• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
توی هندسه یه قضیه داریم به اسم قضیه حمار یا قضیه نامساوی مثلثی.

"قضیهٔ حِمار یا نامساوی مثلثی:
قضیه‌ای در هندسه اقلیدسی است که می‌گوید همواره کوتاه‌ترین مسیر بین دو نقطه، خط راست است. این اصل بدین دلیل حمار نامیده شده‌است که چنین استنباط می‌کند که اگر خری را در یک رأس مثلث قائم‌الزاویه قرار دهیم و بوته یا علفی را در رأس دیگر آن، حیوان همواره کوتاه‌ترین مسیر که همان وتر است را برای رسیدن به غذا بر می‌گزیند. یا اینکه همواره مجموع دو ضلع یک مثلث قائم‌الزاویه از وتر آن بیشتر است."

"ریاضی دانی ماهها زحمت می کشید و ذهن می سوخت تا این قضیه را اثبات کند . اما درست نمی شد . یک روز شاگردها خری را در برابر مدرسه دیدند که دیواره ای کوتاه به شکل مثلث آن خر را از بافه علف جدا می کرد . اهل علم متوجه شدند که خر به جای اینکه دور دیوار بگردد و به جانب علف برود جفتکی زد و از دیوار کوتاه بالا پرید و به خط مستقیم به طرف علفها رفت . بعد از این جریان قضیه را به سادگی توجیه کردند و از آن روز این قضیه به نام حمار شهرت یافت ."

"قضیه: در هر مثلث مجموع طول های هر دو ضلع از طول ضلع سوم بزرگ تر است."
q9xth2lemcet9xk3kmtp.png

باید از آب و هوا و وضعیت این روزها خیلی تشکر کنیم که مثل این قضیه عمل نمی کنه!

j2m2owq8iu1elay1lhit.jpg

خیلی جالب بود بهزاد عزیز:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزيز
شانس من بيچاره رو مي بينيد!!!بجنورد برف اومده و داره مياد{سفيد هم كرده}!!درست زماني ك من بجنورد نيستم!!!باز هم خداروشاكرم..
بعدازظهر راه ميوفتيم به سمت بجنورد..فكركنم گردنه امين الله برف خوبي اومده باشه..در ضمن با اون سابقه اي ك من از جنگل گلستان در ذهن دارم احتمال اينكه در برف بمونيم زياده!!پس اگر منو نديديد حلالم كنيد!!!
:خنده1:

به به..ميبينم ك الگوي اميددهي به بچه ها هم به مسند قبلي خودشون باز گشتن و كار خودشون رو مجددا شروع كردن..

دم شما گرم استاد اميرمحسن عزيز..ايول داريد به خدا..منتظر روزهاي وعده داده شده ميمونيم...:احترام::شاد::شاد2:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام من بر استاد امیر و سایر دوستان.

استاد من نمی تونم به شما پیام خصوصی بدم.

سوالی داشتم که میخواستم بپرسم.

امیر جان من چگونه می تونم تو سایت weatherbell عضو بشوم و از این نقشه ها استفاده کنم.

من بار ها این سوال را از شما کردم ولی پاسخی دریافت نکردم.

من تا به حال به بسیاری از نقشه های رایگان شما دست پیدا کردم و اثبات نمودم که ماهیگیر خوبی بودم.

اما حالا از شما استدعا دارم که در مورد چگونگی عضویت در سایت weatherbell بنده رو راهنمایی نمایید.

منتظرم.

با تشکر.
:گل:[/QUOTE

محسن جان من از شما توثع نداشتم که بازم جواب سوالم رو بی پاسخ بزاری.

من در روزهای اینده بر خواهم گشت اما با کلی نقشه از سایت weatherbell .

بازم منتظر پاسخم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر جان من چگونه می تونم تو سایت weatherbell عضو بشوم و از این نقشه ها استفاده کنم.

من تا به حال به بسیاری از نقشه های رایگان شما دست پیدا کردم و اثبات نمودم که ماهیگیر خوبی بودم.

اما حالا از شما استدعا دارم که در مورد چگونگی عضویت در سایت weatherbell بنده رو راهنمایی نمایید.

منتظرم.

با تشکر.
:گل:

سلام شهاب عزیز

اتفاقا این پشتکار شما برای من خیلی قابل ستایشه که در این game میتونید وارد بشید و مرحله به مرحله پیشرفت کنید:خنده1:

من کلا این بازی رو خیلی دوست دارم و از اینکه می بینم شما دوستان میتونید سورس نقشه ها رو پیدا کنید خیلی لذت می برم:گل:

و لیکن شما فقط بازی رو خوب یاد میگیرید ولی trick ها ( منظور تفسیر نقشه ها ) رو اصلا بلد نیستید واسه همین کلا وقتی نقشه ها رو استفاده میکنید این نقشه ها حیف میشن !

بهرحال ازتون انتظار دارم تا بیشتر بخونید و الگوهای نقشه ها رو خصوصا در مقوله تفسیر سینوپتیک به خوبی یاد بگیرید شاید اون روز نه تنها لینک این نقشه ها بلکه خیلی اطلاعات مهم دیگه ای رو در اختیارتون قرار بدم.

این موضوع رو باید در عمل به من ثابت کنید تا ببینم چطور نقشه تفسیر میکنید.

بعد هم ازتون خواهش دارم از استفاده ابزاری از اصطلاحات گفتاری بنده در انجمن های دیگه خودداری کنید یک وقت سوء تفاهمی پیش نیاد.

خیلی ممنون:گل:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
من برای تحلیل به این نقشه ها نیاز دارم.

من نمی تونم با نقشه های با خطای بالا تحلیل کنم.

در ضمن من مقاله ها رو دارم مطالعه می کنم.

به هر حال جواب سوال من این نبود.

من بزودی با کلی نقشه از این سایت باز خواهم گشت.

فعلا بدرود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

منتظرم.

با تشکر.

بازم منتظر پاسخم.

انشاء الله موفق باشید و به تمام نقشه های دنیای هواشناسی دست پیدا کنید

aliwinter

Banned

منتظرم.

با تشکر.

بازم منتظر پاسخم.

از اقا مهرداد بپرس شاید ایشون نقشه های جدید تری در اختیار داشته باشن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
از اقا مهرداد بپرس شاید ایشون نقشه های جدید تری در اختیار داشته باشن

دوست عزيز اين رو بدون هزينه عضويت در اين سايت حدود 300 دلار در ماه است و بيشتر سازمان هاي هواشناسي دنيا البته نه ايران با اين نقشه ها كار ميكنند و بسيار دقيق هستند!اميرمحسن واسه به دست آوردن اين نقشه ها زحمت كشيده! به قول معروف نابرده رنج گنج ميسر نميشود! ولي بهت بگم از اين نقشه ها دقيقتر من نديدم!

سیبری

کاربر ويژه

سازمان هواشناسی یک کشور باید یاد بگیره تا صحبت از بارش میشه طوطی وار کاهش دما رو هم ضمیمه نکنه! هر بارشی لزوما موجب کاهش دما نمیشه و درک این موضوع اگر برای عوام مردم سخت باشه برای سازمان هواشناسی نباید چندان مشکل باشه
سازمان هواشناسی کشور یک شنبه اطلاعیه داد و ضمن پیش بینی بارش برای غرب و جنوب غرب کشور گفت سامانه بارشی موجب کاهش نسبی دما در سطح کشور میشه

یک شنبه در حالی سازمان خبر از کاهش نسبی دما داد که 10 مرکز استان دمای کمینه زیر 10 - رو تجربه میکردن وبسیاری از شهرها در شمال غرب کشور هم دمای زیر 20- رو.حتی دمای بیشینه بسیاری از شهرها هم در مقایسه با امروز سردتر بود و در مجموع کشور هوا یسیار سردتر از امروز بود
بنابراین این قسمت از پیش بینی سازمان کاملا غلط بوده و این تجربه ای شد برای سازمان هواشناسی کشور که از این به بعد پشت بند اطلاعیه بارش ، طوطی وار کاهش دما رو ضمیمه نکنه!

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
سازمان هواشناسی کشور یک شنبه اطلاعیه داد و ضمن پیش بینی بارش برای غرب و جنوب غرب کشور گفت سامانه بارشی موجب کاهش نسبی دما در سطح کشور میشه

سازمان هواشناسی یک کشور باید یاد بگیره تا صحبت از بارش میشه طوطی وار کاهش دما رو هم ضمیمه نکنه! هر بارشی لزوما موجب کاهش دما نمیشه و درک این موضوع اگر برای عوام مردم سخت باشه برای سازمان هواشناسی نباید چندان مشکل باشه
یک شنبه در حالی سازمان خبر از کاهش نسبی دما داد که 10 مرکز استان دمای کمینه زیر 10 - رو تجربه میکردن وبسیاری از شهرها در شمال غرب کشور هم دمای زیر 20- رو.حتی دمای بیشینه بسیاری از شهرها هم در مقایسه با امروز سردتر بود و در مجموع کشور هوا یسیار سردتر از امروز بود
بنابراین این قسمت از پیش بینی سازمان کاملا غلط بوده و این تجربه ای شد برای سازمان هواشناسی کشور که از این به بعد پشت بند اطلاعیه بارش ، طوطی وار کاهش دما رو ضمیمه نکنه!

امروز فقط 2 مرکزاستان دمای زیر 10-رو تجربه کردن درحالیکه یک شنبه گذشته 10 مرکز استان زیر 10- بودن و در مجموع کشور دمای هوا بسیار بالاتر از اوایل همین هفته هستش

شهرکرد18-
اردبیل 12-

aliwinter

Banned

دوست عزيز اين رو بدون هزينه عضويت در اين سايت حدود 300 دلار در ماه است و بيشتر سازمان هاي هواشناسي دنيا البته نه ايران با اين نقشه ها كار ميكنند و بسيار دقيق هستند!اميرمحسن واسه به دست آوردن اين نقشه ها زحمت كشيده! به قول معروف نابرده رنج گنج ميسر نميشود! ولي بهت بگم از اين نقشه ها دقيقتر من نديدم!

میدونم میدونم منم رفتم اسم نویسی کنم , نشد پول نداشتم , خدا امیر محسن عزیز رونگه داره برای جامعه هواشناسی وما :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا