چقدم تحویل گرفتن:65:
اقای امیر کوروش انشالله شرکت میکنن:خنده1:
چقدم تحویل گرفتن:65:
این عکسا مال یک حدود یک ساعت و نیم پیشه.. الان خیلی بیشتر شده و البته هنوزم با شدت مناسب ادامه داره ... :خنده1:
خب سایت Foreca دماهای کمینه ی ما رو از 20- به 18- تغییر داد. و این یعنی این سایت هم مثل بقیه سایت ها بالاخره اعتقاد پیدا کرد که امسال هم در شکستن رکورد سال 74 ناکام خواهیم بود :گریه: سردترین زمستان از بعد از عصر یخبندان :گریه: /
هاهاهاهاهاهاهاهاهاها..... :خنده3:
سال نو در سيبري با سوز سرماي ۵۵- درجه |
محمد اصغرى :
برخلاف اونچه كه در مورد زمستان پيش بينى كرده بوديم بارشها در نيمه جنوبى قابل توجه بوده
اما پيش بينى فصلى جديد ما در خصوص زمستان : انتظار داريم بارشهاى جنوب كشور كمتر از نرمال باشه حالا بايد ديد چه اتفاقى ميافته كه باعث اين ميشه
ولى از جنوب غرب تا شمال شرق بارشها بيش از نرمال خواهد بود
البته صحت پيش بينى هاى ما ٦٠ ، ٧٠ درصد هست
حالا بايد ببينيم طى ماه هاى آينده چى ميشه
خب
سامانه فعلى چون پرفشارش از شمال أفريقا مياد بارش برفش آبكيه
يه موج جديد بارشى هم از جمعه وارد كشور ميشه كه در خبر ٢١ در موردش صحبت ميكنيم ..
ياعلى ياعلى
نكته : اصغرى گفت برخلاف اونچه كه براى زمستان پيش بينى كرده بوديم رخ داده يعنى بارشها براى نيمه جنوبى قابل توجه بوده
اصغرى گفت پيش بينى جديد مون اينه كه باز هم مثل دفعه قبلى معتقديم بارش شرق و جنوب شرق كمتر از نرماله و معتقديم اگر از شمال شرق تا جنوب غرب يه خط بكشيم سمت چپ ( نيمه غربى ) بارشهاش بيش از نرمال خواهد بود ..
سوال : جان من نه جان من پيش بينى ناظم السادات كه بر مبناى وضعيت MJO پيش بينى ميكنه بهتر بود يا پيش بينى سازمان هواشناسى ؟
آبکی بودن برف به علت ماهیت گرم سیستم هست و اصلا به پر فشارش مربوط نیست این صحبتها از اقای اصغری بعیده
به نظر من تقسیم کردن کشوری مثل ایران با یک خط! اصلا حرفه ای نیست! کما این که مناطق مختلف کشور دارای اقلیم های مختلف هستند، مثلا در کرمان انواع و اقسام اقلیم رو داریم از کویر لوت تا کوههای هزار و لاله زار که بعضا رکورد دار سرما در اون بخش کشور و حتی بعضی اوقات کشور هستند!
آرش جان همین هرمزگان به فاصلهٔ ۴۵کیلومتری شمال بندر اقلیم کاملا متفاوت هست که اتفاقاً روی رشد درختان میوه حتا واریتههای مختلف خرما و نارنگی تاثیر داره.مثلا خرمای پیارم بندر جواب نمیده ولی حاجی آباد یکی از مناطق کاشته اصلیش هست.یآا گاروم زنگی فقط بندر جواب میده.اینطور تقسیم بندیها ناشی از عدم عشقو علاقهً واقعی به جغرافیای این سرزمین زیباست.
من عاشق این درختم گاروم زنگی یا بادوم استوأیی،خیلی هم خوش مزس این ۲ تا بارون خوردنو حسابی خوشگل شدن