• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
nino34.png

nino12.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان ترکید یا نه؟

انشاء الله بزودی خواهند ترکوند!

چقدر پیچیده شده! الان چطوری باید این کلاف رو بخونیم امیر محسن جان؟:خجالت2:

آرش جان

اون خط قرمز آخرین وضعیت ما ژانویه رو نشون میده که از فاز 4 در روز 15 ژانویه ( خط سبز رنگ) به تدریج وارد فاز 5 شده . پس از اون به فاز 6 و بنظر میرسه که در 20 ژانویه وارد فاز 7 بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا از روز 24 ژانویه به بعد در نیمه شمالی بارش خوبی بهمراه سرما خواهیم داشت:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امیرمحسن جان من هرکاری میکنم نمیتونم این MJO رو بخونم! البته ایراد از چشم من هست!:خنده2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر میاد با سیل در سیستان و بلوچستان و همینطور کهکیلویه و بویر احمد مواجه خواهیم بود!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
Good morning. Below is an updated look at the visible solar disk on Thursday. Solar activity is currently low. A couple of low level C-Class flares were observed around a spotless plage region, now rotating into view off the southeast limb. All visible sunspot regions remain stable and are not considered a threat for strong solar flares. Solar activity is expected to remain at low levels in the short term. Old regions 1936 and 1940 from the previous rotation will begin to rotate back into view off the east limb during the next 48 hours.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا