اپ رويايي اكيوودر براي بجنورد و شمال شرق اگه نپره دو ماه پيش گفتم برف كم سابقه خواهد امد
سلام.آپ اکیوودر برای مشهد هم خوب بود یانه؟
اپ رويايي اكيوودر براي بجنورد و شمال شرق اگه نپره دو ماه پيش گفتم برف كم سابقه خواهد امد
سلام.آپ اکیوودر برای مشهد هم خوب بود یانه؟
درود محسن جان.درود بر استاد سامان عزیز
متاسفانه 100% این واقعیت تلخ وجود داره یعنی رابطه الاکلنگی سیستمهای غربی با سیستمهای شمالی
الان چندتا آبدیت جی اف اس رو نگاه میکنم به محض اینکه یه مقدار بارش غرب ضعیف میشه بارش نوار شمالی کشور تقویت میشه و بالعکس
سامان جان انشالا که اپدیتای امشب خوشحالمون میکنه هم gfs هم ecm....درود محسن جان.
من فك ميكنم اين اپديتها با توجه به لب مرز بودن شاخصها ميتونن در هر بار دستخوش تغييرا زياد شن. گاهي به نفع ما و گاهي به ضرر ما. به هر حال اميدوارم نتيجش تضعيف سيستم غربي باشه:گل:
درود محسن جان.
من فك ميكنم اين اپديتها با توجه به لب مرز بودن شاخصها ميتونن در هر بار دستخوش تغييرا زياد شن. گاهي به نفع ما و گاهي به ضرر ما. به هر حال اميدوارم نتيجش تضعيف سيستم غربي باشه:گل:
در حال حاضر شرایط ما مثل شرایط تیم هایی هست که صاحب ضربه پنالتی شدن. بازیکنان، تماشاگران، نیمکت تیم و مربی همه شاد و خوشحالند. ولی نکنه بازیکن مون ضربه رو بزنه توی آسمون و توپ گل نشه! اکنون ما در بیم و امیدیم :دعا:
دوستان همینطور که انتظار داشتم جی اف اس اپدیت خیلی بهتری رو نسبت به صبح داست و نکته مهمتر تو پیشبینیش تداوم بارش در180دوستان فعلا:گل:
سخت نگیر دکتر اخر اخرش نمیباره دیگه:گل:
آپديت جديد جي اف اس خدا را شكر خيلي بهتر شده و هم بارش ها افزايش پيدا كرده هم سرما
آپديت جديد جي اف اس خدا را شكر خيلي بهتر شده و هم بارش ها افزايش پيدا كرده هم سرما
وایییییی اقا بهزاد عصابانیه:خجالت2:آخرش نمی باره. یعنی پنالتی رو گل نکنه! آره آره اصلا ایرادی که نداره. :31:فقط این دفعه توپ رو گل نکنه خودم به عنوان تماشاگر نما میرم توی زمین با :21::33: میارمش بیرون!
وایییییی اقا بهزاد عصابانیه:خجالت2:
ویرایشش کردم دکتر جون:خجالت2::خجالت2:
انشالله میباره وگرنه با چاقو شارگم میزنم.:خنده1: