• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
vcavkwbpuwklf1f4kp6.jpg

هادی...

New member
امروز یه توضیحی در مورد نسیم دریا به خشکی وخشکی به دریا دادم،تصمیم دارم از این پس اطلاعاتی درمورد آب وهوا دراختیار عزیزان بزارم(کسانی که مطالعات واطلاعات ندارن)

مدام میگیم هفته بعد نیمه ماه بعد
اصلا وعده زمستان های دهه 70 و 60 میدادین. کو کجا رفت:بای::خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
من مدتیه به این فروم سر میزنم
امیر محسن با قدررت تمام اسرار بر شروع بارشها از 16 زانویه داشتن میخواستم بدونم چی شد

سلام

اگه از مشهد هستید از هفته آینده خصوصا همین روزها منتظر بارش باشید.

بعد هم من که غیب گویی و یا پیش گویی نمیکنم، اگر صحبتی میکنم و یا تحلیلی ارائه میدم بر اساس مدلهای هواشناسی میگم و گرنه با عالم غیب که ارتباط ندارم!

در ضمن از ظهور شما کاربران غایب و خاموش هم خیلی خوشحال میشم!

بارش تجمعی تا 222 ساعت آینده:

qspmvp1hox90jgv8buw7.jpg

hasan1

کاربر ويژه
سلام
من مدتیه به این فروم سر میزنم
امیر محسن با قدررت تمام اسرار بر شروع بارشها از 16 زانویه داشتن میخواستم بدونم چی شد

شما اول خودتو معرفی کن بگو از چه شهری هستی الان اوضاع آب و هواتون چطوریه؟

در ثانی امیرمحسن هیچوقت یه همچین چیزی که شما میگید رو نگفته و هیچوقت با قطعیت حرفی نزده. شما برای حرفتون دلیل بیارید.

ثالثا اگر کسی توی دنیا پیدا شد که با قطعیت پیش بینی کرد مطمئن باشید اون هرگز یه هواشناس نیست چون الگوهای آب و هوایی به شدت در حال تغییر هستند.

شما اول خودتو معرفی کن بگو از چه شهری هستی الان اوضاع آب و هواتون چطوریه؟

در ثانی امیرمحسن هیچوقت یه همچین چیزی که شما میگید رو نگفته و هیچوقت با قطعیت حرفی نزده. شما برای حرفتون دلیل بیارید.

بثالثا اگر کسی توی دنیا پیدا شد که با قطعیت پیش بینی کرد مطمئن باشید اون هرگز یه هواشناس نیست چون الگوهای آب و هوایی به شدت در حال تغییر هستند.
اسرار زیاد باعث میشه

hasan1

کاربر ويژه
اسرار زیاد باعث میشه

اصرار ایشون به خاطر اون چیزی بود که توی نقشه ها دیده میشد همون طور که مدل های بارشی ممکنه روزهای متمادی بر بارش منطقه ای تکیه کنند ولی فردا اون بارش رو بپرونند!

خواهشا کمتر اسپم بدید. اگر میخواید مطلبی رو بپرسید یا شرح حال آب و هوای منطقتون رو بدید یا نقشه ای بزارید پیام بزارید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اسرار زیاد باعث میشه

آهان الان متوجه شدم!

شما از اون دست آدمهایی هستی که به خرافات و یا شانس در هواشناسی اعتقاد داری ولی باید در جوابت بگم که هیچکدوم از این حرفها در دنیای هواشناسی هیچ جایی نداره و همه چیز طبق قانون و قاعده خاصی در حال اجرا هست!

اینو بدون که خدا قدرت و اراده قطعی تمام حوادث این دنیاست ولی اونهایی که این مدلهای هواشناسی رو بصورت لحظه ای در اختیار ما میذارن اینقدر به سطوح بالا پیشرفت کرده اند و به این علم در واقع عالم شده اند که همه چیز رو خیلی درست از بلند مدت پیش بینی میکنند و در صورتیکه خطایی هم رخ بده در بازه زمانی کوتاه مدت رفعش میکنند!

اگه بخوای اینطوری فکر کنی که چون امیر محسن این حرف رو زده و اصرار کرده به قول شما ( اسرار) کرده که خدا سر لجبازی افتاده و داره برعکسش اتفاق میافته پس خدا باید اون کسانیکه این نقشه رو تهیه میکنند ، رو ضایع میکرد نه شخص امیر محسن رو!

بهرحال امیدوارم که بارشهای خوبی اتفاق بیافته تا مسبب همه چیز رو امیر محسن ندونی دوست من.

در ضمن من هیچ وقت هم از اینکاری که دارم با عشق انجام میدم سیر نمیشم و نظرات افرادی همچون شما هم کوچکترین خللی در اراده مصمم در این راه وارد نخواهد کرد..

موفق باشی.............

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا