• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این باز یکم خوب شد ولی سرکاری هستیم ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

http://www.weatheronline.co.uk/cgi-...prec&HH=396&LOOP=1&ZOOM=0&ARCHIV=0&RES=0&WMO=

We 22.01.2014 00 GMT

We 22.01.2014 12 GMT

Th 23.01.2014 00 GMT

14012400_2600.gif

tima ir

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز
حدود 45 دقیقه نزدیک میدان نمایشگاه مشهد بودم هوا خیلی ابری نبود اما به سمت شرق و نواحی مرکزی مشهد هوای مه الود و ابری بود و الان در منطقه ما اسمان ابری و بارش برف خفیفی هم داریم

hasan1

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان :گل:

راستش پست های دوستان مخصوصا امیر محسن عزیز رو میخوندم که گویا خیلی ناامید شدن و مخصوصا وقتی خاطرات سال گذشته رو به یاد میارن کلی افسوس میخورن.

ولی دوستان خدا در دلهای شکسته هست. راستش خیلی وقتا بوده که من از بی بارشی میخواستم گریه کنم و در اوج ناامیدی بودم ولی به یک باره درهای آسمان به روی ما باز شد.

دوستان دعا کنید. روال دنیا همینه یه روز روز خوشیه و یه روز روز حسرت. دعا کنید هر چه زودتر روزهای خوشی جای روزهای ناراحتی و حسرت ما رو بگیره.

بزار اینجا یه دعای جانانه هم برای مشهدی ها و کلا شمال شرقیا بکنم. خدایا امسال انقدر شمال شرق برف و بارون ببارون که دیگه هیچ وقت هوس برف و بارون زیاد نکنند.
:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام حسن عزیز

خیلی ممنون از لطف و محبتت.

من هم آرزو میکنم که در ادامه زمستان 92 و بهار 93 در جای جای ایران بارش های زیبا و خاطره انگیزی رخ بده و دل تموم هموطنان عزیزم شاد بشه.

سلام بر همه دوستان :گل:

راستش پست های دوستان مخصوصا امیر محسن عزیز رو میخوندم که گویا خیلی ناامید شدن و مخصوصا وقتی خاطرات سال گذشته رو به یاد میارن کلی افسوس میخورن.

ولی دوستان خدا در دلهای شکسته هست. راستش خیلی وقتا بوده که من از بی بارشی میخواستم گریه کنم و در اوج ناامیدی بودم ولی به یک باره درهای آسمان به روی ما باز شد.

دوستان دعا کنید. روال دنیا همینه یه روز روز خوشیه و یه روز روز حسرت. دعا کنید هر چه زودتر روزهای خوشی جای روزهای ناراحتی و حسرت ما رو بگیره.

بزار اینجا یه دعای جانانه هم برای مشهدی ها و کلا شمال شرقیا بکنم. خدایا امسال انقدر شمال شرق برف و بارون ببارون که دیگه هیچ وقت هوس برف و بارون زیاد نکنند.
:خنده1:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

دوستان این نقشه پست قبلی رو ببیند درسته که نواحی غرب و جنوب غرب کشور به لطف ناوه معکوس دریای سرخ بارش دارند ولی تا زمانیکه اون جنوب اقیانوس هند طوفان اقیانوسی باشه ، فاز MJO برای منطقه ما مناسب نیست!

هر وقت در شمال اقیانوس هند- دریای عرب و خلیج بنگال از این طوفانها دیدید بسیار خوشحال باشید چون این موضوع به این معنی هست که MJO در فاز مناسبی قرار داره و رطوبت دریاهای جنوبی به سمت ایران بخوبی ارسال میشه

aliwinter

Banned
من هیچم از کم بارشی ناراحت نیستم میخوام صد سال سیاه بارون نیاد ولی از این ناراحتم که بعضی هاهمنطور که گفته بودم مطلب کذب تحویل مردم میدن .معروفن به کذاب

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز
حدود 45 دقیقه نزدیک میدان نمایشگاه مشهد بودم هوا خیلی ابری نبود اما به سمت شرق و نواحی مرکزی مشهد هوای مه الود و ابری بود و الان در منطقه ما اسمان ابری و بارش برف خفیفی هم داریم

سلام تیما جان

شما کدوم قسمت شهر ساکن هستید؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جایی نرید تا یک موضوع خیلی مهم رو در ارتباط با 3 مدل نیروی دریایی- جی اف اس و هواشناسی کانادا بهتون بگم

hasan1

کاربر ويژه
من هیچم از کم بارشی ناراحت نیستم میخوام صد سال سیاه بارون نیاد ولی از این ناراحتم که بعضی هاهمنطور که گفته بودم مطلب کذب تحویل مردم میدن .معروفن به کذاب

سلام علی جان
علی جان شما که خداوکیلی لااقل امسال وضعتون خوب بوده فقط مشکل رشت اینه که برف نیومده که ایشاالله اونجام هر چه زودتر یه برف 1 متری بیاد از دیدن برف سیراب بشید حال روز مرکز و شرق و جنوب کشوره که خرابه. زاهدان و بندرعباس هنوز حتی بارش فصل بارشیشون به 10 میل هم نرسیده. اوضاع تهران و مشهد هم که تا حالا حداقل باید بارش بیش از 100 میل میداشتند هم اصلا خوب نیست. انصافا هنوز از اول سال زراعی امسال یک سیستم بارشی کاملا سراسری کشور رو فرانگرفته و این خیلی فاجعست! چشم انداز خوبی هم فعلا دیده نمیشه که این حال همه رو اساسی گرفته. خدا کنه هر چه زودتر اوضاع عوض بشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب در این پست شما 3 نقشه متفاوت از سه مدل جی اف اس- نیروی دریایی و هواشناسی کانادا رو مشاهد میکنید که همگی آخرین آپدیت امشب هستند.

این نقشه ها در واقع نقشه VP200 یا velocity potential در تراز 200 میلی بار جو برای 144 ساعت آینده رو نشون میدن

3gfl3pmpbmuzr61fgc.jpg

yft6nxmdl530xywgcjab.jpg

5x2e6bhzcr4ozpburk1w.jpg

بر اساس یکی از معایر های شاخص MJO اگه دنیا رو به زون های مختلف تقسیم کنیم که البته ایران ما جز یکی از این زوم ها میشه باید VP200 و vp 800 در زون ما باید وارد فاز منفی بشن که شرایط ابرناکی و بارش مطلوب در کشور ما فراهم بشه.

همانطوریکه در بالا می بینید فعلا vp 200 منفی ( رنگ سبز ) فقط مختص اقیانوس پاسفیک یا آرام هست و منطقه ما در وضعیت vp 200 مثبت ( رنگ قرمز) هست که یعنی کم بارشی و یا خشکی.

یکی از دلایلی که این سه مدل از لحاظ پیش بینی هم با هم تفاوت کلی دارند بخاطر سورسی هست که این نوسانات رو باهش چک میکنند و در نقشه ها لحاظ میکنند.

یکی از اصلی ترین دلایلی هم که بارشها در نقشه های هفته دوم میاد و میره هم دقیقا همین برآوردهایی هست که از نوسانات vp200 و vp 800 استنباط میشه
.

در ضمن مدل نیروی دریایی چشم اندازش برای منطقه ما از وضعیت بهتری برخودار هست و اعتقاد به شکل گیری یک طوفان اقیانوسی در محدوده خلیج بنگال داره

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

[h=2]بخشی از نیایش حضرت علی (ع) در طلب باران

به نام مبدا و مقصد ، خدای یکتا
پروردگارا بر ناله ی ناله کنندگان و سوزش دلسوختگان عنایتی و بر این جانداران در مسیر حرکت ها و مدخل آسایشگاه هایشان ترحمی فرما.
بار خدایا، ما در حالی رو به سوی تو آوردیم که شترهای لاغر ما از قحطیِ آب وعلف ، به همراه ما در حرکتند .
(و هنگامی به رحمت واسعه ی تو روی آوردیم ) که ابرها با علامت بارش باران ، نهال امید در درون ما کاشتند ، ولی این نهال را به ثمر نرسانده از فضای ما دور شدند.
بار الها، تنها تویی امید غوطه وران در سختی ها و کفایت کننده ی التماس کنندگان از بارگاهت.
آفریدگارا تو را می خوانیم در موقعی که نومیدی ، مردم را در خود فرو برده و ابرها از باریدن ممنوع گشته و چرندگان به هلاکت افتاده اند .
از تو مسالت می داریم ما را به نتایج اعمال ناشایستمان مواخذه منما و ما را به سبب گناهانمان گرفتار مفرما .
خدایا، رحیما ، رحمت واسعه ات را به وسیله ی ابری بر ما بگستران که باز شود و بر ما ببارد و بهاری ثمر بخش در زمین ما بشکفاند و با روییدنی های زیبا چشمان ما را بنوازد - بارشی تند و انبوه - تا آنچه که روی زمین ما مرده است زنده گرداند و آنچه را که از آن فوت شده است جبران نماید.
خدایا بارانی طراوت بخش برای ما نازل فرما. بارانی چنان انبوه و شدید که قطره هایش به یکدیگر فشار آورند و هر یکی دیگری را به جلو راند.
برقی که از ابرش بجهد، فریبا نباشد و ابری که در پهنه ی فضا گسترده است خالی از باران و قطعاتش گسیخته از هم مباد.
تویی که باران را پس از آن که مردم در نومیدی فرو رفتند نازل نموده و رحمتت را بر آنان می گسترانی و تویی ولیِ نعمت ها و ستوده در همه‌ی صفات و افعال.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر رو به دکتر بهروز عزیزم تقدیم میکنم که امروز کلی مطلب به ما آموختند و از ایشون بسیار قدردانم.

ناوه معکوس دریای سرخ در این نقشه قابل مشاهده است:

tutf1nr63t5skobm4ho.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان

بخشی از نیایش حضرت علی (ع) در طلب باران

به نام مبدا و مقصد ، خدای یکتا

پروردگارا بر ناله ی ناله کنندگان و سوزش دلسوختگان عنایتی و بر این جانداران در مسیر حرکت ها و مدخل آسایشگاه هایشان ترحمی فرما.
بار خدایا، ما در حالی رو به سوی تو آوردیم که شترهای لاغر ما از قحطیِ آب وعلف ، به همراه ما در حرکتند .
(و هنگامی به رحمت واسعه ی تو روی آوردیم ) که ابرها با علامت بارش باران ، نهال امید در درون ما کاشتند ، ولی این نهال را به ثمر نرسانده از فضای ما دور شدند.
بار الها، تنها تویی امید غوطه وران در سختی ها و کفایت کننده ی التماس کنندگان از بارگاهت.
آفریدگارا تو را می خوانیم در موقعی که نومیدی ، مردم را در خود فرو برده و ابرها از باریدن ممنوع گشته و چرندگان به هلاکت افتاده اند .
از تو مسالت می داریم ما را به نتایج اعمال ناشایستمان مواخذه منما و ما را به سبب گناهانمان گرفتار مفرما .
خدایا، رحیما ، رحمت واسعه ات را به وسیله ی ابری بر ما بگستران که باز شود و بر ما ببارد و بهاری ثمر بخش در زمین ما بشکفاند و با روییدنی های زیبا چشمان ما را بنوازد - بارشی تند و انبوه - تا آنچه که روی زمین ما مرده است زنده گرداند و آنچه را که از آن فوت شده است جبران نماید.
خدایا بارانی طراوت بخش برای ما نازل فرما. بارانی چنان انبوه و شدید که قطره هایش به یکدیگر فشار آورند و هر یکی دیگری را به جلو راند.
برقی که از ابرش بجهد، فریبا نباشد و ابری که در پهنه ی فضا گسترده است خالی از باران و قطعاتش گسیخته از هم مباد.
تویی که باران را پس از آن که مردم در نومیدی فرو رفتند نازل نموده و رحمتت را بر آنان می گسترانی و تویی ولیِ نعمت ها و ستوده در همه‌ی صفات و افعال.

الهی امین:ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا