• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
باز سقوط آزاد شروع شد
nino34.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

یکی به ما نگفت چی به نفع ما هست این که سقوط کنه یا اینکه افزایش پیدا کنه
مارو از سردر گمی نجات بدین

دوست عزیز این شاخص به تنهایی نمیشه بررسی کرد باید در کنار عوامل دیگه بررسی بشه و نمیشه گفت لانینا بهتره یا النینو!!!

هادی عزیز عذر میخوام که پست شما رو ادیت کردم، قسمتی از پست باید حذف میشد
:گل:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ژو ویلفرید سونگا بازیکن فرانسوی گفت هوای ملبورن آن قدر گرم است که می‌شود توی هوا آزاد بدون نیاز به آتش تخم مرغ انداخت توی ماهی‌تابه و نیمرو درست کرد! یک عکاس فرانسوی هم به سرش زد که این ادعای هموطن‌اش را تست کند! آن طور که پیداست سونگا بی‌راه نمی‌گفته!

c2521bfee169c226099b9168e0b93ff0_L.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ژو ویلفرید سونگا بازیکن فرانسوی گفت هوای ملبورن آن قدر گرم است که می‌شود توی هوا آزاد بدون نیاز به آتش تخم مرغ انداخت توی ماهی‌تابه و نیمرو درست کرد! یک عکاس فرانسوی هم به سرش زد که این ادعای هموطن‌اش را تست کند! آن طور که پیداست سونگا بی‌راه نمی‌گفته!

اینا یک تابستان بیان ایران پس چی میگن؟!:خنده2:

حتما خوزستان میشه استیک درست کرد!!!!

DR WHO

کاربر ويژه
باز اونا ميتونن بپرن توو حوض هاى پارك ها اينجا كه آب پاشى ميكنن ميبرنشون :خنده1:

از آنجا كه كشور خوبى داريم خدايا از اين گرما ها سمت ما نفرست :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هادی جان

باز یافته ها رو پاپلیک میکنی داداش من

حالا که اینطوره بذار من جدیدترین پیش بینی مربوط به ماه فوریه رو بذارم ، منتهی با ادیت خودم!

xn46zsisdz5j6ay3ktk.jpg

aliwinter

Banned
کوروشششششششششششش کبیر تبریییییییییییییییک!:گل: ,دیگه ایندفعه حسابی پرپشته هستا ,باید بابانول بشی!:خنده1::گل:

394584c41b9778971.jpg

2014-01-17_010421.jpg

آخرین ویرایش:

DR WHO

کاربر ويژه
عليرضا جان به دلم نميچسبه اميدوارم بهمن ٨٣ براى نيمه شمالى تكرار بشه :گل:

mehdi.

New member
سلام دوستان عزیز

به همشهریهای گلم در اصفهان که شدیدا منتظر بارش برف هستن باید عرض کنم رطوبت زیاد از حد موجود در هوای اصفهان در این چند روزه گرچه برای بهتر شدن شرایط بارشی سامانه پیش رو خوبه اما متاسفانه داره زهر خودشو می ریزه و جلوی کاهش دمای اصفهان را می گیره الان ساعت 7 صبح امروز دما 2 - هست در حالی که پیش بینی دمای بسیار کمتری شده بود ، وقتی رطوبت هوا بالای 90 درصده نتیجش همین میشه در حالی که الان باید هوا صاف باشه نگاهی کنید به آسمون شهرتون با این که سامانه ای در کار نیست هوا پوشیده از ابر است و این ابرهای مزاحمی که الان نباید می بودن باعث شدن دمای هوا کاهش لازمو نداشته باشه و با این شرایط امروز احتمالش هست ظهر دمای هوا بیش تر از حد بالا می ره و از طرفی برای چنین مواقعی حتما لازمه کانتر 540 در زمان بارش داشته باشیم که بتونه دما را برای برف خشک فراهم کنه که متاسفانه نداریم ...

با این شرایط بارش شهر اصفهان گرچه بازم به شکل برفم خواهد بود اما در مقاطعیش به شکل برفانه خواهد بود و حتی باران !!
شرایط برای نشستن برف به مقدار زیاد ، مناسب نیست و احتمالا بخشی از بارش شهرمون به شکل باران رخ خواهد داد

اینا همش یه پیش بینی تجربی بود با توجه به ابر موجود در هوا و وضع رطوبت و دمای هوا ...

هوای این دو روزه بیشتر از اینکه به روزهای قبل از بارش برف شبیه باشه به روزای پیش از بارون شبیه هست !!

امیدوارم پیش بیین تجربیم اشتباه در بیاد اما نگرانم !

abtinT

کاربر ويژه

کلا اروپایی ها و امریکایی ها لوس هستن تا دما میره بالای 35 کلی میمیرن . تا دما میره زیر 10- باز کلی میمیرن در حالی که ما در ایزان تابستان بالای 40 و 50 درجه و زمستان زیر 20- زیاد داریم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا