• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه

خواهش میکنم حسن جان شما استاد ما هستید.

ولی در مقوله بارش تاثیرات NAO و AO رو ازتون خواهش میکنم فراموش کنید . این دو شاخص بارها و بارها گفتم که تاثیر چندانی در بارش ما ندارند مثال میخواید :

زمستان و پاییز سال گذشته که ما در هر دو فاز مثبت و منفی این شاخصها بارشهای خوبی داشتیم

پس اگر اندکی تامل کنیم با توجه به تناقض این دو شاخص تاثیر آنچنانی به شکل بارش در گستره جغرافیایی اقلیمی ایران نباید متصور بشیم . مگر در برخی نقاط شمال غرب و یا تا حدی جنوب شرق!!!

این موضوع بارها و بارها در اینجا گفته شده ولی متاسفانه باز هم دائم مطر میشه.

بله شما درست میفرمایید امیرمحسن جان

لحظه ای فراموش کرده بودم. البته من منظورم بیشتر دما بود و توی پست بعدی هم اصلاح کردم. :خجالت2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
این وضعیت کنونی شاخص های AO و NAO

ao.obs.gif

nao.mrf.obs.gif

البته یه چیزی بگم از شما شنیده بودم که قبلا گفته بودید این شاخص ها در افت و خیز دمایی تاثیر دارند ولی در بارش تاثیر چندانی ندارند. پس دراینصورت این شاخص ها هم تقریبا میشه گفت نمیتونن تاثیر گذار باشند. پس چه عوامل دیگه ای میمونه واسه اثرگذاری؟

حسن جان تفاوت پيش بيني قبلي دو مدل جي اف و اس و ecm با پيش بيني قبليشون به اين خاطره كه دو مدل پيش بينيشون در مورد mjo را كلن عوض كردن و خوشبختانه اين را ميتونم بگم كه وضعيت بر اساس پيش بيني اين 2 مدل نخواهد بود! تنها مدلي كه قابل اعتماده در مورد mjo مدل cfs هست كه اونم پيش بيني هاي كذايي جي اف اس و ecm را نداشته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]Magnitude 6.4 Earthquake Strikes North of Puerto Rico
thompson_b.png
[h=6]By Brian Thompson, Meteorologist [h=5]January 13, 2014; 1:59 AM

300x140_01130519_screen-shot-2014-01-12-at-11.43.42-pm.png
A 6.4-magnitude earthquake struck just north of the island of Puerto Rico early on Monday morning, according to the U.S. Geological Survey.​
The earthquake occurred at 12:01 a.m. local time and was centered about 96 km (60 miles) northwest of the capital of San Juan. The earthquake was felt across Puerto Rico and parts of the Dominican Republic.​
According to the Associated Press, residents in San Juan reportedly felt buildings sway and had items fall in their homes.​
There have been no reports of a tsunami. The National Weather Service in San Juan said early on Monday that there was no threat for a tsunami after reviewing tidal gauges following the quake.​
There have also been no reports of any injuries.

hasan1

کاربر ويژه

حسن جان تفاوت پيش بيني قبلي دو مدل جي اف و اس و ecm با پيش بيني قبليشون به اين خاطره كه دو مدل پيش بينيشون در مورد mjo را كلن عوض كردن و خوشبختانه اين را ميتونم بگم كه وضعيت بر اساس پيش بيني اين 2 مدل نخواهد بود! تنها مدلي كه قابل اعتماده در مورد mjo مدل cfs هست كه اونم پيش بيني هاي كذايي جي اف اس و ecm را نداشته

هادی جان یعنی شما می خوای بگی بزرگترین دلیل تغییرات این مدل ها به حاطر تغییر پیش بینیشون در مورد MJO هست؟

البته من آپ قبلی MJO رو ندیدم ولی آپ الان رو که دیدم گویا پیش بینیشون اینه که به فاز های 6 و 7 میرند. پس آپ قبلی توی چه فازی بودند که یه همچین پیش بینی ای کرده بودند؟

من چندین بار از امیرمحسن جان شنیده بودم که باید تغییرات MJO با تغییرات انسو لحاظ بشه. آیا الان که تقریبا توی فاز لانینا هستیم فازهای منفی MJO دیگه خوب نیستند؟ بهترین فاز چه فازیه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا عجب دنیایی شده!!

یک عده میگن علت اصلی سرمایش اخیر در امریکا و نفوذ ورتکس قطبی به عرضهای پایین تر فعالیتهای انسانی و گاز CO2 حاصل از این فعالیت هست و بعضی ها هم میگن خیر علت اصلی رخ داد قوی این پدیده در روزهای اخیر و در روزهای آینده به دلیل کاهش شدید فعالیت های خورشیدی در چرخه 24 که باید قوی ترین چرخه باشه هست!!!!!

مقاله دادن در این خصوص و چقدر جامع و کامل هست!!!!

بی پرده بگم شاید واقعا عصر یخبندان جدیدی آغاز بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا عجب دنیایی شده!!

یک عده میگن علت اصلی سرمایش اخیر در امریکا و نفوذ ورتکس قطبی به عرضهای پایین تر فعالیتهای انسانی و گاز CO2 حاصل از این فعالیت هست و بعضی ها هم میگن خیر علت اصلی رخ داد قوی این پدیده در روزهای اخیر و در روزهای آینده به دلیل کاهش شدید فعالیت های خورشیدی در چرخه 24 که باید قوی ترین چرخه باشه هست!!!!!

Stratospheric polar vortex as a possible reason for temporal variations of solar activity and galactic cosmic ray effects on the lower atmosphere circulation

• Ioffe Physical-Technical Institute, Russian Academy of Sciences, Politekhnicheskaya 26, 194021 St.Petersburg, Russia
Choose an option to locate/access this article:
Check if you have access through your login credentials or your institution
Check access
Purchase $35.95

abtinT

کاربر ويژه
واقعا عجب دنیایی شده!!

این سیستم دیروز که پرید .
نقشه جدید ecm کی اپ می شه ?

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان یعنی شما می خوای بگی بزرگترین دلیل تغییرات این مدل ها به حاطر تغییر پیش بینیشون در مورد MJO هست؟

البته من آپ قبلی MJO رو ندیدم ولی آپ الان رو که دیدم گویا پیش بینیشون اینه که به فاز های 6 و 7 میرند. پس آپ قبلی توی چه فازی بودند که یه همچین پیش بینی ای کرده بودند؟

من چندین بار از امیرمحسن جان شنیده بودم که باید تغییرات MJO با تغییرات انسو لحاظ بشه. آیا الان که تقریبا توی فاز لانینا هستیم فازهای منفی MJO دیگه خوب نیستند؟ بهترین فاز چه فازیه؟

دقيقن تفاوت پيش بيني هاي فعلي به خاطر تغيير پيش بيني ها در مورد mjo هست! با اين وضعيت فعلي در فاز 7 باشيم واسه منطقه ما خوبه! حالا بايد ديد mjo به چه فازي ميره! و اين را هم به دوستان نويد بدم كه تمام پيش بيني ها دوباره از اين رو به اون رو ميشه در آپديت هاي بعدي

hasan1

کاربر ويژه
این سیستم دیروز که پرید .
نقشه جدید ecm کی اپ می شه ?

آبتین جان فکر نکنم پریده باشه. باید صبر کرد. اگه یادت باشه چندین روز پیش امیرمحسن یه نقشه تراز 500 مدل ecmwf رو گذاشت که نفوذ ناوه کم ارتفاع با هوای بسیار سردی رو نشون میداد به طوری که کانتر 540 تراز 500 اومده بود رو قلب ایران. این در حقیقت همون سیستم هست. گاهی تقویت میشه و گاهی تضعیف ولی به نظر میاد یه چیزی هست که از اون موقع تا حالا بهش تاکید کرده.

در ضمن ecm ساعت 10 شب به بعد آپدیت میشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

Wobbly polar vortex triggers extreme cold air outbreak

January 8, 2014

rrawvvsvz0f4oafmgg.jpg

Maps show the 500-millibar geopotential height (the altitude where the air pressure is 500 millibars) on January 5, 2014 (left), and in mid-November 2013 (right). The cold air of the polar vortex is purple.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

Wobbly polar vortex triggers extreme cold air outbreak

January 8, 2014

rrawvvsvz0f4oafmgg.jpg

Maps show the 500-millibar geopotential height (the altitude where the air pressure is 500 millibars) on January 5, 2014 (left), and in mid-November 2013 (right). The cold air of the polar vortex is purple.

خدا کنه این سرما تداوم داشته باشه تا سیستم ها روی کشور ما قویتر عمل کنند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Polar vortex brings cold here and there, but not everywhere

January 10, 2014

A few days of unusually cold weather in the U.S. and Canada aren't a sign that a century-or-more trend of rising global surface temperatures has reversed itself. In fact, the cold wasn't even all that widespread for the Northern Hemisphere. For a visual reality check, all you need to do is look up- and downstream of the contiguous United States a few hundred miles.

i2dwrywyot71lazb0e4.jpg

Air temperatures (1000mb) for January 5-7, 2014, compared to the 1981-2010 average. Map by NOAA Climate.gov, based on NCEP Reanalysis data provided by NOAA ESRL Physical Sciences Division.

This map shows differences from average air temperature across the Northern Hemisphere for January 5-7, 2014, based on NCEP Reanalysis data provided by NOAA ESRL’s Physical Sciences Division. Temperatures far below average are dark blue; temperatures far above average are red.
Clearly, while Americans in the Lower 48 were shivering, Alaskans were experiencing unusually balmy winter temperatures. Across the Atlantic, temperatures were warmer than average in Scandinavia, Europe, and western Russia.
These alternating temperature extremes encircling the globe are not a coincidence. These locations are connected by undulations of the jet stream, which developed deep kinks after the high-altitude Arctic circulation known as the “polar vortex” wobbled a bit in early January. Check back next week for a follow-up post on how NOAA climate scientists monitor the influence of the polar vortex through the Arctic Oscillation Index.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا