• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
31 دسامبر 1971

compday.j2L0V9PXfF.gif

31 دسامبر 1998

compday.FEdncJESAg.gif

DR WHO

کاربر ويژه
سپاس استاد :گل:

عجيب احساس ميكنم بوران و ناهنجارى سرمايى ميخواد رخ بده

اينو پيشگويى ميكنم نه پيش بينى :ناراحت:

DR WHO

کاربر ويژه
١٠ دى ١٣٨٦ اصغرى :

از هفته آينده سيستمى اينبار از طرف عراضى پايينتر بسمت كشور مياد و چون داراى عمق و انرژى زيادى هست انشالله شاهد بارشهاى سنگين برف و باران بطور چشمگير خواهيم بود مخلص كلووم اگه تغييرى در نقشه ها رخ نده روزهاى به ياد ماندنى خواهيم داشت ..

١٧ دى ١٣٨٦ : برف و سرماى بى سابقه كشور را سفيد پوش كرد دما در اصفهان به منفى ١٠ رسيد ..

هادی...

New member
شاهین دژ

ساعت: 22:30

آسمان: مه رقیق

دما: 3-

رطوبت: 90%

دیدافقی: 1کیلومتر

فشار: 1030هکتوپاسکال

سرعت باد: آرام

حداقل دمای دیشب: 8.2-

حداکثردمای دیروز: 2-

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سپاس استاد :گل:

عجيب احساس ميكنم بوران و ناهنجارى سرمايى ميخواد رخ بده

اينو پيشگويى ميكنم نه پيش بينى :ناراحت:

خواهش میکنم امیر کوروش جان

تا 15 ژانویه عمده بارشها در نیمه جنوبی و در نیمه شمالی بارشهای احتمالی خفیف و پراکنده و از 15 ژانویه به بعد اگه خدا بخواد و گوش شیطون کر نیمه شمالی بختش باز میشه

خیلی جالبه یه نفر تو وبلاگ هوای مشهد اومده خصوصی نوشته دلیل بی بارشی مشهد و شمال شرق ، گناه بزرگی هست که امیر محسن مرتکب شده!!!!!!!!!!!!

امون از دست این خرافات و باورهای پوچ!!!!!!!!

همون بهتر که شما هم وبلاگت رو تعطیل کردی

من هم باید همین کار رو کنم و کلا فعالیتم رو همه جا قطع کنم تا همه چیز درست بشه!

موندن در جهالت و در تاریکی برای خیلی از آدمهای نا آگاه و دون مایه بهترین راه چاره است

DR WHO

کاربر ويژه
اميرمحسن جان به پيامبران خدا هم سنگ زياد زدند ..

اينها اهل كوفه اند ، اينها بنى اسرائيل اند ..

اين فردى كه اين حرف را زده به علم شما حسوديش ميشده ..

ما همه دوست داريم

بارها گفتم هواشناسى با شما جذابه .. :گل:

نيما

New member
چ

خواهش میکنم امیر کوروش جان

تا 15 ژانویه عمده بارشها در نیمه جنوبی و در نیمه شمالی بارشهای احتمالی خفیف و پراکنده و از 15 ژانویه به بعد اگه خدا بخواد و گوش شیطون کر نیمه شمالی بختش باز میشه

خیلی جالبه یه نفر تو وبلاگ هوای مشهد اومده خصوصی نوشته دلیل بی بارشی مشهد و شمال شرق ، گناه بزرگی هست که امیر محسن مرتکب شده!!!!!!!!!!!!

امون از دست این خرافات و باورهای پوچ!!!!!!!!

همون بهتر که شما هم وبلاگت رو تعطیل کردی

من هم باید همین کار رو کنم و کلا فعالیتم رو همه جا قطع کنم تا همه چیز درست بشه!

موندن در جهالت و در تاریکی برای خیلی از آدمهای نا آگاه و دون مایه بهترین راه چاره است
استاد امير محسن بارسال اكه يادت باشه اون برفي كه قرار بودتو بهمن بيادونيومد خيلي خورده وايرادواعتراض كردن ولي تو برف 17اسفند قربون صدقت رفتن
متاسفانه در جامعه ما دنبال مقصر غير خودشان هستندالبته همه ما در اين جامعه هستيم مثلا عدم اقبال ما تو فوتبال تقصير مسي وهم بازي هاشيه
شما ببخش كه قدر داني فراموشمان شده

abtinT

کاربر ويژه
فرم همسایه بعضی ها ایه یاس می خونن . که از 18 ژانویه ایران میره تو گرما زمستان تمام شد ووووووو . امیر محسن نظرت چیه ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اميرمحسن جان به پيامبران خدا هم سنگ زياد زدند ..

اينها اهل كوفه اند ، اينها بنى اسرائيل اند ..

اين فردى كه اين حرف را زده به علم شما حسوديش ميشده ..

ما همه دوست داريم

بارها گفتم هواشناسى با شما جذابه .. :گل:

امیر کوروش جان

اول از همه من باید از همه دوستانی که اینجا در خدمت شون هستیم یک گله داشته باشم که چرا در مباحث شرکت فعال نمیکنند.

خیلی از دوستان که اینجا بصورت مهمان و عضو در خدمت شون هستیم علاوه بر اینکه علاقمند هستند بعضی هاشون هم ویلاگ یا سایت هواشناسی دارند که در این شکی نیست!

وقتی بنده حقیر عرض میکنم که وضعیت شاخصها رو بررسی کنید و اینجا نقطه نظرات تون رو بنویسید بخاطر این هست که واقعا خودشون یک چیزی یا بگیرند و به باورهای درست دست پیدا کنند که متاسفانه اینجا مطلب نمیذارند بعد میرن مطالبی که اینجا مطرح میشه رو در وبلاگها و یا فورمهایی که فعالیت دارند به اسم خودشون منتشر میکنند.

من اینطوری اصلا رضایت ندارم در واقع خمس زکاتشون این هست که بیان اینجا وارد بحث بشن و از خودشون خلاقیت به خرج بدن.

من گفتم وضعیت شاخصها رو بررسی کنید که اختلاف نظر بین دو مدل جی اف اس و ecmwf دلیلش مشخص بشه و بدونیم چرا بارشها اصولا جنوبی هستند!

حالا دلیل جنوبی شدن بارشها واقعا چی هست؟

مگر نه اینکه عمده افرادی که در ایران ادعای اقلیم شناسی و هواشناسی دارند معتقد هستند که فازهای منفی AO و NAO منجر به وقوع ترسالی در ایران میشه!

مگر نه اینکه این دوستان گفتند در صورت منفی شدن این شاخصها ( مقاله ای که استاد علیجانی ویرایش کردند) منجر به افزایش دبی رودهای دجله و فرات میشه و یا منجر به پر بارشی در کشور میشه

من تمام این مقالات رو خوندم و باید بگم که دلایل کاملا غیر منطقی و خیلی اتفاقی و از روی حدس و گمان ارائه شده اند!!

ولی حقیقا ماجرا چیست؟

خوب در ماه ژانویه در صورتیکه AO منفی بشه اتفاق میمون و خجسته محسوب میشه ولی اگه NAO منفی و PNA مثبت بشه دقیقا همینی میشه که می بینید.

بر اساس مدلهای آنالوگ هواشناسی چنانچه شرایط بالا و در فاز خنثی انسو رخ بده منجر به این میشه که MJO در فاز 7 قرار بگیره.

اصولا در فاز 7 MJO در صورت خنثی بودن انسو ما شاهد یک آنومالی شدیدکاهش ارتفاع در شمال شرق آمریکا و در شمال غرب و غرب اروپا خواهیم بود. و منطقه ای مشتمل بر ایسلند -گرینلند - غرب و شمال غرب آمریکا و بخش گسترده از ایران در دامنه پشته قرار میگیره!!!

این وضعیت منجر به این میشه که گهگاهی ناوه هایی از کم فشار ایسلندی در غرب اروپا از جریانات بسیار ناپایدار تراز میانی جو جدا بشن و به صورت مراکز بسته بر روی مدیترانه قرار بگیرند و به سمت خاورمیانه حرکت کنند ولی این ناوه های متعدد در آستانه ورود به کشورمون به دلیل سدی که این پشته بر روی نوار غربی کشور ایجاد کرده به عرضهای جنوبی تر منحرف میشن و اون کم فشارهای سودانی که قرار هست نقش تقویت کننده سایکلونهای بریده رو خصوصا در تغذیه رطوبتی ایفا کنند به دلیل منفی بودن نوسان NAO مجال نفوذ به عرضهای بالاتر کشور مون رو پیدا نکنند و بداین ترتیب ما فقط در نیمه جنوبی کشور شاهد بارشهای قابل باشیم.

نقشه زیر رو ببیند همه چیز گویاست:

فاز شماره 7 MJO و فاز خنثی انسو دقیقا بر نقشه های اینروزها منطبق هست:

gj5123cpefk2qjx81do.jpg

اما مدلهای اسمبل هواشناسی بر خلاف مدل جی اف اس اعتقاد دارند که در روزهای پیش رو :

AO در فاز منفی قرار میگیره

NAO در فاز مثبت

PNA بصورت میانگین در فاز منفی

به همین خاطر هم هست که این مدل در آپدیتهای اخیرش در برخی نقاط شمال شرق-نیمه شمالی و اصفهان بارش برف پیش بینی کرده

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
ناهنجاری بارشی 4 هفته آینده از دید مدل CFSv2:

wk1.wk2_20140101.gif

wk3.wk4_20140101.gif

پیش بینی ناهنجاری دمایی این مدل نشون می ده که طی هفته سوم افزایش دما نسبت به نرمال داریم و بعد از اون دوباره کاهش دما نسبت به شرایط نرمال رخ می ده:

wk1.wk2_20140101.Tsfc.gif

wk3.wk4_20140101.Tsfc.gif

همچنین این مدل برای ماه فوریه 2014 همچنان بر دمای کمتر از نرمال در منطقه ما تاکید داره:

CFSv2.T2m.20140102.201402.gif

وحید - مشهد

کاربر ويژه
امیر محسن جان . استاد عزیز
شما درست میگی که برخی از افراد در بحث شرکت ندارند ولی این رو هم در نظر بگیر ممکنه برخی از ما . مثلا خود من به دلیل اینکه احساس می کنم سطح علمی بسیار پایین تری نسبت به شما دارم و در نتیجه نمی توانم نه اینکه نمی خوام در مباحث شرکت کنیم , در جمع حضور ندارم .

و فقط میشه نظاره گر تحلیل های خوب شما و برخی دوستان باشیم .

در آخر از اینکه علم خودت رو در اختیار ما قرار می دی بسیار سپاسگزارم .

salar68

New member
چه اپدیت های خاطره انگیزی

یعنی می شه واقعا" ؟

امیدوارم بمونه تا دوشنبه

شهر اصفهان

پیوست ها

• 1212.jpg
    1212.jpg
    128.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 12222.jpg
    12222.jpg
    85.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 121212.jpg
    121212.jpg
    169.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان . استاد عزیز
شما درست میگی که برخی از افراد در بحث شرکت ندارند ولی این رو هم در نظر بگیر ممکنه برخی از ما . مثلا خود من به دلیل اینکه احساس می کنم سطح علمی بسیار پایین تری نسبت به شما دارم و در نتیجه نمی توانم نه اینکه نمی خوام در مباحث شرکت کنیم , در جمع حضور ندارم .

و فقط میشه نظاره گر تحلیل های خوب شما و برخی دوستان باشیم .

در آخر از اینکه علم خودت رو در اختیار ما قرار می دی بسیار سپاسگزارم .

سلام وحید جان

خیلی ممنون از محبت و لطف شما دوست خوبم.

خدایی نکرده یک مرتبه به دوستان عزیز همچون شما جسارت نشده باشه ولی من هم به عنوان یک علاقمند زمانی که وارد این گود شدم فقط هواشناسی رو بصورت تجربی بلد بودم ولی خوب همه چیز باید از یک جایی شروع بشه و دنیایی از اطلاعات بیکران و رایگان خصوصا توسط همین امریکایی روی اینترنت به اشتراک گذاشته شده که هرکسی میتونه با یک سرچ کوچیک به این اطلاعات دست پیدا کنه.

واسه همین هست که من همیشه اعتقاد دارم جوینده علم یابنده آن نیز خواهد بود.

بعد هم هیچ یک از دوستان عزیز خجالت نکشند و شرکت کنند چه ایرادی داره !
ولو اینکه درست نباشه

DR WHO

کاربر ويژه
فرم همسایه بعضی ها ایه یاس می خونن . که از 18 ژانویه ایران میره تو گرما زمستان تمام شد ووووووو . امیر محسن نظرت چیه ؟

فروم همسايه كنار بخارى نشستن احتمالا :خنده1: راستى چرا اين شكلى شده فروم همسايه !؟ خيلى بيخود شده !!

خسته ام از هواشناسى

رفيق من سنگ صبور غمهام به ديدنم بيا كه خيلي تنهام هيشكي نمي فهمه چه حالي دارم چه دنياي رو به زوالي دارم مجنونم و دل زده از ليليا خيلي دلم گرفته از خيليا نمونده از ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا