• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تقدیم به بهروز عزیز

vkjzzfrl5p28qerzqcv.jpg

cxhhyop3xuklrt7ra7b.jpg

atsq49wwtm93bmfx2j.jpg

55lraq272x2wm1f7gf67.jpg

qyw46nmuv876rl2tteev.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
عجيبه سمت ما نه برف نشسته نه برف ميباره !!!

اين برف كه اصفهانى هاى عزيز ميگن داره ميباره كجاس؟ چرا من نميبينم؟!! :ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه خدا بخواد قسمت بشه دیگه روز جمعه پیشرو بارش باران در مشهد شروع میشه و در جمعه بعدازظهر و شب به برف تبدیل میشه و تا شنبه هم دامنه بارشها ادامه خواهد داشت.

راستی دوشنبه هم مشهد شانس بارش داره با نقشه امروز

samann

کاربر ويژه

سامانه جان سلام

این حرفها از شما بعیده!!!

تموم سامانه های هایی که سال گذشته در مشهد بارش سنگین برف رو سبب شدند ، جملگی جنوبی و در اثر فعالیت کم فشار سودانی دریای سرخ بودند.

خواهش میکنم بجای اظهار نظرهایی از این قبیل یک سری به نقشه های بارش پارسال مشهد در سایت های زیر بزنید و خودتون دقیقا این موضوع رو متوجه می شید:

http://eumetrain.org/eport/archive_tsms.html?width=1429&height=893

http://gilanmet.persiangig.com/index4.htm

شما وقتی اینطوری فکر میکنید ما پیش دوستان شرمنده میشیم:خجالت2:

سلام محسن جان
والا ديگه خسته شديم بس كه سوي جريانات به سمت شمال شرق نبود، نحوه قرارگيري پرفشار ها دو ماهه كه اعصابمونو بهم زده . درسته پارسال منشاء رطوبت برفهاي سنگين مشهد از عرضهاي جنوبي بود اما وجود پرفشار سيبري رو ناديد گرفتين!!!! وجود اين پرفشارها امسال فقط و فقط بارش رو در عرضهاي جنوبي رقم زد. والا توي اين شهر هركسو ميبينم دچار آلرژي و سرماخوردگي و آنفولانزا شده . تب مالت اومده. ويروس سل و ......
همه و همه تو اين شهر از آلودگي و بي بارشي خسته شديم . من بارها گفتم كمبود بارش در مراكز جمعيت مثه تهران و مشهد به مراتب فاجعه بد تري رو نسبت به نيمه جنوبي كشور ايجاد ميكنه. به هر حال مباركه نيمه جنوبي باشه. دست ما نيست دست خداست. ما اين شكوه رو از خودش داريم/ واسه نيمه جنوبي ديگه بسه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا