• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salar68

New member
اصفهان سمت خانه اصفهان و شمال شهر ( به سمت شاهین شهر ) رگبار برف دوستام گزارش دادن

سمت غرب و شمال غرب و شمال ابر های قرمز یک دست دیده می شه .
سمت جنوب اصفهان هم الان آسمان باز شده و ماه ستاره پیدا شده و هیچ بارشی در کار نیست
البته بارش اصلی از چند ساعت دیگه شروع می شه ابر ها از سمت جنوب و جنوب غربی مشخص هستند

دمای هوام از ساعت 8 که حدود 3 درجه زیر 0 بود به منفی 1 رسیده
البته الان تا اسمون اینحا باز شده باد سردی هم شروع شده

امیدوارم فردا برفی بیاد سوپرایز شیم و خیلی بیشتر از انتظار

هادی...

New member
شاهین دژ

ساعت: 23:30

آسمان: مه رقیق

دما: 8-

رطوبت: 88%

دیدافقی: 3کیلومتر

سرعت باد: 2متربرثانیه

جهت باد: شرقی

حداقل دمای دیشب: 12-

حداکثردمای دیروز: 6-

rahsazan

کاربر ويژه
mide_windspeed_i5_points_metric.png

DR WHO

کاربر ويژه

امیرکوروش جان

بنظر من روزهای بسیار خوبی در راه هست.

الان سکوت میکنم تا خدایی نکرده یک بار سوءتفاهمی بوجود نیاد ولی بعد از وقوع بارش دلایلش رو حتما عرض میکنم.

دقيقا موافقم استاد :گل:

روزهاى زيبايى از نظر بارندگى در راهه و همينطور وقوع ناهنجارى سرد دمايى

مطمئنم نيمه شمالى هم همانند نيمه جنوبى طى دهه سوم ژانويه بارشهاى به ياد ماندنى خواهد داشت ..

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

دریاچه چشمه سبز گلمکان

عکاس : حسین کوشه‌ای
دریاچه طبیعی «چشمه سبز» در دامنه شمالی رشته کوه بینالود (شمال خراسان) واقع و مشرف بر حوضه آبریز رودخانه گلمکان می‌باشد.این دریاچه کوهستانی که در ارتفاع 2500 متری از سطح دریا واقع شده، یکی از نقاط جذاب و دیدنی است.چشمه سبز حدود 20 کیلومتری گلمکان واقع است.این چشمه بوسیله دیواره‌های کوهستانی احاطه شده است و در یکی از بلندترین نقاط رشته کوه بینالود قرار دارد.

AFSORDE

کاربر ويژه
درود....

دیشب برف طی مدت زمان کوتاهی همه جا رو بطور یکدست سفید کرد. :نیش: خیلی صحنه زیبایی بود، با وجود اینکه دانه ریز بود ولی هوا به شدت سرد بود و دونه های برف روی هم جمع شدن و همه جا بصورت یکسان سفید شد.:141:

طوری بود که اصلا متوجه بارش نشدیم ولی زمانی که بیرونو نگاه کردیم متعجب شدیم. نزدیکای ساعت 9 بود، در حالی که در ساعت 8 اصلا بارشی وجود نداشت. برا من واقعا عجیب بود. :تعجب:

هادی...

New member
صبحتون بخیر

بارش برف از ساعاتی قبل درشاهین دژ شروع شده و همچنان ادامه داره،همه جا سفید پوش شده و از این سیستم به همین هم راضی هستیم با اینکه هنوز ادامه داره

دما: 6-

AFSORDE

کاربر ويژه
راحت رو دریاچه چای صبحانه میخورن!
این صحنه ها هرسال تکرار نمی شه سالهایی مثل 86 و 92 چنین صحنه هایی رو در ایران زمین می بینیم

اردبیل 6 دیماه92

94400048122269900913.jpg

من فکر میکنم در ادامه هر 2 تا 5 سال یکبار امثال چنین زمستونایی تکرار میشه برا کشور
-3-.gif

آخرین ویرایش:

DR WHO

کاربر ويژه
درود

جنس برف ؟ رنگ ابر ؟ دما ؟

با اين حساب من هم بايد تا يه ساعت ديگه منتظر برف باشم

AFSORDE عكس يادت نره :گل:

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
درود

جنس برف ؟ رنگ برف ؟ دما ؟

با اين حساب من هم بايد تا يه ساعت ديگه منتظر برف باشم

AFSORDE عكس يادت نره :گل:

درود...

هنوز کلی عکس از برف قبلی دارم که هنوز نذاشتمشون امیر کورش جان :خنده2: - Ok:104: :گل:

دما چندان سرد نیست ... بارش فعلا تقریبا قطع شده ولی فکر کنم به زودی دوباره از سر گرفته خواهد شد/ :گل:

hasan1

کاربر ويژه
اینجا شدت بارش برف غیرقابل تصوره! همه جا سفید شده! خارج از حد پیش بینی تمامی مدل ها!

ded19901726272661.jpg

ded1a3ed3ba767593.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

به دوستان عزیزم در اصفهان- قم کرمانشاه و هرجاییکه در حال حاضر بارش زیبای برف رو دارند تیریک میگم:گل::شاد::شاد2:

hasan1

کاربر ويژه
سلام

به دوستان عزیزم در اصفهان- قم کرمانشاه و هرجاییکه در حال حاضر بارش زیبای برف رو دارند تیریک میگم:گل::شاد::شاد2:

درود امیرمحسن جان و بسیار ممنون

بارش ما خیلی خیلی بیشتر از حد انتظار بود... خدا رو بی نهایت شکر

ایشاالله که ایندفه برف شدید به مشهد هم میرسه.

اینم تصاویر دیگه ای از بارش

a2f16e16e54d51961.jpg

a2f17fc7ac82af182.jpg

a2f1937cdabf19423.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینو تو صفحه مشهدی ها ، امروز صبح نوشته بودند:

اﯾﻨﻘﺪﺭ ﺭﻓﺘﯿﺪ ﺗﻮ ﺑﺮﻑ ﻋﮑﺲ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﯿﺪ ﺑﺮﻑ ﺍﻡ ﻓﯿﻠﺘﺮ ﮐﺮﺩﻥ :|
ﺁﺳﻤﻮﻥ ﺯﺭﺩ ﻣﯿﺸﻪ! ﻧﺎﺭﻧﺠﯽ ﻣﯿشه! ﻗﺮﻣﺰ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺮﻑ ﻧﻤﯿﺎﺩ :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا