• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پست های اضافی و اسپم حذف و منتقل شدن، با هرگونه بی نظمی و ارسال اسپم و خدای نکرده توهین به شدت برخورد خواهم کرد.

گفتم تا بعدا دلخوری پیش نیاد.

درود آرش عزیز

خدا شما رو همیشه واسه ما حفظ کنه و برخورد قاطع شما با کاربران خاطی در این انجمن قطعا مورد حمایت همه ما خواهد بود.:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود آرش عزیز

خدا شما رو همیشه واسه ما حفظ کنه و برخورد قاطع شما با کاربران خاطی در این انجمن قطعا مورد حمایت همه ما خواهد بود.:گل:

درود امیرمحسن عزیز

من انجام وظیفه میکنم، قبلا هم عرض کردم که سی..است بنده تحمل و تسامح تا حد ممکن هست اما با هرگونه بی ادبی و بکار بردن کلمات زشت و رکیک به شدت برخورد خواهم کرد.

سیبری

کاربر ويژه
از مدیران که پست بنده رو تلطیف و کلمه نابهنجار رو حذف نمودن تشکر میکنم
اسائه ادب اینجانب رو ببخشید:احترام:

mehdi.

New member
عکسایی که گرفتم خدمت دوستان :

شمال شهر اصفهان :
این عکسو نیم ساعت پس از شروع برف گرفتم حدودای شش و نیم صبح !! ببینید بعد از نیم ساعت نه فقط روی خاک و باغچه ها که کوچه ها هم کامل سپید شدن

1.jpg
[/IMG]

این عکسم حدود ساعت 1 ظهر وقتی داشتم از سر کار می اومدم خونه ... برف کاملا در زمینهای خاکی نشسته بود با حجم خیلی خوبی برای نمونه :

1_1.jpg
[/IMG]
1_2.jpg
[/IMG]

بعد ساعت 2 رفتم پل خواجو این چند تا عکسو گرفتم :

1_3.jpg
[/IMG]

1_4.jpg
[/IMG]

ادامه دارد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محسن عزیز عذر میخوام بابت ادیت پست شما:خجالت2: میدونم که درک میفرمائید:گل:

مهدی عزیز میخواستم خواهش کنم عکس های جدید رو در ادامه پست بارش برف اصفهان هم بگذارید تا ماندگار بشن:گل:

از دوستان مشهدی خودم میخوام تو این شب عید دعا کنن شاید گشایشی در نقشه ها و بارندگی شهرمون رخ بده همتونو دوست دارم ...

سیبری

کاربر ويژه
محسن عزیز عذر میخوام بابت ادیت پست شما:خجالت2: میدونم که درک میفرمائید:گل:

مهدی عزیز میخواستم خواهش کنم عکس های جدید رو در ادامه پست بارش برف اصفهان هم بگذارید تا ماندگار بشن:گل:

خواهش میکنم آرش جان:گل:
شما عزیز مایی دادا:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینطور که به نظر میاد پشته ای که روی اروپا بود چند وقتی مهمان ما هم خواهد بود!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
Updated 01/18/2014 @ 15:10 UTC
Solar Update
Good morning and welcome to the weekend. Solar activity remains at fairly low levels with mid level C-Class flares detected. Most activity is being observed around a new active region (AR 1959) rotating into view off the east limb. We will get a better look at 1959 during the next 24 hours. Old region 1936 from the previous rotation is also beginning to make its way back into view. All other regions, including newly numbered regions 1957 and 1958 remain stable. There will be an ongoing chance for additional C-Class flares and perhaps an isolated M-Class event during the next 24 hours.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD Forecast
The report was made 13 minutes ago, at 17:33 UTC
Forecast valid from 18 at 18 UTC to 19 at 24 UTC
Wind 05 m/s from south
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 1067 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Becoming
from 19 at 08 UTC to 19 at 09 UTC
Few clouds at a height of 1067 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 19 at 09 UTC to 19 at 24 UTC
Wind 06 m/s from south/southeast
Visibility 2000 m
Few clouds at a height of 1067 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219m
Overcast at a height of 2743 m
rain snow
Probability 40%
from 19 at 18 UTC to 19 at 24 UTC
Visibility 1000 m
mist

pokerface

متخصص هواشناسی
فرماندار الیگودرز خبر داد بیش از ۱۰۰ روستای الیگودرز در محاصره برف قرار گرفته است فرماندار الیگودرز گفت: بیش از ۱۰۰ روستای الیگودرز در محاصره برف قرار گرفته است.

roosta1-208x115.jpeg
به گزارش پایگاه خبری فریدونشهر-پونه زار، محمدولی رضوانی امروز گفت: در شهرستان الگیودرز ۳۰ سانیتمتر و در ارتفاعات این شهرستان بیش از ۶۰ سانتیمتر بارش برف گزارش شده است.
وی افزود: هم‌اکنون راه ارتباطی ۱۰۰ روستای الیگودرز مسدود شده و به علت باران و برودت هوا امشب بازگشایی راه‌های مذکور انجام نمی‌گیرد.
این مسئول یادآور شد: شهرستان الیگودرز بیش از ۳۲۰ روستا دارد که برخی از این روستاها در مناطق صعب‌العبور قرار گرفته است.
فرماندار الیگودرز یادآور شد: هم‌اکنون محورهای اصلی این شهرستان به سمت اصفهان، خمین و خرم‌آباد باز است و تردد در آنها به خوبی انجام می‌گیرد.
رضوانی یادآور شد: شهرستان الگیودرز دارای ۱۶۰ هزار نفر جمعیت است که از این تعداد ۸۰ هزار نفر در شهرستان و مابقی در روستاها قرار دارند.
این مسئول گفت: فردا ۴ اکیپ برف‌روبی برای بازگشایی روستاهای مسدود اعزام و کار بازگشایی این مسیرها را انجام می‌دهد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا