• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
محمد اصغرى :

برخلاف اونچه كه در مورد زمستان پيش بينى كرده بوديم بارشها در نيمه جنوبى قابل توجه بوده

اما پيش بينى فصلى جديد ما در خصوص زمستان : انتظار داريم بارشهاى جنوب كشور كمتر از نرمال باشه حالا بايد ديد چه اتفاقى ميافته كه باعث اين ميشه

ولى از جنوب غرب تا شمال شرق بارشها بيش از نرمال خواهد بود

البته صحت پيش بينى هاى ما ٦٠ ، ٧٠ درصد هست

حالا بايد ببينيم طى ماه هاى آينده چى ميشه

خب

سامانه فعلى چون پرفشارش از شمال أفريقا مياد بارش برفش آبكيه

يه موج جديد بارشى هم از جمعه وارد كشور ميشه كه در خبر ٢١ در موردش صحبت ميكنيم ..

ياعلى ياعلى

نكته : اصغرى گفت برخلاف اونچه كه براى زمستان پيش بينى كرده بوديم رخ داده يعنى بارشها براى نيمه جنوبى قابل توجه بوده

اصغرى گفت پيش بينى جديد مون اينه كه باز هم مثل دفعه قبلى معتقديم بارش شرق و جنوب شرق كمتر از نرماله و معتقديم اگر از شمال شرق تا جنوب غرب يه خط بكشيم سمت چپ ( نيمه غربى ) بارشهاش بيش از نرمال خواهد بود ..

سوال : جان من نه جان من پيش بينى ناظم السادات كه بر مبناى وضعيت MJO پيش بينى ميكنه بهتر بود يا پيش بينى سازمان هواشناسى ؟

salar68

New member
کم کم دارم نگران می شم
خشک خشک
رطوبت بالا

سرمای خوب واسه برف

ابر یک دست
ولی بدون برف

باید تا الان بالای 1 سانت میومد ولی هیچی

من حتی فردا صبح پرواز داشتم طبق نظر خودم کنسلش کردم !! حتی جلسه مهمیم داشتم دو روز عقب انداختم گفتم ممکنه گیر برف بیفتم ولی تا الان خبری نیست

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کم کم دارم نگران می شم
خشک خشک
رطوبت بالا

سرمای خوب واسه برف

ابر یک دست
ولی بدون برف

باید تا الان بالای 1 سانت میومد ولی هیچی

من حتی فردا صبح پرواز داشتم طبق نظر خودم کنسلش کردم !! حتی جلسه مهمیم داشتم دو روز عقب انداختم گفتم ممکنه گیر برف بیفتم ولی تا الان خبری نیست

پیش بینی برف و باران امروز به میلیمتر

ساعت 06:00 UTC

6fnb2nl54z1kjt5caff5.jpg

12:00 UTC

ddf5bbetvs7bzobc7eq.jpg

جدول بالا سمت راست : برف به میلیمتر

جدول پایین سمت راست : باران به میلیمتر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مقادیر 24 ساعته بارش تجمعی برف به سانتیمتر برای امروز( آپدیت 18:00 UTC ) ساعت ساعت 3 دیشب)

8adfbj1kpdygs58wtocl.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
بارش برف پوركى سرتاسرى در شهر اصفهان آغاز شد

خدا نمرده ، خدا زنده اس

الهى عفو me ، خدايا شكرت

felan123

New member
آقایون من همچنان سر وعده هایی که دادم هستم

بعداز 15 ژانویه بتدریج شرایط ایده ال میشه و در روزهای 18 - 19 -20 ژانویه نیمه شمالی و مرکزی حسابی سیراب میشه

امیر محسن به نظر شما تا اون موقع دما 5 درجه ای گرم نمیشه
نقشه ها که این رو میگن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
felan جان

شما که در سردسیرات هستید نگران دما نباشید

مجموع بارش 6 ساعته برف و باران امروز ظهر و بعد ازظهر:

9b7o4xpdrjvtq8pef.jpg

felan123

New member
به امید خدا ولی اگه تا 20 بهمن برف خوب بارید که عالی واگر نه از ماه بهمن به بعد برف حتی 40 سانت هم در عرض 4 روز همه اب میشه
فقط خدا کنه باد نیاد تا الان باد زمستونی نداشتیم که خشک باشه
اون زمانی که مشهد 40 سانت برف بارید یعنی سال گدشته تمام نقشه ها گفتن سمنان برف میاد ولی باد بود حتی مناطق کوهستانی
خدا کنه فقط هرچی میاد سراسر باشه از باد سوز خشک زمستون بیزارم :خجالت2:
felan جان

شما که در سردسیرات هستید نگران دما نباشید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر تو این بی بارشی بینالود هنوز برف داره

روز جمعه 13 دی ماه 1392 - پیست اسکی شیرو باد- رشته کوههای بینالود( خراسان رضوی)

mmnu4ksmoduregmejklj.jpg

mehdi.

New member
بعد از بارش نیم ساعته و لایت صبح امروز برف در مناطقی از شمال و مرکز شهر و بی بارشی در شرق و غرب شهر اصفهان ، از حدود ساعت 9:55 صبح امروز بارش برف به شکل سرتاسری در کل شهر اصفهان از شمال تا جنوب و شرق و مرکز و غرب شهر شروع شده
خدارو سپاس بابت نزول رحمتش
فقط حیف که به دلیل تاخیر در شروع بارش دما تا 2 درجه رفته بالا ... با شروع و برف خوبی که داره می باره و نفوذ کانتر 540 در ساعات بعدی ، امید به کاهش دما زیاده
امیدوارم بشینه که حداقل بتونیم عکسایی از برف اصفهانم بزاریم !

felan123

New member
خیال اصفهانی ها تخت تا 10 سانت یا شاید بیشتر تا فردا برف دارین بهتون بابت برف تبریک میگم
بعد از بارش نیم ساعته و لایت صبح امروز برف در مناطقی از شمال و مرکز شهر و بی بارشی در شرق و غرب شهر اصفهان ، از حدود ساعت 9:55 صبح امروز بارش برف به شکل سرتاسری در کل شهر اصفهان از شمال تا جنوب و شرق و مرکز و غرب شهر شروع شده
خدارو سپاس بابت نزول رحمتش
فقط حیف که به دلیل تاخیر در شروع بارش دما تا 2 درجه رفته بالا ... با شروع و برف خوبی که داره می باره و نفوذ کانتر 540 در ساعات بعدی ، امید به کاهش دما زیاده
امیدوارم بشینه که حداقل بتونیم عکسایی از برف اصفهانم بزاریم !

rahsazan

کاربر ويژه
خدا رو شکر تو این بی بارشی بینالود هنوز برف داره

روز جمعه 13 دی ماه 1392 - پیست اسکی شیرو باد- رشته کوههای بینالود( خراسان رضوی)

mmnu4ksmoduregmejklj.jpg
سلام امیرجان
والا من که اندر احوالات هوای مشهد کاملا متعجبم
جمعه دو هفته قبل دو ساعت برف بارید، هنوز کوههای منطقه ابادگران و پیروزی برف دارن
نمیدونمهر شب همونقدر که طول روز ذوب میشن برف میباره که نه زیاد میشن نه کم میشن:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرجان
والا من که اندر احوالات هوای مشهد کاملا متعجبم
جمعه دو هفته قبل دو ساعت برف بارید، هنوز کوههای منطقه ابادگران و پیروزی برف دارن
نمیدونمهر شب همونقدر که طول روز ذوب میشن برف میباره که نه زیاد میشن نه کم میشن:تعجب2:

سلام محمد رضا جان

ما هم اندر احوالات مشهد موندیم همینطور.

ولی اون اندک برف آب نشده چون: در دیماه هستیم و حدود 1 ماهی میشه که تداوم هوای سرد داریم اینجا ولی 100 افسوس بدون بارش!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من واقعا اومدم از دست این نقشه ها

آپدیت دیشب CFSv2 برای منطقه ما آنومالی مثبت نشون میده و میگه حداقل تا پایان این ماه ژانویه 2014 باید بصورت تجمعی 50 میلیمتر بصورت میانگین بارش داشته باشیم ولی نمیدونم چرا در مدل های کوتاه مدت خبری از بارش نیست!

در مورد سرما هم مطابق با آخرین نقشه ها دامه این هوای سرد تا ماه MAY 2014 ادامه خواهد داشت.

ماهای آپریل و می ماههای پر بارشی خواهد بود. منطقه ما تا 3 میلیمتر در روز آنومالی مثبت نشون میدن این نقشه ها

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های باد رو نگاه میکنی در تراز 700 و 850 یک رطوبتی بینظیره داره از روی دریای سرخ-خلیج فارس- اقیانوس هند می ریزه رو جنوب غرب و مرکز ایران !

یک ریزش این وضعیت رو استان بوشهر هست

در تراز 850 و 1000 هم هوای سرد از سمت شمال شرق بر روی مناطقی که بارش دارن ریزش میکنه.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 16/10/1392​
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
نقشه ها و مدلهای هواشناسینساندهنده فعالیت سامانه ناپایدار بارشی از جنوب غرب به کشورمی باشد که امواج این سامانه از بعدازظهر امروز تا صبح روز چهارشنبه استان خراسان رضوی را تحت تاثیر قرار خواهد داد . انتظار می رود بیشترین مقدار بارش طی ساعات بعدازظهر روز سه شنبه تا صبح روز چهارشنبه و در نیمه جنوبی استان رخ دهد، اما بارندگی در نیمه شمالی استان بصورت پراکنده پیش بینی می شود. پدیده مهم دیگر در چند روز آینده مه (در برخی نقاط مه غلیظ همراه با کاهش دید افقی خواهد بود ) در بعضی ساعات وزش باد، همچنین احتمال یخبندان در محورهای سردسیر کوهستانی می باشد. بر این اساس : پیش بینی وضعیت جوی استان
دوشنبه 16/10/1392( از ساعت 00 تا 24 )
سه شنبه 17/10/1392( از ساعت 00 تا 24 )
چهارشنبه 18/10/1392( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
کمی تا نیمه ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابرنیمه ابری تا تمام ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و شب در برخی نقاط با بارش پراکنده برف و باران و مه آلوددر اوایل وقت ابری و در برخی نقاط با احتمال بارش پراکنده برف و مه آۀود ، بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش باد
نواحی مرکزی
کمی تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با مه صبحگاهی یا غبار محلی ، در بعدازظهر افزایش ابر و در عصر و شب در برخی نقاط خصوصا در نواحی کوهستانی با احتمال بارش خفیف و پراکنده برف و باران و مه آۀودنیمه ابری تا تمام ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و شب در برخی نقاط با بارش پراکنده برف و باران و مه آلوددر اوایل وقت ابری و در برخی نقاط با احتمال بارش پراکنده برف و مه آۀود ، بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش باد
نواحی جنوبی
نیمه ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابر و در عصر و شب در برخی نقاط با احتمال بارش پراکنده برف و باران و مه آلودنیمه ابری تا تمام ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و شب با بارش برف و باران و مه آلوددر اوایل وقت ابری و در برخی نقاط با احتمال بارش برف و مه آۀود ، بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش باد
شهرستانمشهد
قسمتی تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد ومه رقیق صبحگاهی و غبارمحلی ، در بعدازظهر افزایش ابر و در عصر و شب در نقاط کوهستانی و ییلاقی با احتمال بارش خفیف و پراکنده برف و باراننیمه ابری تا تمام ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار آلود گاهی با وزش باد و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و شب با احتمال بارش پراکنده برف و باران و مه آلوددر اوایل وقت ابری و با احتمال بارش پراکنده برف و مه آۀود ، بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش باد
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
3-
5
2-
2
5-
5
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته شهرستان فریمان با حداقل دمای 10- درجه سانتیگراد سرد ترين و شهرستان سبزوار با حداکثر دمای 9+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 3- و 4 درجه سانتیگراد در نوسان بوده و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است. پیش بین مسول: ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا