حامد از اصفهان
کاربر ويژه
حامدجان
نسل ما نسل ای کاشها و یادش بخیرهاست!
همون نسل سوخته ی معروف
حامدجان
نسل ما نسل ای کاشها و یادش بخیرهاست!
خوب عزیز من اگه این مانع طبیعی نبود که مشهد 10 متر برف میومد وقتیکه اردکان یزد اینقدر بباره باید قاعدتن شمال شرق میترکوند چون میدونیکه مسیر توده های بارشیدر زمستون از جنوب غرب به شمال شرقه
واي خداي من يعني در شمال شرق كشور در اون زمان متوسط دما 13.1 - بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني دماي مينيمم و ماگزيمم بايد چقدر بوده باشه كه چنين متوسطي بدست بياد ؟؟؟؟؟؟؟؟ واي خدا من باور نمي كنم
نه اون اردکان یزد نیست اون اردکان فارس یلا همون سپیدان هستش که الان هم پیست اسکی سپیدان نزدیک همین روستای کاکان هستش
واي خداي من يعني در شمال شرق كشور در اون زمان متوسط دما 13.1 - بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني دماي مينيمم و ماگزيمم بايد چقدر بوده باشه كه چنين متوسطي بدست بياد ؟؟؟؟؟؟؟؟ واي خدا من باور نمي كنم
همدان سال 86 یه روز دمای بیشینش -14 و کمینش -31 شد . میانگین روزش دما -22.5 درجه
اراک -17 و -30 میانگین -23.5 درجه
نقشه همان روز 14 بهمن 50
نقشه متوسط دما بر حسب كلوين
باز هم تاكيد مي كنم متوسط دما يعني دماي ماگزيمم و مينيمم رو جمع كردن و ازش معدل گرفتن در واقع دماي مينيمم خيلي خيلي كمتر از اين اعداده
0 درجه سلسيوس = 273.15 درجه كلوين
خيلي وحشتناكه
راستی ببینید 8متر برفم توکشتن انسانها خاک پای ماشینهای ایرانی نمیشه:فرار:
بوگو آفرین به پراید
دوستان
میدونید چرا میگم بارش مشهد بنظرم خوب میاد :
1-به خاطر وجود رطوبت خوب اینروزها در منطقه ما و البته این 3 تا فریم شاخص K-Index :
2- تلاطم و ناپایداری شدید در تراز 500 میلی بار
3-جهت وزش باد مرطوب و سرد شمالی از سمت شرق دریای خزر به جانب خراسان
4-رطوبت مطلوب در تراز 850 میلی بار و در سطح زمین
5-رطوبت نسبتا مناسب در تراز 700 میلی بار