• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز در این که هر کاری میکنند اول برای تهران هست که شکی نیست اما یک نکته رو نباید فراموش کرد، تفاوت میزان جمعیت تهران با حومه اش (البته اگر بشه چیزی به اسم حومه برای تهران تعریف کرد!) به تنهایی معادل 4-5 شهر بزرگ کشور هست، شاید به همین دلیل هست که بنزین مرغوب رو به تهران میارن اما این وسط حق شهرهای دیگه مسلما خورده میشه.
در خصوص بارش برف قرمز هم با توجه به جهت جریانات فکر نمیکنم غبار صحراهای عربستان باعث این اتفاق شده باشه، نزدیک اصفهان کارخانه ذوب آهن قرار داره که همیشه دود قرمز رنگی از کوره های بلند ذوب آهن به هوا پراکنده میشه، من احتمال میدم همین غبار خاصل از ذوب کردن آهن باعث بوجود اومدن برف قرمز رنگ شده چون همون زمانی که اصفهان برف میومده در اهواز بارش شدید باران داشتیم و قاعدتا هر غباری از عربستان وارد میشده در اهواز زودتر به زمین میرسیده، کما این که خودم یک بار طوفان سرخ رو در اهواز و بارش باران به رنگ خون رو به چشم دیدم!

البته آرش جان

من هم خودم تو مشهد تا حالا 2 بار بارش برف به رنگ قرمز رو دیدم که منشاء ذرات معلق خاک رس رو داشته . بهرحال این احتمال که قرمز بودن این رنگ ناشی از دود کارخانه ذوب آهن باشه ، هیچ بعید نیست !!

ولی قبولی داری ادبیات و تیتر خبر رو که من داشتم میخوندم که نوشته بود یک پدیده غیر طبیعی در اصفهان رخ داد گفتم نکنه کار هارپ باشه و یا یک حادثه ماورایی و عجیب و غریب !

اصلا یک دفعه فکرذهنم رفت پیش امیرکوروش گفتم نکنه همش کار امیر کوروش باشه:خنده2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
nino34.png

نمیدونم چرا اما یک حسی به من میگه این سقوط آزاد با یک افزایش شدید جبران خواهد شد.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بارش تجمعی تا 240 ساعت آینده:

درود بر دوستان عزیز

درود بر استاد امیرمحسن عزیز،عجب بارشی واسه منطقه ما در نظر گرفته..البته من الان داشتم نقشه های Cfs v2 رو میدیدم{نمیدونم آبدیت صبحش بود یا الان}ولی خیلی اوضاع داغون بود!!استاد چشم انداز روزهای آینده چطور خواهدبود؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

درود بر استاد امیرمحسن عزیز،عجب بارشی واسه منطقه ما در نظر گرفته..البته من الان داشتم نقشه های Cfs v2 رو میدیدم{نمیدونم آبدیت صبحش بود یا الان}ولی خیلی اوضاع داغون بود!!استاد چشم انداز روزهای آینده چطور خواهدبود؟؟

سلام محمد عزیز

میشه نقشه هایی که چک میکردید رو اینجا هم واسه ما بذارید؟

salar68

New member
weather گوشی من می زنه اصفهان الان در حال بارش باران

دمای 3 درجه
دمای حسی -1

ولی من جز ابر قرمز و سوز سرما چیز دیگه ای نمی بینم ؟
کسی هست گزارش برف یا باران از اصفهان بده پ/

arashz

مدیر بخش هواشناسی
البته آرش جانمن هم خودم تو مشهد تا حالا 2 بار بارش برف به رنگ قرمز رو دیدم که منشاء ذرات معلق خاک رس رو داشته . بهرحال این احتمال که قرمز بودن این رنگ ناشی از دود کارخانه ذوب آهن باشه ، هیچ بعید نیست !!ولی قبولی داری ادبیات و تیتر خبر رو که من داشتم میخوندم که نوشته بود یک پدیده غیر طبیعی در اصفهان رخ داد گفتم نکنه کار هارپ باشه و یا یک حادثه ماورایی و عجیب و غریب !اصلا یک دفعه فکرذهنم رفت پیش امیرکوروش گفتم نکنه همش کار امیر کوروش باشه:خنده2:
میگم از این به بعد هر اتفاق هواشناسی در اصفهان افتاد میگذاریم تقصیر امیرکوروش عزیز!:خنده2:
این ذوب آهن اصفهان هم به خط مستقیم فقط 40 کیلومتر با مرکز شهر اصفهان فاصله داره، به نظر من عامل برف قرمز اصفهان فقط و فقط ذوب آهن اصفهان هست.
53-3.jpg

اما اون بنده خدا هم میخواسته توجه بیشتری رو به وضعیت بد آلودگی اصفهان جلب کنه بلکه فرجی بشه!

salar68

New member
خب خودم گزارش می کنم
بارش باران لایت
هوای بسیار سرد و حسی منفی

ابر ها قرمز با سرعت بالا در حال عبور هستند

salar68

New member
میگم از این به بعد هر اتفاق هواشناسی در اصفهان افتاد میگذاریم تقصیر امیرکوروش عزیز!این ذوب آهن اصفهان هم به خط مستقیم فقط 40 کیلومتر با مرکز شهر اصفهان فاصله داره، به نظر من عامل برف قرمز اصفهان فقط و فقط ذوب آهن اصفهان هست.اما اون بنده خدا هم میخواسته توجه بیشتری رو به وضعیت بد آلودگی اصفهان جلب کنه بلکه فرجی بشه!
به نظر من :
1- استفاده از مازوت در نیروگاه ها
2- استفاده از گازوئیل با گوگرد بالا
( این دو مورد شدیدا" گوگرد دارن و گوگرد هم زرد رنگه )
3- بنزین با ترکیبات عجیب غریب
4- که به نظر من این صنایع سال هاست توی اصفهان هستن و متاسفانه در جهت باد به سمت شهر قرار گرفتن
پالایشگاه ذوب آهن و کلی صنایع الوده کننده

محمد بجنورد

کاربر ويژه
استاد تراز 500 رو ک افتضاح پیش بینی کرده!!بعدشم تقریبا نرماله بارش ها و تو هفته ی سوم و چهارم کمی بارش بیشتر از نرمال داریم..به دل من ک نچسبید!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم نویده دهنده روزهای خوبی به شکل بارش و آنومالی کاهش دما در ماه فوریه هست:

CFSv2.Prec.20140115.201402.gif

CFSv2.T2m.20140115.201402.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیز اون مورد ترکیب شدن جت قطبی و جنب حاره ای رو که صبح در موردش با هم صحبت کردیم رو چک کردید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا