سوال دیگه من اینه که الان آیا دشتهای هرمزگان وطبیعت این استان و جزایر با توجه به بارشهای بسیار مطلوب و موثر ( که فقط در این دو ماه برخی مناطق از 200 میل فراتر رفته) که در چندین نوبت از آذرماه تا الان رخ داده و با عنایت به وضعیت بسیار دمایی مناسب این استان جهت رشد گیاهان و بالخره با توجه به رطوبت دائمی موجود در هوا و مه صبحگاهی که تاثیرش در رشد گیاهان غیر قابل انکاره تصور من الان اینه که دشتهای شمال و شرق بندر عباس الان بسیار سرسبز و گلهای خودرو هم در اون بوفور یافت میشن آیا این تصور من درسته ؟
این رویه در سازمان باید عوض بشه که تو اخطاریه ها یه نسخه کلی برای چند استان میپیچه بدون ذکر اسم مکانها وشهرها
دیروز گفتم سازمان باید برای مناطقی مثل بندر عباس و قشم اخطاریه ویژه صادر کنه
الان هم میگم بارش در محدوده بندر عباس و حوزه آبریز رودخانه میناب رودان و منطقه بشاگرد فوق سنگین بوده
و امشب هم بارش در محدوده آبریز رودخانه سرباز سیستان و بلوچستانو شهرهای خاش ، خود شهر زاهدان ( زاهدان حتی اگه 10 میل هم براش پیش بینی بشه باید براش اخطاریه ویژه داد چون این شهر به طور وحشتناکی در سالهای اخیر رشد کرده و به طور مضحکی فاقد هر گونه زیر ساختهای اولیه برای مقابله با بحرانهاست) راسک و جکی گور
دکتر بهروز عزیز
سوال دیگه من اینه که الان آیا دشتهای هرمزگان وطبیعت این استان و جزایر با توجه به بارشهای بسیار مطلوب و موثر ( که فقط در این دو ماه برخی مناطق از 200 میل فراتر رفته) که در چندین نوبت از آذرماه تا الان رخ داده و با عنایت به وضعیت بسیار دمایی مناسب این استان جهت رشد گیاهان و بالخره با توجه به رطوبت دائمی موجود در هوا و مه صبحگاهی که تاثیرش در رشد گیاهان غیر قابل انکاره تصور من الان اینه که دشتهای شمال و شرق بندر عباس الان بسیار سرسبز و گلهای خودرو هم در اون بوفور یافت میشن آیا این تصور من درسته ؟
برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=8507#ixzz2j8iJOwUo
چقدر زیباست، امیرمحسن عزیز میخواستم خواهش کنم این عکس زیبا رو در فروم خارجی به نام خلیج همیشه پارس قرار بدید، اون کوه های جلوی رعد و برق هم باید جزیره زیبای هرمز باشه.