• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
خوب عزیز من اگه این مانع طبیعی نبود که مشهد 10 متر برف میومد وقتیکه اردکان یزد اینقدر بباره باید قاعدتن شمال شرق میترکوند چون میدونیکه مسیر توده های بارشیدر زمستون از جنوب غرب به شمال شرقه

نه اون اردکان یزد نیست اون اردکان فارس یلا همون سپیدان هستش که الان هم پیست اسکی سپیدان نزدیک همین روستای کاکان هستش

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

واي خداي من يعني در شمال شرق كشور در اون زمان متوسط دما 13.1 - بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يعني دماي مينيمم و ماگزيمم بايد چقدر بوده باشه كه چنين متوسطي بدست بياد ؟؟؟؟؟؟؟؟ واي خدا من باور نمي كنم

خوب معلومه شمال شرق ایران سردسیرترین منطقه ایرانه

mohamad$

کاربر ويژه
همدان سال 86 یه روز دمای بیشینش -14 و کمینش -31 شد . میانگین روزش دما -22.5 درجه

اراک -17 و -30 میانگین -23.5 درجه

arashz

مدیر بخش هواشناسی

واي خداي من يعني در شمال شرق كشور در اون زمان متوسط دما 13.1 - بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يعني دماي مينيمم و ماگزيمم بايد چقدر بوده باشه كه چنين متوسطي بدست بياد ؟؟؟؟؟؟؟؟ واي خدا من باور نمي كنم

کاری نداره، تفاضل دمای مثبت و منفی میشده 26 درجه زیر صفر! مثلا روز 0 و شب -26 که میانگینش میشه همین 13 درجه زیر صفر

ali.doosti

کاربر ويژه
چهارشنبه :(دمای ماکزیمم...مینیمم...بارش...سرعت باد) :

اسکیل :دما
mbl1rf4fewm7ub9nzcl5.jpg

بارش :
32p0o2zqfj8kwjt6kk3s.jpg

باد :
uehiw8706z24x5ikcnde.jpg

IR_tomhigh.gif

IR_tomlow.gif

IR_2448liq.gif

IR_tomwsp.gif

پنج شنبه :

IR_72high.gif

IR_72low.gif

IR_4872liq.gif

IR_72wsp.gif

جمعه :

IR_96high.gif

IR_96low.gif

IR_7296liq.gif

IR_96wsp.gif

saeed hh

کاربر ويژه
نه بابا اونقدر هم خوف نبوده اون موقع امکانات کم بوده مثل همین حالا اگه به یه المانی بگی تو ایران سالی 27هزار نفر تو جاده ها کشته میشن قش میکنه یا بهش از سال 80تا اخر 90بیش از 270هزار نفر توجادها کشته شدن سکته میکنه!!!!!!!!

abtinT

کاربر ويژه
نقشه همان روز 14 بهمن 50

نقشه متوسط دما بر حسب كلوين

باز هم تاكيد مي كنم متوسط دما يعني دماي ماگزيمم و مينيمم رو جمع كردن و ازش معدل گرفتن در واقع دماي مينيمم خيلي خيلي كمتر از اين اعداده

0 درجه سلسيوس = 273.15 درجه كلوين

r8xxoewnrcljy5mxfe74.gif

خيلي وحشتناكه

این همان سال 1972 که من چند وقت پیش گفتم .

مهراباد 26 روز برفی داشته
بارش هم 355 میلی بوده
22 روز حداکثر دمای تهران 0 بوده
84 روز حداقل دما زیر 0 بوده

saeed hh

کاربر ويژه
راستی ببینید 8متر برفم توکشتن انسانها خاک پای ماشینهای ایرانی نمیشه:فرار:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

میدونید چرا میگم بارش مشهد بنظرم خوب میاد :

1-به خاطر وجود رطوبت خوب اینروزها در منطقه ما و البته این 3 تا فریم شاخص K-Index :
2- تلاطم و ناپایداری شدید در تراز 500 میلی بار
3-جهت وزش باد مرطوب و سرد شمالی از سمت شرق دریای خزر به جانب خراسان
4-رطوبت مطلوب در تراز 850 میلی بار و در سطح زمین
5-رطوبت نسبتا مناسب در تراز 700 میلی بار
3s6rlz17r81m9j8ebrxt.gif

xz44265pj791cn0lblyu.gif

5yjid8am9s7iw7r5qclj.gif

saeed hh

کاربر ويژه
دوستان

میدونید چرا میگم بارش مشهد بنظرم خوب میاد :

1-به خاطر وجود رطوبت خوب اینروزها در منطقه ما و البته این 3 تا فریم شاخص K-Index :
2- تلاطم و ناپایداری شدید در تراز 500 میلی بار
3-جهت وزش باد مرطوب و سرد شمالی از سمت شرق دریای خزر به جانب خراسان
4-رطوبت مطلوب در تراز 850 میلی بار و در سطح زمین
5-رطوبت نسبتا مناسب در تراز 700 میلی بار

امیر محسن با توجه به این سه تا فریم تهرانم که وضعش خیلی خیلی خوبه!!!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خداي من ساز مان NOAA از واقع طوفان برف فوريه 1972 (بهمن 50) ايران بعنوان يكي از بزرگترين حوادث قرن 20 يادكرده اين خيلي مهمه و بايد بريم دنبالش و در موردش تحقيق كنيم و به دنبال عوامل و عكس هايي در مورد اين واقع باشيم. در تاريخ ايران اين حادثه تنها حادثه از اين دست بوده.

http://www.noaanews.noaa.gov/stories/s334b.htm

[SIZE=-1]Winter Storms/ Blizzards Iran Blizzard, February 1972.[/SIZE][SIZE=-1] A blizzard in Iran in Feb 1972 ended a four-year drought but the week long cold and snow caused the deaths of approximately 4,000 people.[/SIZE]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا