• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
از اول مهره هی میگین فلان روز بعد از 15 جولای بعد از نیمه ابان و.......... به همین منوال 4 ماه گذشت و همچنان ادامه دارد........
msl_uv850_z500%21Geopotential%20500%20hPa%20and%20Temperature%20at%20850%20hPa%21240%21Africa%21pop%21od%21oper%21public_plots%212014011712%21%21chart.gif

آهان الان متوجه شدم!

شما از اون دست آدمهایی هستی که به خرافات و یا شانس در هواشناسی اعتقاد داری ولی باید در جوابت بگم که هیچکدوم از این حرفها در دنیای هواشناسی هیچ جایی نداره و همه چیز طبق قانون و قاعده خاصی در حال اجرا هست!

اینو بدون که خدا قدرت و اراده قطعی تمام حوادث این دنیاست ولی اونهایی که این مدلهای هواشناسی رو بصورت لحظه ای در اختیار ما میذارن اینقدر به سطوح بالا پیشرفت کرده اند و به این علم در واقع عالم شده اند که همه چیز رو خیلی درست از بلند مدت پیش بینی میکنند و در صورتیکه خطایی هم رخ بده در بازه زمانی کوتاه مدت رفعش میکنند!

اگه بخوای اینطوری فکر کنی که چون امیر محسن این حرف رو زده و اصرار کرده به قول شما ( اسرار) کرده که خدا سر لجبازی افتاده و داره برعکسش اتفاق میافته پس خدا باید اون کسانیکه این نقشه رو تهیه میکنند ، رو ضایع میکرد نه شخص امیر محسن رو!

بهرحال امیدوارم که بارشهای خوبی اتفاق بیافته تا مسبب همه چیز رو امیر محسن ندونی دوست من.

در ضمن من هیچ وقت هم از اینکاری که دارم با عشق انجام میدم سیر نمیشم و نظرات افرادی همچون شما هم کوچکترین خللی در اراده مصمم در این راه وارد نخواهد کرد..

موفق باشی.............

شما که این همه میگی دست خداست چرا بع از این همه مدت بازم دارین رو این نقشه ها و بیشبینیا اعتبار میزارین

hasan1

کاربر ويژه
آقای.....

من نمیدونم شما چه دشمنی ای با امیرمحسن دارید ولی من فکر نمیکنم ایشون با شما دشمنی داشته باشند

ای بابا...بگذریم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شما که این همه میگی دست خداست چرا بع از این همه مدت بازم دارین رو این نقشه ها و بیشبینیا اعتبار میزارین

شما اشتباهی اینجا اومدید دوست من

میزان اعتبار نقشه ها بارشهایی هست که در دو ماه اخیر در نواحی غرب و جنوب غرب کشور رخ داده و نه نظر شخصی شما!

لطفا هم این بحث رو هم ادامه ندید و جایی برید که صحبتهای شما خریدار داشته باشه

salar68

New member
اپدیت ها واسه شهر اصفهان اکثرا" می گن بالای 10 سانت برف داره

از ساعت 2 هم شروع بارش ها در نظر گرفته شده

اپدیت خیلی خوبی بوده

امروز فریدون شهر بودم برف تجمعی داخل پیستش بالای 1 متر بود
تا عصر هم بودم یک لکه ابر نبود و افتابش هم فوق العاده سوزان
دمای هواشناسی می زد 14 درجه زیر 0 ولی تو افتابش در حد 3 4 درجه زیر 0 بود و حسیش فوق العاده بالا بود

در ضمن تا عصر یه لکه ابر هم توی اسمان اونجا نبود

شهر اصفهان الان ساعت 11:30 پوشش ابر کم ارتفاع با کمی مه داره ( شایدم فقط مه باشه )

البته دما از ساعت 10 افزایش پیدا کرده و از مفنی 4 به منفی 2 رسیده

امیدوارم فردا روز پر برفی باشه

hasan1

کاربر ويژه
الان از شهرهای کرمانشاه و همدان بارش برف گزارش شده و از خرم آباد هم گزارش بارش باران

شهر ایلام هم با وجودی که در دمای 1 درجه گزارش بارش باران کرده اما طبق خبر موثق بارش برف شدیدی اونجا رو هم فراگرفته.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

خیلی زیبا و آموزنده بهروز جان
الان باعث شدی علم خیلیا زیاد بشه من اینجا از طرف همشون ازت تشکر میکنم البته اون بقلیها هم از فردا از این مطالب استفاده میکنند و به نام خودشون ثبت میکنند شما به بزرگی خودت ببخش:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]Photos of the Week: Fires, Fog, Floods Seize the Globe
rodman2.png
[h=6]By Kristen Rodman, AccuWeather.com Staff Writer [h=5]January 18, 2014; 3:32 PM
More Sharing ServicesShare | Share on facebook Share on twitter Share on linkedin

300x140_01170130_screen-shot-2014-01-16-at-6.52.54-pm.png
See larger image below.
The winter and summer seasons clashed this week, letting a multitude of weather phenomena unfold around the world.
At midweek, dense winter fog enshrouded New York City, setting an eerie, wintry scene for the region, while New England enjoyed a snow-free sunrise.
Moving west, massive pileups flared up across the northern Plains, as blowing snow made for near-zero visibility near Sioux Falls, S.D.
RELATED:
View AccuWeather.com's Photos of the Day
PHOTOS: Colby Fire Scorches Southern California
Follow AccuWeather.com on Facebook

On the West Coast, Southern California erupted in flames, as the return of the Santa Ana winds against the drought-stricken land triggered two immense wildfires in the area.
Across the Pacific, a resilient heat wave slammed Australia making for sizzling temperatures at the Australian Open in Melbourne. The heat caused suspension of gameplay on Tuesday and Wednesday, as multiple players and spectators suffered heat-related illnesses.
North of Oz, widespread rainfall caused deadly flooding and mudslides, claiming more than 25 lives in the southern Philippines.
650x366_01170126_11891525196_fa7f01e18f_z.jpg
A blanket of fog surrounds the New York City skyline on Wednesday morning, Jan. 15, 2014. (Original Photo/Michael Surtees)
650x366_01170139_1526085_10152164750642889_1314955569_n.jpg
A snow-free winter sunrise on Wednesday, Jan. 13, 2014, makes for a nice change of pace in Massachusetts. (AccuWeather Photo Gallery Photo/Carlos Godinho)
650x366_01170128_beijnobcqae4ff_.jpg
Along I-90, west of Sioux Falls, S.D., blowing snow and low visibility result in a 22-car pileup on Thursday, Jan. 16, 2014. (Twitter Photo/NWS Sioux Falls)
650x366_01170130_screen-shot-2014-01-16-at-6.52.54-pm.jpg
A wildfire burns in the hills just north of the San Gabriel Valley community of Glendora, Calif., on Thursday, Jan. 16, 2014. (AP Photo/Nick Ut)
650x366_01170133_screen-shot-2014-01-16-at-7.25.48-pm.jpg
A young spectator cools herself down in in the fountain in Garden Square as play was suspended when organizers implemented the Extreme Heat policy during second round matches at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 16, 2014. (AP Photo/Joshua Baker)
650x366_01170135_screen-shot-2014-01-16-at-7.39.44-pm.jpg
In this Sunday, Jan. 12, 2014, photo, rescuers from the Comval Emergency Response Team continue their rescue operation following the flooding of Compostela Valley and nearby provinces in southern Philippines. (AP Photo/A. Dayao)

mehdi.

New member
فورکا در آپ امشبش به شدت میزان بارش پیش روی اصفهان را بالا برد ... گرچه معتقده در ساعاتی میکس هم داریم اما بیشتر بارش به شکل برف در شهر اصفهان خواهد بود ...

1.jpg

هم اکنون دمای اصفهان 2 -
دمای احساسی 5 -
فشار : 1018
نقشه شبنم 2 -
رطوبت : 100 درصد

لایه ی نازکی از ابر هم آسمان را فرا گرفته و به نظر میرسه با کاهش ارتفاع تا ساعاتی دیگه قبل از صبح شاهد شروع بارش برف در اصفهان باشیم

پیشاپیش چهارمین برف امسال شهر اصفهان را به همشهری های خوب خودم تبریک میگم

به امید پربارشی در کل کشور و به خصوص عوض شدن شرایط برای مشهد و شمال شرق کشور و تهران و دامنه های البرز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه نینو 3.4 همینطور سقوط کنه یک کمربند پرفشار سراسری ایران رو در بر میگیره و هوا سردتر از نرمال میشه!

بارش در بخش غربی البرز و سواحل غربی کاسپین+ شمال تنگه هرمز افزایش محسوسی پیدا میکنه

irani0

New member
اگه نینو 3.4 همینطور سقوط کنه یک کمربند پرفشار سراسری ایران رو در بر میگیره و هوا سردتر از نرمال میشه!

بارش در بخش غربی البرز و سواحل غربی کاسپین+ شمال تنگه هرمز افزایش محسوسی پیدا میکنه

سلام استاد بزرگوار..لطفا درباره سقوط در اپایه بعد مارا در جریان بزار...تشکر ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا