• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه

سلام حسن عزیز

لطفا دمای آب nino 1+2 رو هم بذارید

سلام امیرمحسن جان

بفرمایید

nino12.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس با این حساب اوضاع برای ما اصلا جالب نیست. درسته؟

حسن جان اگه قرار باشه فقط به انسو به تنهایی اتکا کنیم وقتی NINO 3.4 منفی بشه اونقاطی که آبی پر رنگ شده بارش شون افزایش پیدا میکنه

وقتی هم که nino 1+2 مثبت باشه بهترین بهره رو همونطوریکه شاهد هستیم استانهای جنوبی کشور می برن

پس رنگهای تیره تر تاثیر بر افزایش بارش در فاز منفی و رنگهای روشن تاثیر بر افزایش بارش در فاز مثبت رو نشون میدن

hasan1

کاربر ويژه

حسن جان اگه قرار باشه فقط به انسو به تنهایی اتکا کنیم وقتی NINO 3.4 منفی بشه اونقاطی که آبی پر رنگ شده بارش شون افزایش پیدا میکنه

وقتی هم که nino 1+2 مثبت باشه بهترین بهره رو همونطوریکه شاهد هستیم استانهای جنوبی کشور می برن

پس رنگهای تیره تر تاثیر بر افزایش بارش در فاز منفی و رنگهای روشن تاثیر بر افزایش بارش در فاز مثبت رو نشون میدن

سپاس امیرمحسن جان

پس من اشتباه فهمیده بودم!

خب خدا رو شکر برای بیشتر ایران اوضاع بهتره البته به قول شما با اتکا به تنها شرایط انسو و همچنین در صورتی که پایدار باقی بمونه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سپاس امیرمحسن جان

پس من اشتباه فهمیده بودم!

خب خدا رو شکر برای بیشتر ایران اوضاع بهتره البته به قول شما با اتکا به تنها شرایط انسو و همچنین در صورتی که پایدار باقی بمونه.

خواهش میکنم حسن جان

فکر کنم اینهم برای شما جذاب باشه

فاز منفی NINO 4 و تاثیرش بر بارش در ماه ژانویه:

151.238.150.252.16.1.30.48.gif

hasan1

کاربر ويژه

خواهش میکنم حسن جان

فکر کنم اینهم برای شما جذاب باشه

فاز منفی NINO 4 و تاثیرش بر بارش در ماه ژانویه:

151.238.150.252.16.1.30.48.gif

درسته. با این اوصاف این شرایط برای مناطقی که سال زراعی جاری اوضاع چندان جالبی ندارند خیلی خوبه. مثل تهران و قم و مشهد و کلا شمال شرق.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب حالا ببینیم که فعالیت چرخهای خورشیدی چه تاثیر بر دما و بارش ایران در یک دوره 40 ساله آماری داشته

قانون رنگهایی که در بالا گفتم در اینجا هم مصداق داره

یعنی رنگ آبی = با افزایش بارش در اثر کاهش فعالیت خورشیدی

و رنگ سبز و زرد = با افزایش بارش در اثر افزایش فعالیتهای خورشیدی

برای دما هم همین موضوع مصداق داره:

151.238.150.252.16.1.33.16.gif

151.238.150.252.16.1.36.18.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انهم تاثیرش بر کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار در همون نقاطی که در یک ماه اخیر به کرات شاهدش بودیم:

151.238.150.252.16.1.40.13.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انهم تاثیرش بر کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار در همون نقاطی که در یک ماه اخیر به کرات شاهدش بودیم:

151.238.150.252.16.1.40.13.gif

این آخرین آپدیت ارتفاع در تراز 500 میلی بار در بامداد امروز برای ادامه ماه ژانویه است :

w6mtd1jof2iiju3ctr5.jpg

تقریبا از اوایل این ماه با نقشه ای که در پست قبل گذاشتم منطبق بود.

هادی...

New member
آیا میدونید در سواحل دریا چرا درهنگام روزباد از دریا به خشکی و شب از خشکی به دریا میوزه؟(برای عزیزانی توضیح میدم که اطلاع ندارن)

در طول روز که هوا صاف هستش، آب دریا دیرتر گرم میشه و خشکی(ساحل)که پوشیده از سنگ وخاک هستش زودتر ازآب گرم میشه،بنابراین یک کم فشار سطحی در ساحل و یک پرفشار سطحی هم روی دریا شکل میگیره، درنتیجه کم فشاری که روی خشکیست به علت سبکی صعود میکنه وپرفشار روی دریا به سمت ساحل منتقل میشه وبه همین علت بادی در طول روز از دریا به سمت خشکی میوزه،اما درهنگام شب اتفاق برعکسی میوفته و خشکی (خاک وسنگ) زودتر ازآب دریا سرد میشه ،پس پرفشاری بر روی خشکی وکم فشاری بر روی دریا شکل میگیره که هنوز گرمه، هوای گرم روی دریا صعود کرده وپرفشار خشکی به سمت دریا حرکت میکنه و جهت باد از خشکی به سمت دریا میشه.

البته این رو نباید فراموش کرد که این الگو برای زمانی شکل میگیره که هوا صاف وآرامه،وگرنه در مواقعی مثل روزهای آینده که سیستمی به جنوب کشور میره،سواحل اون مناطق متاثر از سیستم فوق وزش باد دارند .

هادی...

New member
واما دلیل اینکه آب نسبت به سایر اجسام دیرتر گرم میشه اینه که مولکول های آب ازادانه حرکت میکنن وانرژی گرمایی خود رو با مولکول های دیگه تقسیم میکنه ودیر گرم میشه و گرمای خورشید رو درهنگام روز درخود جذب وذخیره میکنه و تخلیه اون هم به آرامی صورت میگیره وچگالی آب هم که زیاده

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوستان

این هم تصویر ناسا از دریاچه اری که جنوبی ترین دریاچه از دریاچه های پنجگانه آمریکای شمالی است که بیشترش یخ زده :تعجب2:

1545832_10152182121872139_1890694874_n (1).jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا