محمد بجنورد
کاربر ويژه
درود بر دوستان
آنومالي دماي ناحيه NINO 3.4 با 0.002 كاهش به 0.15 درجه رسيد
:ناراحت::ناراحت::قاطی::قاطی::قاطی:
درود هادی جان
پس باید منتظر کاهش بارش ها باشیم نه؟؟؟خنثی اصلا خوب نیست واسه مون نه؟؟؟
درود بر دوستان
آنومالي دماي ناحيه NINO 3.4 با 0.002 كاهش به 0.15 درجه رسيد
پنجشنبه 3/11/1392( از ساعت 00 تا 24 ) | جمعه 4/11/1392( از ساعت 00 تا 24 ) | شنبه 5/11/1392( از ساعت 00 تا 24 ) | |||
نواحی شمالی | صاف تا قسمتی ابری گاهی توأم با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار از بعد از ظهر افزایش ابر | نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با بارش برف و باران و مه آلود | نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با بارش پراکنده برف و باران ومه آلود بتدریج کاهش ابر | ||
نواحی مرکزی | صاف تا قسمتی ابری گاهی توأم با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار از بعد از ظهر افزایش ابر | نیمه ابری گاهی افزایش ابر ، با بارش پراکنده باران (نواحی کوهستانی برف و باران) و مه آلود همراه با وزش باد | نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با بارش پراکنده برف و باران ومه آلود بتدریج کاهش ابر | ||
نواحی جنوبی | صاف تا قسمتی ابری گاهی توأم با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار از بعد از ظهر افزایش ابر | صاف تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار احتمال بارش پراکنده | کمی تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار | ||
شهرستانمشهد | صاف تا قسمتی ابری گاهی توأم با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار از بعد از ظهر افزایش ابر | نیمه ابری گاهی افزایش ابر ، با بارش پراکنده باران (نواحی کوهستانی برف و باران) و مه آلود همراه با وزش باد | نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد و در بعضی ساعات با احتمال بارش برف و باران ومه آلود بتدریج کاهش ابر | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
1 | 16 | 3 | 13 | 2 | 12 |
:ناراحت::ناراحت::قاطی::قاطی::قاطی:
درود هادی جان
پس باید منتظر کاهش بارش ها باشیم نه؟؟؟خنثی اصلا خوب نیست واسه مون نه؟؟؟
درود محمد جان
شمال شرق با همه حالات برف سنگين داشته و اين چند سال با حالت خنثا بارش هاي سنگين برف مشهد اتفاق افتاده!پس زياد نبايد نگران اين مسأله باشيم.الان تفاوت 2 تا مدل جي اف اس و ecm مربوط ميشه به پيش بينيشون از 2 شاخص NAO و AO كه ECMWF معتقده اين 2 شاخص مثبت ميشه ولي جي اف اس نظر عكس داره واسه همين هست كه جي اف اس بارش خوبي نزده!شاخص MJO هم در وضعيت خوبي قرار ميگيره! VP200 هم منفي خواهد بود كه به نفع ماست.شاخص PNA هم منفي خواهد شد كه باز هم به نفع سرماست! فقط دعا كن محمد جان كه پيش بيني ECMWF مبني بر مثبت شدن NAO و AO درست باشه! (بيشتر مطالب دريافت هاي من از دوست عزيزم اميرمحسن است)
والا امسال که چند نوبت برف خوب پیشبینی شده بود که همش پرید تو اپدیتای بعد برا همین اگه امشب تو اپ نروژ دیدین هیچ اثری از این سرما و برف نیست زیاد تو ذوقتون نخوره ....ای خدا ایندفعه رو دیگه یک حالی بهمون بدهسپاس هادی جان..امیدوارم ک پیش بینی ای سی ام درست از آب در بیاد..
اون کجای که نزدیک 200اینچ برف داره تو نقشه برف محسن جانخوب اینهم از برآورد مدل ECMWF در زمانیکه مشهد بارش خوبی به شکل برف خواهد داشت:
مشاهده پیوست 51259مشاهده پیوست 51260مشاهده پیوست 51261مشاهده پیوست 51262مشاهده پیوست 51263مشاهده پیوست 51264
اون کجای که نزدیک 200اینچ برف داره تو نقشه برف محسن جان
200 اینچ محمد رضا جان؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد من از کجا بدونم دقیقا کجا رو می فرمایید شما ؟:خجالت2:
اره دیگه نوشته ماکس 198 اینچ فکر کنم اون قسمت تو افغانستان باشه یا شرق دریای سیاه
200 اینچ محمد رضا جان؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد من از کجا بدونم دقیقا کجا رو می فرمایید شما ؟:خجالت2:
ممنون کوروش خان ولی اصفهانم خداییش حقش بود چنو سال بود برف خوبی نباریده بود دیگه وقتس بودميرن سيستم ها آآآ از اونا فقط باد و گرما بجا مى مونه
كجاست اون سيستم كجاست اون ناوه بارش هاش كجاست خدا مى دونه
:دل شکسته:
درسته دو تا برف خوب ديدم ولى عجيب ناراحت و دپ ام دلم ميخواد اينبار نيمه شمالى كشور مستفيض بشن :ناراحت:
واسه هفته دیگه چی نظر جی اف اس عوض نشدهباز دوباره جی اف اس افتضاح آپ کرد برای فردا!
باز دوباره جی اف اس افتضاح آپ کرد برای فردا!