• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه

سلام دوستان عزیز

متاسفانه این سامانه گذرای امروز هم ره آوردی برای مشهد نداشت ، انتظاری هم ازش نمیرفت ولی خوب ما پیش بینی میکنیم و ملاک مون هم نقشه هاست.

این نقشه بالا رو اگه فردا من باز هم بصورت مشابه ببینم ، شانس بارش برای مشهد رو منتفی نمیدونم چون تنها ابزار دست ما همینی هست که می بینید و شهر مشهد در منتهی الیه شمال شرق ایران قرار گرفته، دقیقا جایی که یک سامانه ای که از غرب و یا جنوب غرب وارد کشور میشه، ما در شمال شرق ایران شاهد آخرین نفسها و ضربان قلبش هستیم و هیچ کاری هم از دست مون بر نمیاد.

بهرحال این دست نقشه ها از زمانیکه آپدیت میشه تا به دست ما میرسه فاصله زمانی زیادی سپری میشه و ما بضاعت دیگه مثل رادار هواشناسی هم نداریم.

دوستان اگه وعده ای دادم ،شما عزیزان امیدوار شدید و محقق نشد به بزرگواری خودتون ببخشید.

خدا بزرگه و انشا ء الله در روزهای خوب آینده این تلخی ها ، سختی ها و بی بارشی ها به پایان خواهد رسید:گل:

سلام
خواهش میکنم آقا امیرمحسن
:احترام:
ما به همین امیدهای شما نفس میکشیم وگرنه که...

به نظر شما 21 ژانویه طبق گفته اکیوودر Heavy Snow محقق میشه؟

:64:خدایا اگه بشه چی میشه..

آخرین ویرایش:

songing

کاربر ويژه
images

Amir-Hossein

کاربر ويژه
آیا باز هم شمال شرق همچون سال گذشته به روزهای اوج و شکوه خودش باز خواهد گشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ec7lv97etlpze6fqid12.jpg

nemi6280wo08qvrcxo1.jpg

gdzrzlj9epjctiskxhp.jpg

امیرمحسن چی شد پس
الان رفتم نروژ و نیگا کردم خبری نبود که...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :نه::تعجب::103:

آخرین ویرایش:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
ای خدا یک برف دیگه میخوام اینطوری!!!!!!!!!!!

r3jn1pyxcbp7j31pnkz.jpg

دیدافقی زمان بارش برفش هم اینطوری باشه!

Click here to view the original image of 936x476px.
0nlfv29iklg8dkecflj.jpg

امیرمحسن جان یه چیزی بگو دیگه ؟

وااااااای... خدایا... من دیگه طاقت ندارم...:48:

ینی همه چی پـــــــــــــــــ ـــــــــــــرررررر؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! :آه:

من دیشب وقت نکردم نقشه ها و پیش بینی ها رو ببینم الان دیدم دیشب اینجا چه خبر بوده ولی...
حالا که رفتم میبینم خبر خاصی نیست فقط اکیوودر برا 21 ژانویه Heavy Snow زده...!

hasan1

کاربر ويژه
امیرمحسن چی شد پس
الان رفتم نروژ و نیگا کردم خبری نبود که...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :نه::تعجب::103:

امیرحسین جان

آب و هوا مثل زندگی آدم میمونه.

یه دوره میرسه که خیلی سرخوش و شادی و همه چیز بر وفق مرادته و یه دوره دیگه میرسه که فقط ضدحال میخوری و اعصابت خورده.

مطمئن باش همونطور که الان از دیدن نقشه ها و سایت ها ناراحتی خیلی طولی نمیکشه که از نقشه ها حسابی شاد میشی!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیرمحسن جان یه چیزی بگو دیگه ؟

وااااااای... خدایا... من دیگه طاقت ندارم...:48:

ینی همه چی پـــــــــــــــــ ـــــــــــــرررررر؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! :آه:

من دیشب وقت نکردم نقشه ها و پیش بینی ها رو ببینم الان دیدم دیشب اینجا چه خبر بوده ولی...
حالا که رفتم میبینم خبر خاصی نیست فقط اکیوودر برا 21 ژانویه Heavy Snow زده...!

سلام امیر حسین

در حال بررسی چرایی تغییرات هستم . فعلا که ظاهرا بارش خاصی برای مشهد تا 192 ساعت آینده پیش بینی نشده ولی بعد از اون بارش هست یعنی 25 ژانویه که اصلا نمیشه از حالا روش حساب کرد.

همانطوریکه مستحضر هستید ظرف 24 ساعت گذشته بصورت ناگهانی انسو تغییر فاز داده ولی در تعجبم که چرا مرکز ملی اقیانوس شناسی امریکا واسه این اتفاق مهم تا این لحظه اطلاعیه صادر نکرده!

بعد هم نوسانات MJO هم تقریبا قطعی مشخص نیست !!!!

پس هر لحظه امکان بروز تغییرات در نقشه ها وجود داره.

یک سری شاخصهایی هم هستند که روی رژیم بارش کشور خصوصا منطقه ما تاثیر مستقیم دارند که در حال بررسی و مطالعه جامع اونها هستم و فعلا امکان بررسی نقشه های آپدیتهای فعلی برام میسر نیست.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
امیرحسین جان

آب و هوا مثل زندگی آدم میمونه.

یه دوره میرسه که خیلی سرخوش و شادی و همه چیز بر وفق مرادته و یه دوره دیگه میرسه که فقط ضدحال میخوری و اعصابت خورده.

مطمئن باش همونطور که الان از دیدن نقشه ها و سایت ها ناراحتی خیلی طولی نمیکشه که از نقشه ها حسابی شاد میشی!

سلام حسن جان

کاملا درسته ، انشاءالله که روزهای شاد دوباره برگردن

ممنون

قم هم امسال چند تا برفک داشته و وضعیتش خدارو شکر از مشهد بهتره.

امیدوارم بارش های سراسری و پرجون داشته باشیم.

Amir-Hossein

کاربر ويژه

سلام امیر حسین

در حال بررسی چرایی تغییرات هستم . فعلا که ظاهرا بارش خاصی برای مشهد تا 192 ساعت آینده پیش بینی نشده ولی بعد از اون بارش هست یعنی 25 ژانویه که اصلا نمیشه از حالا روش حساب کرد.

همانطوریکه مستحضر هستید ظرف 24 ساعت گذشته بصورت ناگهانی انسو تغییر فاز داده ولی در تعجبم که چرا مرکز ملی اقیانوس شناسی امریکا واسه این اتفاق مهم تا این لحظه اطلاعیه صادر نکرده!

بعد هم نوسانات MJO هم تقریبا قطعی مشخص نیست !!!!

پس هر لحظه امکان بروز تغییرات در نقشه ها وجود داره.

یک سری شاخصهایی هم هستند که روی رژیم بارش کشور خصوصا منطقه ما تاثیر مستقیم دارند که در حال بررسی و مطالعه جامع اونها هستم و فعلا امکان بررسی نقشه های آپدیتهای فعلی برام میسر نیست.

ممنون از توضیحات

منتظر اتفاقات خوب در بررسی های شما هستم... .

hasan1

کاربر ويژه
سلام حسن جان

کاملا درسته ، انشاءالله که روزهای شاد دوباره برگردن

ممنون

قم هم امسال چند تا برفک داشته و وضعیتش خدارو شکر از مشهد بهتره.

امیدوارم بارش های سراسری و پرجون داشته باشیم.

انشاالله

انشاالله مشهد هم به زودی بارش های قابل ملاحظش شروع بشه.

درسته قم هم خدا رو شکر تا حالا دو سه تا برفک اومده اما شاید کل میل بارشی از این برف ها کلا به 10 میل هم نرسه! ولی بازم خدا روشکر

نيما

New member
بازم بوشهر خوزستان باراني واصفهان كرمان يزد شيراز امكان بارش برف 17تا 20ژانویه بازم شكر كه كل كشور مثل ما خشك نيستن

هادی...

New member
امروز بعداز 37 روز بالاخره خورشید در شاهین دژ برای دقایقی دیده شد.

از 16 آذر ماه به اینور هوای شاهین دژ ابری،برفی ویا مه آلود بوده و دراین 37 روز مردم این شهر آفتاب رو ندیده بودند(فقط در دو سه روز درهنگام ظهرآفتاب بصورت بسیار جزئی از پشت مه نمایان میشد)اما امروز بعد از37 روز در دقایقی آفتاب در شاهین دژ دیده شد وباعث خوشحالی وامیدواری مردم شهرگردید.در این 37 روز غالبا هوای شهر پوشیده از ابرهای با ارتفاع بسیار پایین بود.
با وجود اینکه امروز دردقایقی آفتاب درشاهین دژ دیده شد اما کوههای اطراف به علت مه هنوز قابل رویت نیست.

امروز دوستم میگفت وقتی سایه ام رو دیدم برام عجیب وغریب بود(بیش از یک ماه بود سایه درشاهین دژ بی معنی بود)

irani0

New member
یه سوال چرا این اقایه امیر کوروش این همه تو انجمن خودش خبر طوفانو..الکسا واین جور چیزا میده...اینجا بیان نمی کنه.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mehdi.

New member
اصفهان مه داره لحظه به لحظه غلیط تر میشه برای دومین شب پیاپی!!

-2 °C
Barometer: 1021.0 hPa
Dewpoint: -3°
Humidity: 92%
Visibility: 100 m
fog

irani0

New member
امیر کوروش جان اینجا اگه اسم الکسارو بیاری جناب امیر محسن با چماق میوفته دنبالت..:خنده1:

mehdi.

New member
GFS امشب در آپ جدیدش این قدر بارشها را جنوبی کرد که حتی بارش برف در اصفهان هم در هاله ای از ابهام قرار گرفت چه برسه نوار شمالی کشور!!

casia3144hrc7Nis.png

البته ecmwf هنوز بر سر حرفش برای برف در اصفهان محکم ایستاده ...

آپ جدید نروژ برگرفته از همین مدل برای اصفهان :

1Pn4T.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا