند و هیچ انتظار چنین پیشامد ناگهانی برف و سرما را نداشتند.
روز هفدهم دی ماه ۱۳۸۶ برف ناگهانی شروع به باریدن گرفت، چوپانها و چادر نشینها بیش از همه غافلگیر شدند و بیشترین تلفات مالی و جانی را متحمل شدند.
تعداد زیادی از کسانی که در بیابانها و دشتها گیر مانده بودند بر اثر سرما و راهپیماییهای طولانی در برف، انگشتهای دست و پا و دیگر اعضای شان را از دست دادند، حتا استخوانها، دست و پاهای شان نیز در بیمارستان مرکزی ولایت هرات قطع گردید.
صدها راس مواشی بویژه گوسفند بر اثر سرما جان دادند.بیماری سینه و بغل بشدت گسترش یافت و کودکان را مورد هجوم قرار داد.
توقف روند عادی زندگی [ویرایش]
منبع ويكي پديا