• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هادی...

New member
میزان بارش های استان آذربایجان غربی درپاییز:

1. سردشت: 339.4

2. پیرانشهر: 248.9

3. اشنویه: 179.1

4. بوکان: 152.4

5. مهاباد: 142.7

6. نقده: 140.9

7. شاهین دژ: 127.4

8. کهریز: 127.3

9. ارومیه: 109.9

10. میاندوآب: 100.7

11. تکاب: 94.7

12. چالدران: 88.5

13. ماکو: 74.3

14. سلماس: 59.7

15. قره ضیاءالدین: 58.5

16. خوی: 55.3

هادی...

New member
سردترین های دیشب:

سراب: 27.2-

بستان آباد: 25-

هزارکانیان: 24.6-

فرودگاه اردبیل: 24.6-

سقز: 24.5-

خیرآباد: 23.8-

اشنویه: 22.6-

ورزقان: 21.8-

فیروزآباداردبیل: 21.6-

ملکان: 20.4-

خوی: 20.2-

قره ضیاءالدین: 20-

میاندوآب: 19.6-

سلماس: 19.6-

تکاب: 19.6-

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

27 دسامبر 2013 ( امروز)

zjmyn5dss8s3qi3cbylm.jpg

27 دسامبر2012 ( پارسال در همین روز)

g0qmpy0f0gucvuti4jew.jpg

پارسال دقیقا همین موقع از شب:ناراحت:

lyw0u4ysc6awco36ock.jpg

bs8gkv25oi97t3nebr1i.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پارسال این موقع همه مون چه شور و شوقی داشتیم .

یادش بخیر یعنی بازم تکرار میشه!!!!!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
پارسال این موقع همه مون چه شور و شوقی داشتیم .

یادش بخیر یعنی بازم تکرار میشه!!!!!!!!

آره خیلی هم زیاد تکرار میشه
به نظرم زمستون خیلی خیلی طول میکشه و به بهار سال دیگه متصل میشه و ما حالا حالا ها شانس بارش سنگین برف داریم خصوصن برف های سنگین مشهد از بهمن به بعد خواهد بود حتا تا 30 فروردین هم ممکنه برف سنگین داشته باشیم:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من فقط میدونم که آب رو بر روی ما بستند و خدا هم داره همین کار رو میکنه و کلا در نعمتش رو به ما بسته .

واقعا دستش درد نکنه:ناراحت:

آره خیلی هم زیاد تکرار میشه
به نظرم زمستون خیلی خیلی طول میکشه و به بهار سال دیگه متصل میشه و ما حالا حالا ها شانس بارش سنگین برف داریم خصوصن برف های سنگین مشهد از بهمن به بعد خواهد بود حتا تا 30 فروردین هم ممکنه برف سنگین داشته باشیم:سوت:

هادی...

New member
شاهین دژ

ساعت: 22

آسمان: نیمه ابری با مه رقیق

دما: 10-

رطوبت: 93%

دیدافقی: 2کیلومتر

سرعت باد: آرام

حداقل دمای دیشب: 13.6-

حداکثردمای دیروز: 3.4-

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من فقط میدونم که آب رو بر روی ما بستند و خدا هم داره همین کار رو میکنه و کلا در نعمتش رو به ما بسته .

واقعا دستش درد نکنه:ناراحت:

من که دنبال روزنه ای از بارش تو نقشه ها میگردم تا بچسبم بهش حالا شما دوستان عزیز هم اینقدر نا امید نباشید!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

خوبید؟؟؟چه می کنید با این هوای تُخس؟؟؟؟!!!!:خنده1:،وقتی استاد امیرمحسن ناامید بشن؛دیگه باید تا آخرش رو خوند!!!!فاتحه....:خنده1:

شوخی کردم؛ناامید نشید دوستان..درسته چشم انداز روشنی در نقشه ها دیده نمیشه ولی خب هواست دیگه..ممکنه تو ی چشم به هم زدن وضعیت به کلی تغییر کنه..بقول استاد امیرمحسن همین تغییرات یهوییش هست ک زیبایی هواشناسی رو دوچندان کرده و میکنه..توکل بر حق..

یاد سال پیش بخیر...تو اوج برف اومدم مشهد..عجب برفی بود..آتیش بزنم به دل مشهدی ها!!!:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه
بعضی سایت ها که برای رشت پیش بینی میکنن میگن دی ماه برف میاد تا کمر که چرتی پیش نیست
اخه خدایا مرد تو هواشناسی گیلان کار میکنه وقتی برف میخواد بیاد دوز قبلش اعلام میکنه حالا جالبه همونم درست از اب نمیاد و این کارشتاس 15 سال سابقه کاری داره بعد بعضی سایت ها میان میگن از 45 روز قبلش برف میاد انوم تا کمر اخه چند بار مردم سرکار میزاری از خدا بترس واینم بگم این سایت ها بار اولشونم نیست این پیش بینی ها غلط رو میکنن سالهاست دارن با درست کردن جو خیالی بازدیید کنند هاشونو زیاد میکنن از خدا بترسید کمتر به مردم دروغ بگید ؛اصلا این سایت اغصابم خورد کردن( وخیلی های دیگه رو که به من تماس گرفتن گفتن از همین مسله گله کردن) خجالتم نمکشن بخدا میدونن خبری نیست فقط الکی جو میدن .یکم جان من یکم خجالت بکشین.ببخشید دیگه اعصلبتونو خورد کردم
فقط خدا باید شفاشون بده.

درود بر علی
علی جان سایت محمد از رشت رو میگی همون گیلان فورکا درسته
اخه انم تقصیر نداره نقشه های پیش بلند مدت CFS و سایت فرودگاهی Dry بشدت دچار نوسان و خطا بودند که مبنای پیش بینیش بود
حالا بماند اخر دی ماه احتمالا یه خبرای بشه

نيما

New member

ای نیما جان

امروز به هزار مسجد و بینالود که نگاه میکردم داشت اشکم در می اومد از اینهم خشکی و بی برفی:ناراحت:
الان كه سر كله حاج محسن پيداشه خيلي كفريه ازاب هوا صدنفر بايد محسن اروم كنه البته حق داره هم از بارش وهم تو دما مقابل شمال غرب ضربه فني شديم وخشكي محض در شمال شرق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا