• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

نيما

New member
حمید چیت چیان در ديدار با نمايندگان مردم استان آذربايجان شرقي در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه در مورد درياچه اروميه بايد حقايق را به مردم بگویيم و توقع بي مورد ايجاد نكنيم گفت: ما به 10 تا 15 سال زمان نياز داريم تا بتوانيم درياچه اروميه را به وضع سابق برگردانيم و هرگونه شعار و وعده تبليغاتي و سياسي كه به دور از حقيقت باشد، خيانت به دریاچه اروميه و مردم است.
http://www.tabnak.ir/fa/news/369860/

سیبری

کاربر ويژه
امشب و فرداشب سردترین شبهای فلات ایران به لحاظ گستردگی سرما خواهد بود و شرکت گازمطمئنا با آزمون سختی روبروست!

دمای ساعت 18:30 شهرهای ایران

همدان 16-
نهاوند15-
شهرکرد15-
بروجن14-
صفاشهر (استان فارس)13-
میمه13-
کوهرنگ13-
فرخشهر13-
گاریز(استان یزد)12-
خنداب (استان مرکزی)12-
بستان آباد 12-
هزارکانیان 12-
قروه12-
اراک11-
سامان11-
فامینن11-
کبودرآهنگ11-
مرند11-
ماکو 11-
چالدران10-
قره ضیالدین 10-
اشنویه 10-
خدابنده10-
گرماب ( زنجان) 10-
اسداباد 10-
داران10-
خمین10-
کمیجان10-
شهرضا 10-
آباده 10-

سیبری

کاربر ويژه
امشب بجز استان بوشهر و هرمزگان تمامی استانهای کشور حتی استان خوزستان ( شهر دهدز خوزستان هم امشب صفر میشه ) دمای زیر صفر رو تجربه خواهند کرد

22 استان کشور دمای زیر 10- رو تجربه خواهند کرد

7 استان کشور دمای زیر 20- رو تجربه خواهند کرد:کردستان،آذربایجان شرقی ،آذربایجان غربی، همدان ،مرکزی ، چهارمحال بختیاری ، اصفهان(اردبیل امشب هوا ابریه و دما زیر20- نمیشه)

(البته احتمال اینکه در استانهای کرمان ، فارس و خراسان جنوبی هم ایستگاه های شهربابک ، صفاشهر و سربیشه زیر20- بشه هست)

توجه:منظورم مراکز استانها نیست

mahmood600

کاربر ويژه
500gz_anomalies_nh.gif

aliwinter

Banned
سلام درود فراوان
دکتر بهزاد بیا عجب بارانی ......باران مخصوص رشت دو ساعت پیش بارید وحشتناک وهوی بود(فک کنم 20 میل یجا بارید که کسی این قدر میل رو پیش نکرده بود!!) ,این قدر باید اه ناله کرد تا دله اسمون به رحم بیاد:ایول:

سیبری

کاربر ويژه
دمای 19:30 مراکز استانها

شهرکرد18-
همدان 18-(البته سازمان الان 8- زده که باتوجه به دمای 18:30 که16- بود و باعنایت به اینکه هیچگونه پدیده ای اعم از مه ، ابر هم تو منطقه نیست که دما رو بالا برده باشه اون هم در این حد ، بنابراین 8- اشتباه تایپیه و 18- درسته)
اراک11-
کرمان10-
تبریز9-
ارومیه 9-
اصفهان8-

aliwinter

Banned
الان رفتم زیر باران با یه پیرهن دوش گرفتم به به چه رحمتی:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:

pokerface

متخصص هواشناسی
اصفهان در روز برفي
١.خيابان فرايبورگ
٢.پارك ايينه خانه
٣. خيابان ارديبهشت
٤. كليساي وانك
٥. برج

vuppvgubstq8ytsztml.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
از طرف دوستم

الآن NHK ژاپن داشت سرمای آمریکا رو تحلیل میکرد.
انیمیشنی نشون داد که فکر کنم سرمای آمریکا دوهفته ای ادامه داشته باشه...نکته قابل توجه اینه که سرمای آمریکا رو داشت در مقیاس جهانی نشون میداد ..چیزه عجیبی که تو این انیمیشن دیدم ورود یک توده صورتی رنگ از طرف اروپا و یک صورتی رنگ دیگه از روی سیبری به روی منطقه خاورمیانه بودم!
من نمیفهمدم این یارو چی میگه ولی دو هفته دیگه فک کنم خبرایی بشه!

ali_kermanshah

کاربر ويژه
از طرف دوستم

الآن NHK ژاپن داشت سرمای آمریکا رو تحلیل میکرد.
انیمیشنی نشون داد که فکر کنم سرمای آمریکا دوهفته ای ادامه داشته باشه...نکته قابل توجه اینه که سرمای آمریکا رو داشت در مقیاس جهانی نشون میداد ..چیزه عجیبی که تو این انیمیشن دیدم ورود یک توده صورتی رنگ از طرف اروپا و یک صورتی رنگ دیگه از روی سیبری به روی منطقه خاورمیانه بودم!
من نمیفهمدم این یارو چی میگه ولی دو هفته دیگه فک کنم خبرایی بشه!

منظورت اینه :

http://www3.nhk.or.jp/nhkworld/english/news/20140108_12.html

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا