Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز در این که هر کاری میکنند اول برای تهران هست که شکی نیست اما یک نکته رو نباید فراموش کرد، تفاوت میزان جمعیت تهران با حومه اش (البته اگر بشه چیزی به اسم حومه برای تهران تعریف کرد!) به تنهایی معادل 4-5 شهر بزرگ کشور هست، شاید به همین دلیل هست که بنزین مرغوب رو به تهران میارن اما این وسط حق شهرهای دیگه مسلما خورده میشه.
در خصوص بارش برف قرمز هم با توجه به جهت جریانات فکر نمیکنم غبار صحراهای عربستان باعث این اتفاق شده باشه، نزدیک اصفهان کارخانه ذوب آهن قرار داره که همیشه دود قرمز رنگی از کوره های بلند ذوب آهن به هوا پراکنده میشه، من احتمال میدم همین غبار خاصل از ذوب کردن آهن باعث بوجود اومدن برف قرمز رنگ شده چون همون زمانی که اصفهان برف میومده در اهواز بارش شدید باران داشتیم و قاعدتا هر غباری از عربستان وارد میشده در اهواز زودتر به زمین میرسیده، کما این که خودم یک بار طوفان سرخ رو در اهواز و بارش باران به رنگ خون رو به چشم دیدم!
البته آرش جان
من هم خودم تو مشهد تا حالا 2 بار بارش برف به رنگ قرمز رو دیدم که منشاء ذرات معلق خاک رس رو داشته . بهرحال این احتمال که قرمز بودن این رنگ ناشی از دود کارخانه ذوب آهن باشه ، هیچ بعید نیست !!
ولی قبولی داری ادبیات و تیتر خبر رو که من داشتم میخوندم که نوشته بود یک پدیده غیر طبیعی در اصفهان رخ داد گفتم نکنه کار هارپ باشه و یا یک حادثه ماورایی و عجیب و غریب !
اصلا یک دفعه فکرذهنم رفت پیش امیرکوروش گفتم نکنه همش کار امیر کوروش باشه:خنده2: