بارش تجمعی برف تا 240 ساعت آینده:
درود امیر جان. خیلی امیدوارکنندس. بااجازت میزارم اونور:گل:
بارش تجمعی برف تا 240 ساعت آینده:
درود بر همه دوستان
سپاس فراوان دارم از امیر محسن عزیز بابت نقشه ها و همینطور وقتی که گذاشتن با همدیگه در موردشون صحبت کردیم.
بنظر میاد بعد از این سیستم، ما با یک Cutoff Low بسیار قدرتمند روبرو خواهیم بود که هسته سردی داره و همزمان با جریانات مرطوبت جنوبی همراهی میشه، طبق نقشه های امروز، مناطقی که تحت تاثیر این سیستم قرار بگیره بارش بسیار سنگین برف رو تجربه خواهند کرد و ابرهای سرد این سیستم بارش های رگباری رو بصورت برف به همراه خواهند داشت.
این سیستم رو باید تحت نظر بگیریم چون احتمالا نیاز به صادر کردن هشدار خواهد داشت.
امروز خيلى ناراحتم
اخر هفته هم كه پديده فون در پيش داريم
هى روزگار
اين برف كه بشينه واسه من عقده شده
دلم ميخواد به دهه ٧٠ برگردم از اين دنياى سريع و فستفودى و فيسبوكى و بى عاطفه دلم گرفته
آهنگ زمستون با صداى افشين مقدم تقديم به شما
من اصولا وقتی پدیده فون و یا گرمباد بروی دریا کاسپین قرار هست رخ بده خیلی خوشحال میشم چون بعد از اون در نیمه شمالی کشور کاهش دما و بارشهای مطلوب رخ میده:گل:
من که امسال خیالم از بارش آسوده است و اطمینان دارم بارش ها پشت سر هم خواهد پرید و یا به عبارتی دیگر
خشکسالی در شمالشرق ویا به عبارتی دیگر طلسم شدن شمالشرق:گل:
سلام.
مثل اینکه امسال خشکسالی عجیبی در انتظار شمالشرق است.
در کل از اول سال زراعی تا 14 دی ماه مشهد در کل 36.9 میلیمتر بارندگی داشته و این یعنی افتضاح به تمام معنا یعنی اگر در زمستان مقدار بارش مثل پاییز باشد و همینطور بهار یعنی خشکسالی به تمام معنا هرچند اگر در زمستان و بهار 37 میلی بارش داشته باشیم (یعنی در هر فصل به طور جداگانه 37 میل)که فکر نکنم داشته باشیم سر جمع می شود 111 میلیمتر هرچند که نسبت به پارسال میزان بارش افزایش میابد ولی معلوم نیست که اصلا این 37 میل در یک فصل بارش داشته باشیم و یاخیر.:گل::عصبانی:
خواهش میکنم آرش عزیز
انجام وظیفه بود . واقعا اون سیستمی که قرار هست از 144 ساعت آینده کشور رو تحت تاثیر بذاره فوق العاده قدرتمند هست و بارشهای رگبار برف با احتمال وقوع رعد و برق شدید از این نوع سامانه دور از انتظار نیست