• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

دوستان عزیز در شهرهای مشهد- تهران - رشت - قوچان و...... کلا دوستان عزیزی که در اینجا حضور دارید، خواهش میکنم طبق تجربه اطلاعات سالهایی که در ماه های ژانویه - فوریه- مارچ بارش مطلوب به شکل برف و باران داشته اید رو در اینجا بذارید ( ترجیحا به ماه میلادی اگه باشه خیلی بهتره ) تا من بتونم در خصوص عدم بارش و یا پر بارشی شهرهای مورد در نظر در این موقع از سال با شاخصها به یک جمع بندی مشخص برسم.

خیلی مهم هست که این اطلاعات رو در اینجا به اشتراک بذارید و در این بحث مشارکت داشته باشید.

ممنون.

DR WHO

کاربر ويژه
بهمن ١٣٨٩ لانينا قوى ، IOD منفى ، NAO منفى

بهمن ١٣٨٧

بهمن ١٣٨٣ النينو مودوكى ، IOD مثبت ، NAO منفى

بهمن ١٣٧٤

بهمن ١٣٧٠

rahsazan

کاربر ويژه
سلام

دوستان عزیز در شهرهای مشهد- تهران - رشت - قوچان و...... کلا دوستان عزیزی که در اینجا حضور دارید، خواهش میکنم طبق تجربه اطلاعات سالهایی که در ماه های ژانویه - فوریه- مارچ بارش مطلوب به شکل برف و باران داشته اید رو در اینجا بذارید ( ترجیحا به ماه میلادی اگه باشه خیلی بهتره ) تا من بتونم در خصوص عدم بارش و یا پر بارشی شهرهای مورد در نظر در این موقع از سال با شاخصها به یک جمع بندی مشخص برسم.

خیلی مهم هست که این اطلاعات رو در اینجا به اشتراک بذارید و در این بحث مشارکت داشته باشید.

ممنون.
سلام علیکم و رحمه الله
ابتدای بهمن 74- حدود 50 سانتیمتر برف
20و21 بهمن 76-نیم متر برف
26 و 27 بهمن تجمیعی حدود 30 سانتیمتر
8 و 10 اسفند 76- مجموعا حدود 20 تا 30 سانتیمتر
بهمن 79-سرمای 17 درجه زیر صفر - برف 20 تا 30 سانتیمتر
انتهای دیماه 81-30 سانتیمتر برف
6 اسفند 85- 30 سانتیمتر برف
12 بهمن 86- 20 سانتیمتر برف
بهمن 89- برف حدود 20 تا 30 سانتیمتر
اسفند 90-هفته آخر- دو مورد برف بیش از 20 سانتیمتری
اسفند 91- طوفان برف -30 تا 60 سانتیمتر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر استادان و دوستان عزیزم

استاد امیرمحسن عزیز خدمت شما:

4و5 ژانویه 2012

2و3 فوریه 2012

فعلا همین دومورد رو حضور ذهن دارم..ببخشید ک به زحمت انداختمتون..:خجالت2::خجالت2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام

ممنون.

امیر محسن عزیز من برف اسفند پارسال رو تهران بودم اما سرمای سخت و یخبندان سال 74 در اصفهان رو هم بیاد دارم که بهمن ماه بود.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

arashz

مدیر بخش هواشناسی
از اصفهان خبر دادن مه دیشب بسیار بسیار شدید بوده تا حدی که حتی ترسناک شده! میدان دید به صفر رسیده بوده!
با این آپی که شده بنظر میرسه بارش ها در جنوب متمرکز خواهد شد و به دلیل جنس بارشها که با صعود دینامیکی انجام خواهد شد امکان بروز سیل بسیار بالا هست!
ضمنا نباید در مناطق داخلی انتظار بارش آنچنانی داشته باشیم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
حیف این همه بارش که یک راست راهی دریا خواهد شد!!!
شب همگی خوش و آرام.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از دوستان عزیز که به نحوی در این بحث شرکت کردند، خیلی متشکرم.

یک مقدار پروسه زمان بری بود و احتیاج به جمع آوری آمار داشت.

به هر حال من بر اساس اطلاعاتی که محمد رضا جان در مورد مشهد دادند شروع کردم به ساخت یک مدل LRC برای اقلیم مشهد در شرایط بارش مطلوب زمستانی که به امید خدا فردا برای استفاده دوستان میذارم.

و هر کدام از عزیزان رو کمک میکنم که بتونند برای شهرخودشون به همین کار رو انجام بدن تا دیگه اینقدر احتیاج به چک کردن نقشه های گرافیکی پر حجم مثل حتی weather bell نباشیم .

و خودمون بر اساس تغییرات شاخصها به جاهای خوبی برسیم و بتونیم به پیش بینی دقیق وضع هوا حتی در بازه زمانی میان مدت و بلند مدت بپردازیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و صبح بخیر

سقوط آزاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nino34.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود بر استاد بهروز عزیز

واقعا ازت ممنونم که با این رهنمودهایی که در انجمن قرار میدید واقعا نقش بسیار پر اهمیتی رو در پویایی انجمن و همچنین شناسایی الگوهای موثر بر بارش ایران ایفا میکنید.

من هم در کنارتون و بر اساس اطلاعاتی که امروز در انجمن به اشتراک گذاشتید ، تصمیم گرفتم که با تهیه این نقشه سهیم باشم.

واقعا بهروز جان آدم رو سر شوق و ذوق میاری و آفرین به این تحلیل های خوبت که چقدر به من کمک میکنه تا الگوها رو بیشتر به دوستان آموزش بدم.

تقدیم به شما:

یکشنبه 19 ژانویه 2014

5ggtcou62r53pj7zjt6j.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
جمعيا درودعليكم

اساتيد براى ادامه زمستان وقفه بارشى و گرما پيش بينى مى كنيد يا بارشهاى مناسب و سرما ؟ نقشه هاى هفته دوم wxmaps مدام افزايش دما و خشكى را نشان ميدهند!!! اما از طرفى گسترش سرماى شديد تا افغانستان را نشان ميدهند!!

لطفا بگيد كه زمستان فقط دى ماه نيست و ما خيلى از برف هاى سنگين را در اواخر بهمن داشته ايم حتى

چند درصد احتمال مى دهيد بهمن ١٣٩١ تكرار بشه ؟

رئيس هواشناسى كرمان گفته كرمان تا انتهاى بهمن با سه سيستم قوى روبرو خواهد بود و صحبت از دوره بازگشت كرده همينطور دكتر ناظم السادات گفته نيمه جنوبى و فارس بارشهاى خوبى خواهند داشت يا هواشناسى اصفهان كه گفته اوج بارشها از نيمه دوم زمستان شروع ميشه .

اما هواشناسى كرمانشاه معتقده احتمال دارد از نيمه دوم زمستان وقفه بارشى و گرما رخ دهد !! البته هواشناسى كرمانشاه اشتباه ات زياد داشته و خودش هم ميگه صحت پيش بينى هاى بلند مدت ما ٧٠ درصد است ولى فراموش نشود كه اين هواشناسى كرمانشاه بود كه وقفه بارشى و گرماى بهمن پارسال را به درستى پيش بينى كرد .

هواشناسى ژاپن هم كه در كما هست .

حال پرسش من : با توجه به آخرين وضعيت شاخصهاى پيوند از دور چگونه زمستانى را از نظر دما و بارش براى خاورميانه و ايران پيش بينى مى كنيد ؟ و آيا با عنايت به اين كه سيستم شنبه آينده از نوع سودانى ست احتمال تكرار برف ١٦ دى براى شهر اصفهان مى رود ؟ با سپاس

alirezamousavi

New member
سلام سایت اکیوودر کی اپدیت میشه اگه اون پنجاه سانت برف در اپدیت بعدیش باشه ایا میشه گفت ما اولین برف خودمون رو تجربه میکنیم از نوع شدیدش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا