• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انشاء الله مشهد دوباره به روزهای اوجش برمیگرده وخودم از این عکسهای برفی اینجا میذارم:

2nw7dcu4p4dn0ijbget2.jpg

muci609i58b732q2t1jp.jpg

abtinT

کاربر ويژه
خدا رو شکر روند آپدیت نقشه ها تا این لحظه خیلی خوب بود و اون چیزیکه منتظرش هستیم در آپدیت لحظاتی پیش برای 19 ژانویه حفظ شده و تقویت هم شده:گل:

19 ژانویه:

5myi6vd6lsqc3s96mvpi.jpg

به غیر از این سایت سایت دیگه ای هم هست که نقشه بلند مدت ecmwf رو نشون بده . هچنین سایتش هم همه بتونن ببینن.
یعنی فیری باشه

ali_kermanshah

کاربر ويژه
فکر کنم حتی اگر پیشبینی این سیستم 50 درصدش محقق بشه برای یک برف حسابی در نیمه شمالی کافی باشه !!!:تعجب2:

فقط امیدوارم این سیستم بیاد روی ایران ولی نه با این قدرت چون اگر با همین قدرت بیاد ... !!! :ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به غیر از این سایت سایت دیگه ای هم هست که نقشه بلند مدت ecmwf رو نشون بده . هچنین سایتش هم همه بتونن ببینن.
یعنی فیری باشه

این مدل اسمبل ecmwf هست و بغیر خود سایت اصلی این مدل جای دیگه ای نیست .

تازه اینهم اجتیاج به عضویت داره و گرنه احتیاجی به ودر بل نبود:

http://www.ecmwf.int/services/dissemination/3.1/Ensemble_Prediction_System.html

یک وقت سوءتفاهم نشه ولی چرا از عباس و مهرداد در خواست نمیکنی که این نقشه ها رو بذارن ! اونها که آقای فولادی یک سری لینکهاش رو بهشون داده!

بهرحال من منتظر آپدیتشون نقشه های جدید هستم و فعلا هم تا 14 ژانویه بیشتر آپ نشده و هر وقت آپ جدیدش بیاد حتما واست تغییرات جدید رو میذارم .

نگران نباش:گل:

abtinT

کاربر ويژه

یک وقت سوءتفاهم نشه ولی چرا از عباس و مهرداد در خواست نمیکنی که این نقشه ها رو بذارن ! اونها که آقای فولادی یک سری لینکهاش رو بهشون داده!

بهرحال من منتظر آپدیتشون نقشه های جدید هستم و فعلا هم تا 14 ژانویه بیشتر آپ نشده و هر وقت آپ جدیدش بیاد حتما واست تغییرات جدید رو میذارم .

مگه بده در هر دو تا جا فعال باشم .

aliwinter

Banned
اقا امیر محسن ببین چجوری نقشه های شمارو برمیدارن به نام خودشون تو سایتهای دیگه میبرن تفسیر میکنن
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ وای مردم از خنده :غش2::غش2:عجب کارشناسی هم بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مگه بده در هر دو تا جا فعال باشم .

نه بخدا

اتفاقا خیلی هم خوبه

اینهم آپدیت جدید تا جائیکه آپ شده

تراز 500 :

imlekeucnggo3dqialot.jpg

فشار سطح دریا:

jg2wnlt01b7ckrncgiof.jpg

خدا رو شکر شرایط خیلی مطلوب بنظر میرسه چون استورم تراک اقیانوس اطلس وارد بیسین مدیترانه هم شده و زبانه هاش تا نواحی شمالی ایران رو پوشش داده:گل:

DR WHO

کاربر ويژه
استاد اميرمحسن

١. قرار بود وضعيت توزيع فشار اواخر بهمن ٨٣ را لطف كنيد بزاريد

٢. وضعيت جت استريم قطبى و حاره اى الان چگونه است؟ ادغام مى شوند ؟

:گل:

ali_kermanshah

کاربر ويژه

سلام امیرمحسن جان

قرارگرفتن پرفشار بر روی اسکاندیناوی تاثیری بر تحقق پیشبینی این گرداب قطبی داره ؟؟

navgem_uv250_global_31.png

واقعا جای خسته نباشید داره این پویا و فعال نگه داشتن فروم هواشناسی توسط شماو بقیه دوستان :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بازم تو نقشه ها هست ولی یکم تضعیف شده . بهرحال امیدواری زیادی وجود داره چون از شمال غرب تا شمال شرق رو بخوبی پوشش میده:

rmlgpze3v5nwmyzv7nfw.jpg

ivemdve4y1jehgsfrnza.jpg

fy7qgrkvzqcjlzt4ny1z.jpg

aliwinter

Banned
واییی من داره خواب میبینم یا نه اکیو ودر برف زده واسه ما........یا خدا!!!!!!!!!!!!!/1؟؟!؟:تعجب2::تعجب2::تعجب2:
البته فقط 2.8 سانت!!:آه:که انتظار میرفت

2014-01-08_125525.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد اميرمحسن

١. قرار بود وضعيت توزيع فشار اواخر بهمن ٨٣ را لطف كنيد بزاريد

٢. وضعيت جت استريم قطبى و حاره اى الان چگونه است؟ ادغام مى شوند ؟

:گل:

روزهای قبل به درخواست شما همه نقشه هاش رو گذاشم امیر کوروش جان.

بنظرم با دقت مطالب رو دنبال نمیکنید:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا