• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi.

New member
140106120200.gif
140107000200111.gif

songing

کاربر ويژه
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]( ۹۲/۱۰/۱۲)
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بارش:
خوشبختانه در روزهای گذشته و همانطور که پیشبینی شده بود بارش های بسیار خوبی را در غرب و جنوب غرب و حتی نواحی مرکزی کشور داشتیم که موجب خوشحالی مردم شد.نکته جالب هم این بود که بارش برف بر بارش باران غالبتر بود و در بسیاری از مناطق کشور حتی نواحی جنوبی برف خوبی بارید که موجب خوشحالی همگان شد.اما در ادامه کار وضعیت هوای کشور بدین صورت خواهد بود:برای امروز پنجشنبه ۱۲ دی و فردا ۱۳ دی بارش های انتهایی این سیستم را در سواحل دریای خزر و شمال شرق شاهد خواهیم بود که پس از آن تا بعداز ظهر روز یکشنبه ۱۵ دی در غالب مناطق کشور به جز سواحل غربی دریای خزر جو آرامی را شاهد خواهیم بود.اما از اواخر وقت روز یکشنبه سیستم بارشی دیگری از جنوب غرب و جنوب وارد کشور خواهد شد که در اواخر وقت این روز بارش های پراکنده ای در جنوب غرب آغاز شده که رفته رفته هم بر شدت بارش در جنوب غرب افزوده شده و مناطق بیشتری را در بر خواهد گرفت.در روز دوشنبه ۱۶ دی کل نواحی جنوب غرب و مرکز و غرب کشور و دامنه های زاگرس و با تاخیر در دامنه های البرز و به شکل خفیف در نیمه جنوبی شمال غرب کشور شاهد بارش خواهیم بود.
نقشه بارش برای روز دوشنبه ۱۶ دی:
vn.gif

rgb_vn_cross.png

برای روز سه شنبه بارش ها جنوب غرب و غرب را ترک کرده اما همچنان در نواحی جنوبی رشته کوه البرز و مرکز و جنوب و جنوب شرق و شرق شاهد بارش خواهیم بود
نقشه بارش برای روز سه شنبه ۱۷ دی:
vn.gif

rgb_vn_cross.png

و برای روز چهارشنبه ۱۸ دی این سیستم از سمت جنوب شرق و شرق از کشور خواهد شد.
با توجه به نقشه های کنونی که احتمال تغییر آن ها وجود دارد پیک بارش های این سیستم در مناطقی از استان های خوزستان و بوشهر و فارس و اصفهان و کهکیلویه وبویراحمد و چهارمحال وبختیاری و هرمزگان و جنوب یزد و کرمان و جنوب و مرکز سیستان وبلوچستان واقع خواهد شد و با توجه به الگو های دمایی در نواحی مرتفع و کوهستانی استان های فارس و کهکیلویه وبویراحمد و چهارمحال وبختیاری و اصفهان و یزد و کرمان شاهد بارش برف سنگین و خوبی خواهیم بود.
برای روز های پنجشنبه ۱۹ دی و جمعه ۲۰ دی هوای غالب مناطق کشور آرام خواهد بود ولی از روز شنبه ۲۱ دی شاهد ورود سیستم بارشی دیگری به کشور خواهیم بود که جزئیات در پیشبینی های بعدی...
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دما:
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]دمای هوای کشور در طی ۱۰ روز آینده بیشتر روند کاهشی خواهد داشت فقط در زمان فعالیت سامانه در روز های یکشنبه ۱۵ دی و دوشنبه ۱۶ دی مقداری برا دمای هوا بویژه دمای کمینه افزوده خواهد شد ولی از روز سه شنبه ۱۷ دی دوباره در کشور شاهد کاهش دما و استقرار هوایی سرد خواهیم بود.

سیبری

کاربر ويژه
دوستان رفقا اساتید بزرگان
بنده رو حلال کنین !آخه دارم میزنم تو جاده میرم سبزوار و روستامون .میدونید که جاده های ایران چیزی از خط مقدم کم نداره!
فقط از تک تک عزیزان میخوام غروب فردا آن هنگام که نسیم کاسپین صورت خشکیده قوچان را نوازش میدهد و کریستالهای برف کوی و برزن این دیار را تزیین می نمایند خبر سپیدی برف رو در سیاهی شب به بنده برسانید و آتش زخم قلب ما را در زیر کرسی مادر بزرگ سرد و خاموش نمایید!
biggrinsmiley.gif

بدرود عزیزان بدرود

مگه نگفتم من روستام خبر برف قوچان رو بهم بدین

سیبری

کاربر ويژه
من از سبزوار برگشتم و فوری نشستم پشت سیستم:خجالت2:
عکسایی که میذارم واسه امروز صبح تا همین الانه

سیبری

کاربر ويژه
اول بگم که امروز صبح همزمان با ورود بنده به سبزوار این شهر کویر اولین کریستالهای برف 92 رو تجربه کرد:خنده1:
در واقع بارش برف امروز از غرب خراسان شروع شد و نه از شمال آن

سیبری

کاربر ويژه
جاده روستای کراب 22 کیلومتری شمال غرب سیزوار ساعت 7 صبح

کاملا مشخصه بارش در کوه های شمال سبزوار ( رشته کوه جغتای ) آغاز شده و موج برف داره به سمت کوه پایه ها و دشت حرکت میکنه
و چقدر من عاشق همیچین صحنه هایی و انتظار برای اولین کریستالهای برف هستم

zraygnp3vh3v0vtub16x.jpg

سیبری

کاربر ويژه
خوب اینجا رسیدم روستا و موج برف از ارتفاعات پایین اومده بود کاملا دیگه نزدیک روستا شده بود
و چقدر هیجان انگیزه وقتی تو روستا باشی و آهن و سیمان و ساختمون مزاحم دیدت نباشه و لحظه به لحظه نزدیک شدن برف رو احساس کنی

b79nlhu73zxnjz6v2532.jpg

سیبری

کاربر ويژه
مادربزرگم مدام از اتاق صدام میزد میگفت پسر جون ! بیا زیر کرسی سرما میخوری ها!
ولی من صبر کردم تا اولین کریستالهای برف 92 کوچه باغهای روستا رو تزیین کنن!

و بالاخره برففففففففففف!

3yqzgc6ewbbrocsmiq7n.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا