• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
nino34.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
آپدیت جدید جی اف اس واقعن ضد حالی واسه ما شمال شرق نشینان است اما کور سوی امیدی از طرف نیرودریایی واسه حداقل مشهد هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

خدا رو 100 هزار مرتبه شکر بینالود از این سیستم که هیچ امیدی ازش نمیرفت برف خیلی خوبی کسب کرده:گل:

cpwn31meusat8y3336s0.jpg

4p751c9wbcw14s18z7.jpg

l40pqty2zrfqqbdcvocw.jpg

px51nr9rgiubi8y6iwl5.jpg

اینهم قله مورد علاقه من فلسکه:گل:

vt2b2xc37yxmlaqpl3jf.jpg

امروز موفق شدم برای اولین برف از داخل مشهد و اونهم از سمت غرب شهر که دید نداره از قله شیرو باد عکس بگیرم که خدا رو شکر اونهم پر برف شده دوباره:

f5xtaoyegbh5d9t9yrk3.jpg

و اما این عکس آخر دقیقا مختصات جایی هست که من دیروز برای رصد پدیده Rain Shadow بینالود رفته بودم:

so8ndf9jypvflv3mf89c.jpg

pokerface

متخصص هواشناسی
سوال دیگه من اینه که الان آیا دشتهای هرمزگان وطبیعت این استان و جزایر با توجه به بارشهای بسیار مطلوب و موثر ( که فقط در این دو ماه برخی مناطق از 200 میل فراتر رفته) که در چندین نوبت از آذرماه تا الان رخ داده و با عنایت به وضعیت بسیار دمایی مناسب این استان جهت رشد گیاهان و بالخره با توجه به رطوبت دائمی موجود در هوا و مه صبحگاهی که تاثیرش در رشد گیاهان غیر قابل انکاره تصور من الان اینه که دشتهای شمال و شرق بندر عباس الان بسیار سرسبز و گلهای خودرو هم در اون بوفور یافت میشن آیا این تصور من درسته ؟

این رویه در سازمان باید عوض بشه که تو اخطاریه ها یه نسخه کلی برای چند استان میپیچه بدون ذکر اسم مکانها وشهرها

دیروز گفتم سازمان باید برای مناطقی مثل بندر عباس و قشم اخطاریه ویژه صادر کنه
الان هم میگم بارش در محدوده بندر عباس و حوزه آبریز رودخانه میناب رودان و منطقه بشاگرد فوق سنگین بوده
و امشب هم بارش در محدوده آبریز رودخانه سرباز سیستان و بلوچستانو شهرهای خاش ، خود شهر زاهدان ( زاهدان حتی اگه 10 میل هم براش پیش بینی بشه باید براش اخطاریه ویژه داد چون این شهر به طور وحشتناکی در سالهای اخیر رشد کرده و به طور مضحکی فاقد هر گونه زیر ساختهای اولیه برای مقابله با بحرانهاست) راسک و جکی گور

دکتر بهروز عزیز
سوال دیگه من اینه که الان آیا دشتهای هرمزگان وطبیعت این استان و جزایر با توجه به بارشهای بسیار مطلوب و موثر ( که فقط در این دو ماه برخی مناطق از 200 میل فراتر رفته) که در چندین نوبت از آذرماه تا الان رخ داده و با عنایت به وضعیت بسیار دمایی مناسب این استان جهت رشد گیاهان و بالخره با توجه به رطوبت دائمی موجود در هوا و مه صبحگاهی که تاثیرش در رشد گیاهان غیر قابل انکاره تصور من الان اینه که دشتهای شمال و شرق بندر عباس الان بسیار سرسبز و گلهای خودرو هم در اون بوفور یافت میشن آیا این تصور من درسته ؟

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=8507#ixzz2j8iJOwUo

چقدر زیباست، امیرمحسن عزیز میخواستم خواهش کنم این عکس زیبا رو در فروم خارجی به نام خلیج همیشه پارس قرار بدید، اون کوه های جلوی رعد و برق هم باید جزیره زیبای هرمز باشه.

Thunder Storm and torrential Rain

This evening

Bandar Abbas port- Persian Gulf

Photo by: Dear Behrooz

Attached thumbnail(s)
img-resized.png
Reduced 58%

1504 x 1000 (477.8K)

با سلام به همهٔ دوستان خوبم اول از همه عذرخواهی می‌کنم از حاج محسن عزیز بابت تاخیرم در پاسخ به سوالشون،حاج محسن من زیاد جنوب نبودم الان نزدیک به ۲ ماه اینجا هستم و به چشم دارم پتانسیل زیبایی‌ و تونأییهای اقلیمی اینجا رو میبینم که متاسفانه سالها بهش توجهی‌ نشده و کماکان این روند ادامه داره!وجود سواحل زیبا! اقلیم مناسب جهت کاشت گیاهان گرمسیری!وحتی رودهای پر آب مثل رودخانهٔ میناب و رودان ،کوههای برف گیر در همین هرمزگان مثل هماگ روی هم اقلیم بسیار متفاوت و جالبی‌ رو رقم زده،در مورد پوشش گیاهی کاملا حق با شماست و در سالهای ترسالی به دلیل اینکه اینجا از لحاظه شرایط دمائی مناسب هست دشتها بسیار سر سبز هستن .اینجا جنگلهای بکر درختان کرت،کهور ایرانی ،کهور پاکستانی و سمنگ هست که چند سال اخیر به دلیل کمبود بارش زاد آوری این درختان زیبای بومی بسیار کم شده که امیدوارم بارش‌های امسال به کمکشون بیاد.یه عکس از درخت سمنگ برات میذارم که بسیار زیباست و گلهای زیبایی هم داره.

5lsx3g34sjlwi1t29to.jpg

در رابطه با آب گرفتگی کاملا حق با شماست اینجا به دلیل بارش‌های خاصش و خاک نا مناسب دشتها و نفوذ پذیری کم خیلی‌ مستعد سیل هست .از بین بردن جنگلهای زیبای کرت و کهور هم مزید بر این علت شده.

آرش جان از تسلّط بی‌ نظیر شما در مکان یابی‌ جغرافیایی و احاطه بر مبحث جغرافیا ستودنیه.همونطوری که فرمودین اون جزیره‌ زیبای هرمزه .
امیر محسن عزیز بابت زحمات زیاد و بی‌ شائبه که می‌کشی سپاس بیکران دارم.واقعا خسته نباشی‌!

pokerface

متخصص هواشناسی
به بچه‌های مشهد این بارش زیبا و سپید پوش شدن کوهستان زیبای بینالود رو تبریک میگم.شما با دیدن منظر این کوه‌ها بزرگ شدین و مسلّماً سفید دیدن اونها این روزا خیلی‌ خوشحال کنندس.خیلی‌ خوشحالم که این کوه‌های شمال شرق در برف گیری رو دست ندارن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمیشن نوع بارش 90 الی 138 آینده:

8yrt79hnp9xw9i59y9e.gif

تا 150 ساعت آینده:

14012606_2_2000.gif

خدا رو شکر اپدیت امروز جی اف اس از همه اپدیتهای اخیر تا اینجا بهتر بوده واسه مشهد

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

سلام و صبح بخیر

فرودگاه مشهد که از ساعت 6 داره بارش بارون گزارش میده:

ولی تو منطقه ما که هنوز کامل ابری هم نشده!!
درسته آرش جان، حدود ساعت 6:30 سمت ما هم اندکی باران بارید
سلام من یه مقدار از دست بچه های اینجا دلگیرم واسه اینکه به تازه کارا اصلا جواب و محل نمیدن!! دوستان سایت نروژ برای 29 ژانویه شیراز بالای 30!! میلی متر باران پیش بینی کرده. به نظر شما این پیش بینی تا چه حد میتونه صحت داشته باشه. خواهش میکنم ما رو یه کم تحویل بگیرید !
اختیار دارین قربان، شما کمتر از یک ماه بعد از دوستانی که از ابتدا اینجا اومدن تشریف آوردین، ضمن اینکه گاهی اوقات پستها دیده نمیشن و ... که به همین دلیل گزینه نقل قول یا منشن میتونه راهگشا باشه
به بچه‌های مشهد این بارش زیبا و سپید پوش شدن کوهستان زیبای بینالود رو تبریک میگم.شما با دیدن منظر این کوه‌ها بزرگ شدین و مسلّماً سفید دیدن اونها این روزا خیلی‌ خوشحال کنندس.خیلی‌ خوشحالم که این کوه‌های شمال شرق در برف گیری رو دست ندارن
دکتر جان سپاس، عکس دیشب شما فوق العاده بود

سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

خدا رو 100 هزار مرتبه شکر بینالود از این سیستم که هیچ امیدی ازش نمیرفت برف خیلی خوبی کسب کرده:گل:

اینهم قله مورد علاقه من فلسکه:گل:

امروز موفق شدم برای اولین برف از داخل مشهد و اونهم از سمت غرب شهر که دید نداره از قله شیرو باد عکس بگیرم که خدا رو شکر اونهم پر برف شده دوباره:

و اما این عکس آخر دقیقا مختصات جایی هست که من دیروز برای رصد پدیده Rain Shadow بینالود رفته بودم:

امروز به میدون فلسطین که رسیدم و بینالود رو دیدم کلی تعجب کردم، میخواستم یجوری برفهای بینالود رو ببینم که زحمتش رو شما کشیدی:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان

درسته آرش جان، حدود ساعت 6:30 سمت ما هم اندکی باران بارید

اختیار دارین قربان، شما کمتر از یک ماه بعد از دوستانی که از ابتدا اینجا اومدن تشریف آوردین، ضمن اینکه گاهی اوقات پستها دیده نمیشن و ... که به همین دلیل گزینه نقل قول یا منشن میتونه راهگشا باشه

دکتر جان سپاس، عکس دیشب شما فوق العاده بود

امروز به میدون فلسطین که رسیدم و بینالود رو دیدم کلی تعجب کردم، میخواستم یجوری برفهای بینالود رو ببینم که زحمتش رو شما کشیدی:خجالت2:

سلام محمد رضا

خواهش میکنم . خدا رو شکر .

راستی امروز صبح اینجا زمینا کامل خیس بود و بنظرم در حدود 1میلیمتر بارش داشتیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا این تغییرات شاخصها در طول 24 ساعت گذشته خیلی بر روند پیش بینی ها تاثیر گذار بودخ

این انیمیشن رو که مربوط به آخرین اپدیتهای مدل CFS V2 رو ببینید خودتون متوجه میشید:

چشم انداز بارش تجمعی و دمای کشور در ماه فوریه 2014

50.gif

تاریخ : جمعه بیست و هفتم دی 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

12 نظر

در این پست بصورت روزانه آخرین تغییرات در بارش تجمعی و دمای کشور فوریه، بهمراه آخرین نوسانات روزانه شاخص های دورپیوندی NAO و AO جهت اطلاع و بدون هیچ گونه اظهاری بر اساس آپدیتهای روزانه مدل CFSV2 قرار خواهد گرفت.

این پست هر شب و در محدوده زمانی بین 10 تا 12 شب بصورت لینک آپدیت خواهد گردید:

نکته- این پست در آخرین ساعات آخرین روز ژانویه بسته خواهد شد

انیمیشن پیش بینی تغییرات بارش تجمعی کشور در ماه فوریه در 24 ساعت گذشته (NEW )

rahsazan

کاربر ويژه
میگم اگر یه ایستگاه دیتالاگر بزنن تو بینالود، میانگین بارش استان تغییر قابل توجهی میکنه:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

مدارس زاهدان تعطیل شد
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: به علت شرایط نامساعد جوی و بارندگی و همچنین آب گرفتگی معابر، مدارس مقاطع دبستان و راهنمایی شهر زاهدان در نوبت صبح تعطیل شد.

به گزارش ایسنا؛ علیرضا نخعی در این‌باره افزود: هم‌اکنون در شهر زاهدان ریزش باران را داریم و رفت آمد به دلیل بارندگی روز و شب گذشته و جمع شدن آب در سطح معابر با مشکل روبه رو شده است.

وی اظهار کرد: هنوز در خصوص تعطیلی شیفت عصر مدارس تصمیمی اتخاذ نشده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

در نوع خودش پیش بینی جالبی بوده!!!!

Reconstructed EPO Index------Updated As of: September 25th, 2013

Creator: Alan Marinaro

This is a reconstruction of the EPO using the PSD's definition of the EPO:

Eastern Pacific Oscillation(EPO) [(20-35N, 160W-125W) - (55-65N, 160W-125W)] 500mb Heights, +/- Phase was set to be in step with EP/NP as well, as the plots below show. The EP/NP was also missing the Dec Value as seen in the CPC Data, which is a critical pattern for Winter Forecasting. It has been reconstructed using the "NCEP/NCAR Reanalysis monthly means" dataset.

Ascii Data (Standardized, 1981-2010 Climatology) is here @ newepo.txt

Monthly Data is here @ newepoc.txt

The Correlation plot (Winter DJF) for New EPO is here:

EPO-OP.gif

The Correlation plot (Winter DJF) for CPC's EP/NP is here:

EPNH.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی

به احتمال زیاد این وسط نقش شاخصهای اسکاندیناوی و EA/WR خیلی پر رنگه

اسکاندیناوی در نقشه زیر مثبت و شاخص غرب روسیه - شرق آتلانتیک هم منفی دیده میشه که مثبت و منفی بودن متفاوت این شاخصها خیلی در بارش های مطلوب و سراسری کشور تاثیر گذار هست:

dlcwwgsk2ikvzycasx6.jpg
درود بر همه دوستان

امیرمحسن عزیز متاسفانه من پست شما رو امروز دیدم، من با اجازه شما یک تغییر مختصری در نقشه دادم تا ساز و کار سیستم پیش رو بیشتر مشخص بشه.

59.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا