• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
output_QmiDmI.gif

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 3/11/1392
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
آخرین نقشه ها و مدلهای هواشناسی نشان دهنده گسترش سامانه کم فشار(دینامیکی) بر روی استان است که پیامد آن وزش باد نسبتا شدید و بتدریج با افزایش ابرناکی و در نیمه شمالی بارش پراکنده باران و برف توام خواهد شد.سامانه فوق روز شنبه بتدریج از استان خارج می شود.بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
پنجشنبه 3/11/1392( از ساعت 00 تا 24 )
جمعه 4/11/1392( از ساعت 00 تا 24 )
شنبه 5/11/1392( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری گاهی توأم با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار از بعد از ظهر افزایش ابرنیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با بارش برف و باران و مه آلودنیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با بارش پراکنده برف و باران ومه آلود بتدریج کاهش ابر
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری گاهی توأم با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار از بعد از ظهر افزایش ابرنیمه ابری گاهی افزایش ابر ، با بارش پراکنده باران (نواحی کوهستانی برف و باران) و مه آلود همراه با وزش بادنیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با بارش پراکنده برف و باران ومه آلود بتدریج کاهش ابر
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری گاهی توأم با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار از بعد از ظهر افزایش ابر
صاف تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار احتمال بارش پراکندهکمی تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار
شهرستانمشهد
صاف تا قسمتی ابری گاهی توأم با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار از بعد از ظهر افزایش ابر
نیمه ابری گاهی افزایش ابر ، با بارش پراکنده باران (نواحی کوهستانی برف و باران) و مه آلود همراه با وزش بادنیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با احتمال بارش برف و باران ومه آلود بتدریج کاهش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
1
16
3
13
2
12

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :در 24 ساعت گذشته زاوه با حداقل دمای 2- درجه سانتیگراد سردترین و تایباد با حداکثر دمای 18 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 1 و 15 درجه سانتیگراد بوده است . طی 24 ساعت گذشته ازایستگاههاي هواشناسی بارندگي گزارش نشده است. پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

hasan1

کاربر ويژه
درود بر همگی

فکر کنم دیروز اراک رو چشم زدم!! امروز در همین لحظه دماش 10+ شده!!

ازون عجیب تر اینجاست: تا دیروز سازمان هواشناسی برای امروز اراک دمای بیشینه 1- زده بود الان زده بیشینه امروز 18+ !!!! :تعجب2:

اصلا دقت این سازمان منو کشته!! 19 درجه اختلاف فقط در یک روز!!

rahsazan

کاربر ويژه
اطلاعيه شماره 20مو رخه 92/11/3
بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی نشان دهنده تاثیر گذاری سامانه ناپایدار جوی از فردا جمعه مورخ 4/11/92 در نیمه شمالی استان می باشد که باعث بارش برف و باران توام با وزش باد نسبتا شدید در این نیمه از استان و بیشتر در نوار شمالی استان خواهد گردید.

بیشترین حجم بارش‌ها از عصر جمعه تا ظهر شنبه هفته آتی و در نوار شمالی استان حادث میگردد.بر این اساس: با توجه به بارش برف و باران وزش باد نسبتا شدید و مه آلودگی هوا احتمال اختلال در تردد جاده ای در محورهای کلات و همچنین محورهای منتهی به شهرستان‌های قوچان، چناران و درگز و با احتمال کمتر در گردنه مرزداران سرخس وجود دارد .

این از اون پیش بینیهای نقطه ای مورد علاقه امیرمحسن هست

@%1;

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
:ناراحت::ناراحت::قاطی::قاطی::قاطی:

درود هادی جان

پس باید منتظر کاهش بارش ها باشیم نه؟؟؟خنثی اصلا خوب نیست واسه مون نه؟؟؟

درود محمد جان
شمال شرق با همه حالات برف سنگين داشته و اين چند سال با حالت خنثا بارش هاي سنگين برف مشهد اتفاق افتاده!پس زياد نبايد نگران اين مسأله باشيم.الان تفاوت 2 تا مدل جي اف اس و ecm مربوط ميشه به پيش بينيشون از 2 شاخص NAO و AO كه ECMWF معتقده اين 2 شاخص مثبت ميشه ولي جي اف اس نظر عكس داره واسه همين هست كه جي اف اس بارش خوبي نزده!شاخص MJO هم در وضعيت خوبي قرار ميگيره! VP200 هم منفي خواهد بود كه به نفع ماست.شاخص PNA هم منفي خواهد شد كه باز هم به نفع سرماست! فقط دعا كن محمد جان كه پيش بيني ECMWF مبني بر مثبت شدن NAO و AO درست باشه! (بيشتر مطالب دريافت هاي من از دوست عزيزم اميرمحسن است)

محمد بجنورد

کاربر ويژه

درود محمد جان
شمال شرق با همه حالات برف سنگين داشته و اين چند سال با حالت خنثا بارش هاي سنگين برف مشهد اتفاق افتاده!پس زياد نبايد نگران اين مسأله باشيم.الان تفاوت 2 تا مدل جي اف اس و ecm مربوط ميشه به پيش بينيشون از 2 شاخص NAO و AO كه ECMWF معتقده اين 2 شاخص مثبت ميشه ولي جي اف اس نظر عكس داره واسه همين هست كه جي اف اس بارش خوبي نزده!شاخص MJO هم در وضعيت خوبي قرار ميگيره! VP200 هم منفي خواهد بود كه به نفع ماست.شاخص PNA هم منفي خواهد شد كه باز هم به نفع سرماست! فقط دعا كن محمد جان كه پيش بيني ECMWF مبني بر مثبت شدن NAO و AO درست باشه! (بيشتر مطالب دريافت هاي من از دوست عزيزم اميرمحسن است)

سپاس هادی جان..امیدوارم ک پیش بینی ای سی ام درست از آب در بیاد..

سپاس هادی جان..امیدوارم ک پیش بینی ای سی ام درست از آب در بیاد..
والا امسال که چند نوبت برف خوب پیشبینی شده بود که همش پرید تو اپدیتای بعد برا همین اگه امشب تو اپ نروژ دیدین هیچ اثری از این سرما و برف نیست زیاد تو ذوقتون نخوره ....ای خدا ایندفعه رو دیگه یک حالی بهمون بده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم از برآورد مدل ECMWF در زمانیکه مشهد بارش خوبی به شکل برف خواهد داشت:

ao shot.pngnao shut.pngpna shot.pngsnow shut.png850 c shot.jpg2m f shot.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه

200 اینچ محمد رضا جان؟!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد من از کجا بدونم دقیقا کجا رو می فرمایید شما ؟:خجالت2:

:خنده2:،درود بر استاد امیرمحسن عزیز

آره راست میگه محمدرضاجان..بالاش نوشته حداکثر 198.4 اینچ!!!ولی خب بقول شما معلوم نیست کجاست!!!

خب دوستان..من یه کاری برام پیش آمده و تا ساعاتی دیگر قصد عزیمت به مشهد مقدس دارم..از نقشه ها هم دور خواهم شد..امیدوارم وقتی ک برگشتم همچنان شاهد آبدیت های طلایی و سراسر شادی باشم..روزخوش..یا علی.

DR WHO

کاربر ويژه
ميرن سيستم ها آآآ از اونا فقط باد و گرما بجا مى مونه

كجاست اون سيستم كجاست اون ناوه بارش هاش كجاست خدا مى دونه

:دل شکسته:

درسته دو تا برف خوب ديدم ولى عجيب ناراحت و دپ ام دلم ميخواد اينبار نيمه شمالى كشور مستفيض بشن :ناراحت:

ميرن سيستم ها آآآ از اونا فقط باد و گرما بجا مى مونه

كجاست اون سيستم كجاست اون ناوه بارش هاش كجاست خدا مى دونه

:دل شکسته:

درسته دو تا برف خوب ديدم ولى عجيب ناراحت و دپ ام دلم ميخواد اينبار نيمه شمالى كشور مستفيض بشن :ناراحت:
ممنون کوروش خان ولی اصفهانم خداییش حقش بود چنو سال بود برف خوبی نباریده بود دیگه وقتس بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا