آبتین عزیز شما بیشترین تاکید رو در مورد ناهنجاری سرمایی سیستم پیش رو دارین ، امیدوارم پیشبینی شما و آرزوی ما محقق بشه:گل:
چون تو نقشه سرما زیاد و بارش کم هست می گم مثل 86 ولی من دوست دارم مثل 83 بشه .
آبتین عزیز شما بیشترین تاکید رو در مورد ناهنجاری سرمایی سیستم پیش رو دارین ، امیدوارم پیشبینی شما و آرزوی ما محقق بشه:گل:
منبع آمار از کجاست؟تا 17 دی ماه سه استان گیلان اردبیل و همدان کمتر از 90 درصد نرمال بارش دارن و بقیه استانها کماکان نرمال و یا بالاتر از نرمال هستن.
شدیدترین blizzard های تاریخ رو در http://www.aaaheatingac.com/snowstorms-throughout-history/ بخونید...در مورد ایران گفته :
The world’s worst blizzard in terms of death occurred in Iran of February of 1972 with estimated 4,000 – 5,000 deaths during a storm that lasted a week. Although little information was recorded about this blizzard, contemporary reports said that whole communities were wiped out with the city of Ardakan there were no survivors in the cities of Kakkan and Kumar. In the northwest, near the border of Turkey, the village of Sheklab and its 100 inhabitants were buried by up to eight meters of snow.
به ماشين بغليش توجه كنيد!!!
منبع آمار از کجاست؟
واقعا وضعیت استان همدان وخیمه برابر مشاهداتم
چون تو نقشه سرما زیاد و بارش کم هست می گم مثل 86 ولی من دوست دارم مثل 83 بشه .
منظورش نوعه بارش بوده که احتمال داده تهران بارون باشه!تو همه این نقشه ها تهران بارش داره نمی دونم اصغری از کجاش درآورده.
آدرسش رو داری؟گزارش هفتگی سازمان
باضافه وزش باد که کولاک شدیدی رو موجب خواهد شد و 86 هم دقیقا همینجوری شروع شد
آدرسش رو داری؟
برف خوزستانو ببین...(مث همیشه آبادان بی نصیب بوده )عجب برفی بوده پسر. دریاچه نمک قم دورش پر برفه
عجب برفی بوده پسر. دریاچه نمک قم دورش پر برفه
محمد جان خودت میدونی قم قدرت اینو داره که تمام قوانیین زمینی و آسمونی رو یه دفعه باطل کنه !محسن جان داغ ما رو بیشتر نکن برادر :ناراحت:
آدرسش رو داری؟