• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salar68

New member
احسان خان شما کدوم منطقه هستی ؟؟
شهر اصفهان
مرداویج خبری نیست ولی اسمون قرمزه
جنوب

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اپ جدید
اصفهان مرکز شهر
8656840_autogram1.gif

اصفهان جنوب

86821387_autogram1.gif

15 میلیمتر در این سرمای شدید همش برف میشه! من از 86 تا حالا بیاد ندارم اصفهان اینقدر سرد شده باشه!

DR WHO

کاربر ويژه
سال ٨٦

يك كارشناس هواشناسي در سوئیس مي‌گويد در يك پديده نادر طبيعي، يك جبهه هواي يخي در اسكانديناوي، هواي سرد اين منطقه را مي‌مكد و به سوي خاورميانه مي‌دمد. به گفته او علت سرما و يخبندان كم سابقه در منطقه خاورميانه كه هواي گرم و بادهاي سوزان آن شهرت دارد، همين پديده است. "پير اكرت" از اداره فدرال هواشناسي و اقليم شناسي در سوئيس مي‌گويد يك منطقه هواي پرفشار غيرعادي بر فراز بخشهاي جنوبي اسكانديناوي علت سرماي بي‌سابقه خاورميانه است. اين جبهه، هواي سرد منطقه را مي‌مكد و به سوي خاورميانه مي‌دمد. وي مي‌گويد احتمال وقوع اين پديده فقط پنج درصد است. اما از آنجا كه ظاهرا به اين زودي‌ها تغيير نخواهد كرد كمي نگران‌كننده است. اين سرما دستكم تا دو هفته در اين منطقه مي‌ماند...

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود بر آرش عزیز

انشاء الله

امسال سال اصفهان هست و امیدوارم بارشهای خوبی رو اینروزها که در اونجا هستید و علی الخصوص به شکل برف تجربه کنید و عکسهای زیبا بذارید.

امیر کوروش که هرچی عکس گذاشت ما باید لب تاب رو چپه میگرفتیم تا تشخیص بدیم!:خنده2:

سپاس امیر محسن عزیز، امیدوارم بارش 15 میلیمتری محقق بشه، از اسفند پارسال تا حالا بارش برف توپول ندیدم، برف خونم کم شده!:خنده2:

اما اصفهان بسیار زیبا شده، منظره ای مثل شهر های اروپایی، البته با پیش زمینه شرقی! البته بارش برف در شهر کمی کمتر هست که طبیعی هم هستش.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سال ٨٦

يك كارشناس هواشناسي در سوئیس مي‌گويد در يك پديده نادر طبيعي، يك جبهه هواي يخي در اسكانديناوي، هواي سرد اين منطقه را مي‌مكد و به سوي خاورميانه مي‌دمد. به گفته او علت سرما و يخبندان كم سابقه در منطقه خاورميانه كه هواي گرم و بادهاي سوزان آن شهرت دارد، همين پديده است. "پير اكرت" از اداره فدرال هواشناسي و اقليم شناسي در سوئيس مي‌گويد يك منطقه هواي پرفشار غيرعادي بر فراز بخشهاي جنوبي اسكانديناوي علت سرماي بي‌سابقه خاورميانه است. اين جبهه، هواي سرد منطقه را مي‌مكد و به سوي خاورميانه مي‌دمد. وي مي‌گويد احتمال وقوع اين پديده فقط پنج درصد است. اما از آنجا كه ظاهرا به اين زودي‌ها تغيير نخواهد كرد كمي نگران‌كننده است. اين سرما دستكم تا دو هفته در اين منطقه مي‌ماند...

امیر کوروش عزیز با احترام باید بگم که سرمای امسال اصفهان فقط و فقط منشاء شمال شرقی داره (پرفشار سیبری)

امسال در مثلا نروژ در روز عید سال نو دما بالای صفر بوده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با آخرین اپدیت نقشه های نیروی دریایی به بارش مطلوب برف در روز یکشنبه خیلی امیدوار شدم:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سپاسگذارم امیرمحسن عزیز

اینطور که به نظر میاد فردا اصفهان بارش نسبتا خوبی رو دشت خواهد کرد، امیدوارم از اول بارش برف باشه، بلکه 1 روز بیشتر اصفهان بمونم!:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر جی اف اس از روز 17 ژانویه به بعد روزهای سرد و برفی رو برای نیمه شمالی و خصوصا شمال شرق در نظر گرفته:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
از صمیم قلب آرزو میکنم مشهد و تمام خاک کشور زیبامون از بارش ها نفع ببرن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این فریم وارد نقشه های اصلی شده . امیدوار حفظ بشه ، تقویت بشه و سراسری در کل ایران بشه:

qf0vh7x9oensy06x0pq6.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی

انشاء الله آرش جان

خیلی ممنون. آرزو میکنم از این بعد سرتا سر فلات ایران رو هر روز بیشتر از رو قبل سپید پوش تر ببینیم.

ان شاا... که اینطور بشه:گل:
الان بیرون از خونه بودم، هوا کمی گرم شده! این نشانه بسیار خوبی هست، ابرها تغییر کردن و علاوه بر ابرهای پوششی سیروس، الان استراتوس هم داریم، امیدوارم هرچه سریعتر به نیمبو استراتوس تبدیل بشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا