• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
آپدیت جدید جی اف اس واقعا رویایی بنظر میرسه !!!!!

سامانه هایی متفاوت با ساز و کاری مختلف

درود امیرمحسن جان

به نظر شما چرا انقدر آپدیت GFS نسبت به آپدیت قبلیش تغییر کرد؟

البته به نظر بیشتر تغییرش در مورد سرما بوده. آیا میشه گفت با تغییرات انسو در ارتباطه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این مقایسه 3 نقشه cmc - gfs ecmwf در واقع نقشه آنومالی ارتفاع ژئو پتانسیل در تراز 500 میلی بار برای 168 تا 240 ساعت آینده است.

تازه مدل جی اف اس در مقایسه با اون دو مدل دیگه شرایط رو خیلی محافظه کارانه پیش بینی کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

test8.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود امیرمحسن جان

به نظر شما چرا انقدر آپدیت GFS نسبت به آپدیت قبلیش تغییر کرد؟

البته به نظر بیشتر تغییرش در مورد سرما بوده. آیا میشه گفت با تغییرات انسو در ارتباطه؟

سلام حسن عزیز

درسته دامنه و شدت سرما در آپدیت امشب تقویت شده این احتمالا به دلایل مختلفی هست:

NAO و AO مثبت ------ سرد شدن دمای اب در بخش حاره ای اقیانوس آرام--------- کاهش فعالیتهای خورشیدی و البته نوسانات دو شاخص اسکاندیناوی و شاخص شرق اقیانوس اطلس - غرب روسیه هم خیلی موثر هستند.

در مجموع مدلهای هواشناسی کانادا و ecmwf عمق نفوذ سرما و ناوه رو با شدتی خیلی بیشتری در نظر گرفته اند

hasan1

کاربر ويژه

سلام حسن عزیز

درسته دامنه و شدت سرما در آپدیت امشب تقویت شده این احتمالا به دلایل مختلفی هست:

NAO و AO مثبت ------ سرد شدن دمای اب در بخش حاره ای اقیانوس آرام--------- کاهش فعالیتهای خورشیدی و البته نوسانات دو شاخص اسکاندیناوی و شاخص شرق اقیانوس اطلس - غرب روسیه هم خیلی موثر هستند.

در مجموع مدلهای هواشناسی کانادا و ecmwf عمق نفوذ سرما و ناوه رو با شدتی خیلی بیشتری در نظر گرفته اند

امیرمحسن جان

ممنون میشم اگه یه توضیح مختصری در مورد شاخص اسکاندیناوی بدید یا منبعی در مورد این شاخص به من معرفی کنید . :خجالت2:

پس با این صحبت شما احتمالا آپ امشب ECMWF دیدنی هست درسته؟

دیروز هم که من صحبت های استاد بهروز رو شنیدم در مورد اثرگذاری مهم این شاخص صحبت کردند و من کنجکاو شدم که بدونم.

aliwinter

Banned
فقط پیش بینی اکیوووووووووووووووووووووووووووووووو ودر:خنده1:امروز 5 سانت فردا 50 سانت پس فردا 0.000

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان

ممنون میشم اگه یه توضیح مختصری در مورد شاخص اسکاندیناوی بدید یا منبعی در مورد این شاخص به من معرفی کنید . :خجالت2:

پس با این صحبت شما احتمالا آپ امشب ECMWF دیدنی هست درسته؟

دیروز هم که من صحبت های استاد بهروز رو شنیدم در مورد اثرگذاری مهم این شاخص صحبت کردند و من کنجکاو شدم که بدونم.

حسن جان

این صفحه مربوط به شاخص اسکاندیناوی در سایت مرکز ملی اقیانوس شناسی امریکاست که توصیه میکنم بر روی لینکهاش کلیک کنید.

http://www.cpc.ncep.noaa.gov/data/teledoc/scand.shtml

ولی بنظر من بهترین راهکار برای دست یافتن به مطالب مفید در واقع جستجو بر روی گوگل چیزی هست که من همیشه میگم تا دوستان با مطالب جدیدتری در حین این جستجو اشنا بشن.

واقعا لینک دادن کاری نداره ولی خوب اینکه من لینک بدم دیگه شما دوستان دنبال بررسی عمیق مطلب نمیرید و به خاطر همین حسن نیتی که دارم متاسفانه همواره به انحصار طلبی و هزار و یک حرف و حدیث دیگه هم متهم میشم.

اشکالی نداره و این نیز بگذرد...................

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
آپ امشب جی اف اس برای شمالشرق عالیه
آپ ظهر نروژ هم عالی بود
امیدوارم امشب ای سی ام و پیروانش نروژ و فورکا عالی آپ کنن

aliwinter

Banned
ولی اخر من نفهمیدم این همه مقاله نقشه و...هست ولی بازم تو خیلی چیزهای هواشناسی موندیم.
مثلا با این همه تجهیزات پیشرفت علم همینه پیش بینی ساده برف هم خیلی از سایت ها و.. نمیتونن بکنن.:123:

abtinT

کاربر ويژه
به مشهدی ها تبریک می گم .
خوب اگه مشهد و گیلان هم برف سنگین بیاد .فقط تهران تو ایران سرش بی کلاه می مونه

hasan1

کاربر ويژه

حسن جان

این صفحه مربوط به شاخص اسکاندیناوی در سایت مرکز ملی اقیانوس شناسی امریکاست که توصیه میکنم بر روی لینکهاش کلیک کنید.

http://www.cpc.ncep.noaa.gov/data/teledoc/scand.shtml

ولی بنظر من بهترین راهکار برای دست یافتن به مطالب مفید در واقع جستجو بر روی گوگل هست چیزی هست که من همیشه میگم تا دوستان با مطالب جدیدتری در حین این جستجو اشنا بشن.

واقعا لینک دادن کاری نداره ولی خوب اینکه من لینک بدم دیگه شما دوستان دنبال بررسی عمیق مطلب نمیرید و به خاطر همین حسن نیتی که دارم متاسفانه همواره به انحصار طلبی و هزار و یک حرف و حدیث دیگه هم متهم میشم.

اشکالی نداره و این نیز بگذرد...................

البته شما حق دارید من هم راستش به خاطر اینکه این چند روز امتحان دارم خیلی در مورد این مطالب پیگیری نکردم.

من هم خودم علاقه مند به پیگیری در مورد این مطالب هستم ولی الان گفتم شما شاید لینک مفیدی در نظر داشته باشید که توی این زمان کوتاه بتونه کمکم کنه.

البته خدای نکرده من در مورد شما هیچ قضاوتی نمیکنم و اصلا این مسائل که مطرح میشه برام اهمیتی نداره و به کسی هم کاری ندارم.
به هر حال خیلی ممنون :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به مشهدی ها تبریک می گم .
خوب اگه مشهد و گیلان هم برف سنگین بیاد .فقط تهران تو ایران سرش بی کلاه می مونه

سلام آبتین عزیز

چرا اینقدر نا امید هستی دوست من.

بنظر من روزهای خوبی در پیشه و تهران هم مسلما بارشهای خوبی خواهد داشت.

چرا ؟

چون این، اولین بار در طی زمستون امسال خواهد بود که سامانه های دینامیکی با دو شاخه فعال شمالی و جنوبی وارد کشور میشن و بطور قطع تهران هم از این سامانه ها به امید خدا بارشهای خوبی رو کسب خواهد کرد.

mehdi.

New member
هم اکنون مه بسیار غلیظ در شهر اصفهان
دید کمتر از 50 متر!!!

Temperature -1°C
Humidity 93%
Wind 08 kt from south/southeast
Pressure 1023 hPa
Visibility less than 50 m
fog

وضعیت
موضوع بسته شده است.