• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
درود

مثل آذر ٨٥ شده كه فقط برف ميباريد و نيمه جنوبى وضع بارشى خوبى داشت

اصلا ديگه كارى به وضعيت نوسانات و پيش بينى هاى بلند مدت و حرف بقيه ندارم

حال را عشق است فردا هرچه مى خواهد بشود ، بشود ..

و اينطور هم كه معلومه امسال پس از سال ها درياى سرخ در دى ماه فعال شد و توده سودانى در زمستان براى شهر اصفهان باعث بارش برف ميشه همانطور كه آقا احسان مرادى هم گفته بودند..

به هر روى اميدوارم وضعيت نيمه شمالى هم درست بشه تا واقعا شاد بشم :گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
nino34.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فقط اميدوارم اين بساط مسخره سيستمهاي جنوبي از 24 ژانويه برچيده بشه!!!1

سامانه جان سلام

این حرفها از شما بعیده!!!

تموم سامانه های هایی که سال گذشته در مشهد بارش سنگین برف رو سبب شدند ، جملگی جنوبی و در اثر فعالیت کم فشار سودانی دریای سرخ بودند.

خواهش میکنم بجای اظهار نظرهایی از این قبیل یک سری به نقشه های بارش پارسال مشهد در سایت های زیر بزنید و خودتون دقیقا این موضوع رو متوجه می شید:

http://eumetrain.org/eport/archive_tsms.html?width=1429&height=893

http://gilanmet.persiangig.com/index4.htm

شما وقتی اینطوری فکر میکنید ما پیش دوستان شرمنده میشیم:خجالت2:

hasan1

کاربر ويژه
خب خدا رو شکر در بسیاری از مناطق کشور هم اکنون شاهد بارش برف و باران هستیم. بخصوص بارش برف رو برای شهرهای زیر داریم:

کرمانشاه
خرم آباد
اصفهان
همدان
اراک
شهرکرد
یاسوج
حتی خرم آباد که دیشب بیشتر بارش هاش به صورت باران بوده الان بارشش به برف تبدیل شده. خدا رو شکر

آرش-مشهد

کاربر ويژه
تبریک به بچه های خوب اصفهان

برای ما هم یه دعایی بکنین مگه خدا رحمش بیاد. اینقدر اوضاع بارش خراب و خطر خشکسالی شدید زیاد شده که دیروز تو نماز جمعه همه دست به دعا شده بودن:ناراحت::ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین آپدیت نقشه های CFSv2 که در سایت ودر بل منتشر شده ، فوریه بسیار زیبایی رو رقم زده و من خیلی امیدوارم :

8ihhk598w9lgaaxyx7zb.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
به نظر می رسه برف امروز نسبت به هفته های گذشته شدت بیشتری داره و بهتر داره جمع میشه. (با وجود دمای بالاتر :104:)

babak2006

کاربر ويژه
تبریک فراوان بابت برف اصفهان زیبا
کاش زاینده رود هم پراب بود من که تو ذهنم برف سنگین رو کنار سی وسه پل وزاینده رود پرازاب تجسم می کنم که امیدوارم بیاد اون روزی که همچین صحنه ایی رو ببینیم

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
به دوستان اصفهانی بارش برف رو تبریک عرض میکنم
امیرجان لینک فایل بارشهای حدی رو در وبلاگت قرار دادم
@Amir Mohsen

دوستان اگر روی موارد جدول زیر اصلاح یا نظری دارین بفرمایین

36379918262591792213.png

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همگی دوستان، صبح همگی بخیر و حوشی

تبریک ویژه دارم برای دوستان در اصفهان، خیلی خوشجالم از بارش برف در مناطق غربی کشور و همینطور مرکز، واقعا به این بارش ها نیاز داریم، امیدوارم مشکل آب کارون و زاینده رود و همینطور تمام رودها و دریاچه های کشور برای همیشه رفع بشه و از عید امسال شاهد طبیعتی سرسبز و خرم در تمام کشور زیبامون باشیم.

تهران اما، هوا بسیار گرفته و تاریک هست و صد البته بدون بارش! از دامنه کوهها به بالا مه بسیار سنگینی قرار گرفته که میتونه نشانه بارش در ارتفاعات باشه اما شهر تا 1700-1800 متری عملا خبری نیست که البته پیشبینی شده بود و به نظر من بارش اتفاقی هم نخواهیم داشت!

امید من به ماه بعدی میلادی هست که برای کل کشور بارشهای خوبی دیده شده، ان شاا... که محقق بشه.

nojeana

کاربر ويژه
سلام
می بینم دوباره سر تهران داره بی کلاه می مونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زنگ زدم نهاوند دیشب از 2200 برف شدید شروع شده و یه بند تا الان داره می باره نیم متر و رد کرده بخدا دیگه داره گریه ام می گیره کاشکی اقلا یه نهاوند می رفتم

AFSORDE

کاربر ويژه

یوهاهاهاهاهاهاهاهاهاها........
34.gif

راستش توی ماه های گذشته هر بار که دوستان این نمودارو میگذاشتن یاد مسابقه طناب کشی می افتادم!!! :نیش3:

ولی خب بالاخره معلوم شد زور کدوم بیشتره !!! :خنده1:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا