• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون سامانه اگه در آپدیتها حفظ بشه با قدرت بسیار زیادی مشهد رو در خواهد نوردید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oyv9nrqyvi97vt8c3xsi.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا جالبه که نقشه های ECMWF و cmc ودر بل از 126 ساعت آینده جلوتر آپدیت نشدن!!!!!!!!!!

DR WHO

کاربر ويژه
درود

سيستم اواخر ژانويه جنوبى تر خواهد شد

اين سيستم از نوع تلفيقى ( مديترانه اى ، سودانى ) ست ..

و بصورت سرتاسرى باعث بارندگى خواهد شد ..

هسته سيستم سرد است ..

ممكن هركول يا الكسا ٢ همين باشه ( چرا كه نه ) :گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
شامگاه ۲۹ دی‌ ۱۳۹۲ .خلیج همیشه فارس ،بندر عباس

oradn10tsu4ajm5ou2.jpg

چقدر زیباست، امیرمحسن عزیز میخواستم خواهش کنم این عکس زیبا رو در فروم خارجی به نام خلیج همیشه پارس قرار بدید، اون کوه های جلوی رعد و برق هم باید جزیره زیبای هرمز باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هواشناسی کانادا تا 240 ساعت آینده آپدیت شد

از 144 تا 192 ساعت آینده بارشهای خوبی رو از سمت غرب دریای کاسپین زده که نیمه شمالی و شمال شرق رو هم خوب پوشش میده .

یک سامانه جنوبی هم در بازه زمانی 192 ساعت آینده دیده میشه که جنوب شرق و شرق رو خوب پوشش میده

هوا رو هم حسابی سرد پیش بینی کرده!

و اون سامانه ECMWF رو اعتقاد داره بعد از 240 ساعت آینده وارد میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چقدر زیباست، امیرمحسن عزیز میخواستم خواهش کنم این عکس زیبا رو در فروم خارجی به نام خلیج همیشه پارس قرار بدید، اون کوه های جلوی رعد و برق هم باید جزیره زیبای هرمز باشه.

ای به چشم

اصلا پاک فراموش کرده بودم.

همین الان انجام میشه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
جالبه واقعا!!!!!!!!!
دوباره همون اتفاق همیشگی کاهش بارش و افزایش دما!! نوسان قطبی داره صعودشو شروع میکنه و این یعنی در اپدیتهای بعدی باید منتظر کاهش دما باشیم. نوسان اطلس شمالی هم که داره روی خط صفر میره!!!! یعنی چی!!!!! یعنی فاز منفی غالبه...از اون سمت هم enso داره صعود میکنه!! اوضاع جوی بد جور بهم ریخته است و این بهم ریختگی فقط داره به ضرر نیمه شمالی کشور تمام میشه. حداقل تا یک هفته پیش نوسان قطبی مثبت بود دمای زیر نرمال بود وجود زمستونو حس میکردیم

من که اصلا سرمای بدون بارش رو ترجیح به هوای گرم و بدون بارون نمیدم. مگه هوای سرد و خشک چه سودی به جز افزایش آلودگی و وارونگی هوا داره؟؟؟؟؟!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Thunder Storm and torrential Rain

This evening

Bandar Abbas port- Persian Gulf

Photo by: Dear Behrooz

Attached thumbnail(s)
img-resized.png
Reduced 58%

1504 x 1000 (477.8K)

arashz

مدیر بخش هواشناسی

بسیار معتبر و وضعیت فعلی رو هم نشون میده

امیرمحسن عزیز این نقشه مربوط به تحقیقات یک دانشمند استرالیایی به نام Matthew wheeler هست، اطلاعات تماس ایشون:

http://cawcr.gov.au/staff/mwheeler

شما زبانتون خیلی خوبه ممکنه با ایشون مکاتبه ای در خصوص مواردی که در رابطه با آب و هوای ایران پیدا کردید داشته باشید؟ به نظرم چون ایشون در خصوص تغییرات آب و هوایی کار میکنند بتونند به ما کمک کنند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیز این نقشه مربوط به تحقیقات یک دانشمند استرالیایی به نام Matthew wheeler هست، اطلاعات تماس ایشون:

http://cawcr.gov.au/staff/mwheeler

شما زبانتون خیلی خوبه ممکنه با ایشون مکاتبه ای در خصوص مواردی که در رابطه با آب و هوای ایران پیدا کردید داشته باشید؟ به نظرم چون ایشون در خصوص تغییرات آب و هوایی کار میکنند بتونند به ما کمک کنند.

خواهش میکنم آرش جان

من یک چیزی شکسته - بسته بلدم.

ولی بازم چشم در اولین فرصت اگه ایشون افتخار بدن ما خیلی خوشحال میشیم که بتونیم با ایشون صحبت کنیم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
چشم انداز آنومالی بارش و دمای کشور در ماه فوریه 2014

50.gif

تاریخ : جمعه بیست و هفتم دی 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

10 نظر

در این پست بصورت روزانه آخرین تغییرات آنومالی بارش و دمای کشور فوریه، بهمراه آخرین نوسانات روزانه شاخص های دورپیوندی NAO و AO جهت اطلاع و بدون هیچ گونه اظهاری بر اساس آپدیتهای روزانه مدل CFSV2 قرار خواهد گرفت.

این پست هر شب و در محدوده زمانی بین 10 تا 12 شب بصورت لینک آپدیت خواهد گردید:

نکته- این پست در آخرین ساعات آخرین روز ژانویه بسته خواهد شد

سیستم ها جنوبی خواهند بود، دما هم کمی بالاتر از نرمال.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

خواهش میکنم آرش جان

من یک چیزی شکسته - بسته بلدم.

ولی بازم چشم در اولین فرصت اگه ایشون افتخار بدن ما خیلی خوشحال میشیم که بتونیم با ایشون صحبت کنیم.

شکسته نفسی نفرمائید، زبان شما خیلی عالی هست:گل:

اجتمال این که جواب بدن کمه اما باید از همین احتمال کم هم استفاده کرد، شاید نظرشون در خصوص یک تحقیق از راه دور مثبت باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا