• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
بارش تجمعی برف تا 240 ساعت آینده:

izvui5k6573hgm8atbd7.jpg

درود امیر جان. خیلی امیدوارکنندس. بااجازت میزارم اونور:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

سپاس فراوان دارم از امیر محسن عزیز بابت نقشه ها و همینطور وقتی که گذاشتن با همدیگه در موردشون صحبت کردیم.

بنظر میاد بعد از این سیستم، ما با یک Cutoff Low بسیار قدرتمند روبرو خواهیم بود که هسته سردی داره و همزمان با جریانات مرطوب جنوبی همراهی میشه، طبق نقشه های امروز، مناطقی که تحت تاثیر این سیستم قرار بگیره بارش بسیار سنگین برف رو تجربه خواهند کرد و ابرهای سرد این سیستم بارش های رگباری رو بصورت برف به همراه خواهند داشت.

این سیستم رو باید تحت نظر بگیریم چون احتمالا نیاز به صادر کردن هشدار خواهد داشت.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

سپاس فراوان دارم از امیر محسن عزیز بابت نقشه ها و همینطور وقتی که گذاشتن با همدیگه در موردشون صحبت کردیم.

بنظر میاد بعد از این سیستم، ما با یک Cutoff Low بسیار قدرتمند روبرو خواهیم بود که هسته سردی داره و همزمان با جریانات مرطوبت جنوبی همراهی میشه، طبق نقشه های امروز، مناطقی که تحت تاثیر این سیستم قرار بگیره بارش بسیار سنگین برف رو تجربه خواهند کرد و ابرهای سرد این سیستم بارش های رگباری رو بصورت برف به همراه خواهند داشت.

این سیستم رو باید تحت نظر بگیریم چون احتمالا نیاز به صادر کردن هشدار خواهد داشت.

خواهش میکنم آرش عزیز

انجام وظیفه بود . واقعا اون سیستمی که قرار هست از 144 ساعت آینده کشور رو تحت تاثیر بذاره فوق العاده قدرتمند هست و بارشهای رگبار برف با احتمال وقوع رعد و برق شدید از این نوع سامانه دور از انتظار نیست

DR WHO

کاربر ويژه
امروز خيلى ناراحتم

اخر هفته هم كه پديده فون در پيش داريم

هى روزگار

اين برف كه بشينه واسه من عقده شده

دلم ميخواد به دهه ٧٠ برگردم از اين دنياى سريع و فستفودى و فيسبوكى و بى عاطفه دلم گرفته

آهنگ زمستون با صداى افشين مقدم تقديم به شما

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من هنوز خیلی به شکل گیری شرایط مساعد برای روز خوب در نیمه شمالی کشور خصوصا در بازه زمانی 15 الی 18 ژانویه دارم:دعا:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
مثل اینکه امسال خشکسالی عجیبی در انتظار شمالشرق است.
b-14-10-92.gif

در کل از اول سال زراعی تا 14 دی ماه مشهد در کل 36.9 میلیمتر بارندگی داشته و این یعنی افتضاح به تمام معنا یعنی اگر در زمستان مقدار بارش مثل پاییز باشد و همینطور بهار یعنی خشکسالی به تمام معنا هرچند اگر در زمستان و بهار 37 میلی بارش داشته باشیم (یعنی در هر فصل به طور جداگانه 37 میل)که فکر نکنم داشته باشیم سر جمع می شود 111 میلیمتر هرچند که نسبت به پارسال میزان بارش افزایش میابد ولی معلوم نیست که اصلا این 37 میل در یک فصل بارش داشته باشیم و یاخیر.:گل::عصبانی:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز خيلى ناراحتم

اخر هفته هم كه پديده فون در پيش داريم

هى روزگار

اين برف كه بشينه واسه من عقده شده

دلم ميخواد به دهه ٧٠ برگردم از اين دنياى سريع و فستفودى و فيسبوكى و بى عاطفه دلم گرفته

آهنگ زمستون با صداى افشين مقدم تقديم به شما

من اصولا وقتی پدیده فون و یا گرمباد بروی دریا کاسپین قرار هست رخ بده خیلی خوشحال میشم چون بعد از اون در نیمه شمالی کشور کاهش دما و بارشهای مطلوب رخ میده:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال

من اصولا وقتی پدیده فون و یا گرمباد بروی دریا کاسپین قرار هست رخ بده خیلی خوشحال میشم چون بعد از اون در نیمه شمالی کشور کاهش دما و بارشهای مطلوب رخ میده:گل:

من که امسال خیالم از بارش آسوده است و اطمینان دارم بارش ها پشت سر هم خواهد پرید و یا به عبارتی دیگر
خشکسالی در شمالشرق ویا به عبارتی دیگر طلسم شدن شمالشرق:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سرانجام CFSv2 در آپدیت ساعت 18:00 دیشبش در بازه زمانی 18 الی 24 اکتبر یک کوچولو آنومالی مثبت بارش برای شمال شرق ایران در منطقه شمال خراسان رضوی در نظر گرفت!

همین شرایط رو بصورت همزمان برای کرمانشاه، غرب دریای کاسپین و استان اردبیل و همچنین البرز مرکزی در نظر گرفته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

من که امسال خیالم از بارش آسوده است و اطمینان دارم بارش ها پشت سر هم خواهد پرید و یا به عبارتی دیگر
خشکسالی در شمالشرق ویا به عبارتی دیگر طلسم شدن شمالشرق:گل:

اگه پسر خوبی باشی و دیگه از این حرفهای بد بد نزنی شاید از 15 ژانویه به بعد این سامانه بیاد رو مشهد:

6qfrwe2imej61ikb09q.jpg

a79z694bvs0xgff4j65.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
مثل اینکه امسال خشکسالی عجیبی در انتظار شمالشرق است.
b-14-10-92.gif

در کل از اول سال زراعی تا 14 دی ماه مشهد در کل 36.9 میلیمتر بارندگی داشته و این یعنی افتضاح به تمام معنا یعنی اگر در زمستان مقدار بارش مثل پاییز باشد و همینطور بهار یعنی خشکسالی به تمام معنا هرچند اگر در زمستان و بهار 37 میلی بارش داشته باشیم (یعنی در هر فصل به طور جداگانه 37 میل)که فکر نکنم داشته باشیم سر جمع می شود 111 میلیمتر هرچند که نسبت به پارسال میزان بارش افزایش میابد ولی معلوم نیست که اصلا این 37 میل در یک فصل بارش داشته باشیم و یاخیر.:گل::عصبانی:

تازه من یک اشتباه بزرگ کردم و این اشتباه این بود که من فکر می کردم 103 میلیمتری که زده مربوط به کل سال زراعی میشود و الان فهمیدم که بارش پارسال 212 میلیمتر بوده و این یعنی تقریبا با آن چیزی که من گفتم یعنی 111 میل101میل اختلاف دارد.

abtinT

کاربر ويژه

خواهش میکنم آرش عزیز

انجام وظیفه بود . واقعا اون سیستمی که قرار هست از 144 ساعت آینده کشور رو تحت تاثیر بذاره فوق العاده قدرتمند هست و بارشهای رگبار برف با احتمال وقوع رعد و برق شدید از این نوع سامانه دور از انتظار نیست

درباره این سامانه بیشتر توضیح میدی . کدام مناطق رو تحت پوشش قرار میده ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا