• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
درود بر استاد سامان عزیز
متاسفانه 100% این واقعیت تلخ وجود داره یعنی رابطه الاکلنگی سیستمهای غربی با سیستمهای شمالی
الان چندتا آبدیت جی اف اس رو نگاه میکنم به محض اینکه یه مقدار بارش غرب ضعیف میشه بارش نوار شمالی کشور تقویت میشه و بالعکس
درود محسن جان.
من فك ميكنم اين اپديتها با توجه به لب مرز بودن شاخصها ميتونن در هر بار دستخوش تغييرا زياد شن. گاهي به نفع ما و گاهي به ضرر ما. به هر حال اميدوارم نتيجش تضعيف سيستم غربي باشه:گل:

درود محسن جان.
من فك ميكنم اين اپديتها با توجه به لب مرز بودن شاخصها ميتونن در هر بار دستخوش تغييرا زياد شن. گاهي به نفع ما و گاهي به ضرر ما. به هر حال اميدوارم نتيجش تضعيف سيستم غربي باشه:گل:
سامان جان انشالا که اپدیتای امشب خوشحالمون میکنه هم gfs هم ecm....

درود محسن جان.

بنده که خیلی واسه پست هات احترام قایلم و اعتقاد دارم که تمامشون پر پایه دانش و همچنین تجربه جنابعالی میباشه...

روح ا...

New member
سلام بر تمام دوستان :گل:

به امید خدا با الگو های امروز باید منتظر روز های زیبای تو نیمه شمالی باشیم که با بارش های برف دل مردم که بعد از وقفه طولانی شاد خواهد کرد دوستان دعا کنید تا همه چیز به نفع ماتغییر کنه:شاد2:

Dr.ben

کاربر ويژه
پیش بینی جدید GFS. برف تا 192 ساعت آینده.

zy11z2kohmcs75zox9f.gif

زوم نقشه روی ایران:

0jwshabzk5xiz29wd4w2.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
در حال حاضر شرایط ما مثل شرایط تیم هایی هست که صاحب ضربه پنالتی شدن. بازیکنان، تماشاگران، نیمکت تیم و مربی همه شاد و خوشحالند. ولی نکنه بازیکن مون ضربه رو بزنه توی آسمون و توپ گل نشه! اکنون ما در بیم و امیدیم :دعا:

q5xtikwmimggzbp7y83.gif

mvrcvyiwizt6k6x7zic.jpg

aliwinter

Banned
در حال حاضر شرایط ما مثل شرایط تیم هایی هست که صاحب ضربه پنالتی شدن. بازیکنان، تماشاگران، نیمکت تیم و مربی همه شاد و خوشحالند. ولی نکنه بازیکن مون ضربه رو بزنه توی آسمون و توپ گل نشه! اکنون ما در بیم و امیدیم :دعا:

q5xtikwmimggzbp7y83.gif

mvrcvyiwizt6k6x7zic.jpg

سخت نگیر دکتر اخر اخرش ببخشید برف لحطه ای دیگه:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آپديت جديد جي اف اس خدا را شكر خيلي بهتر شده و هم بارش ها افزايش پيدا كرده هم سرما

Dr.ben

کاربر ويژه

سخت نگیر دکتر اخر اخرش نمیباره دیگه:گل:

آخرش نمی باره. یعنی پنالتی رو گل نکنه! آره آره اصلا ایرادی که نداره. :31:فقط این دفعه توپ رو گل نکنه خودم به عنوان تماشاگر نما میرم توی زمین با :21::33: میارمش بیرون!

aliwinter

Banned
آخرش نمی باره. یعنی پنالتی رو گل نکنه! آره آره اصلا ایرادی که نداره. :31:فقط این دفعه توپ رو گل نکنه خودم به عنوان تماشاگر نما میرم توی زمین با :21::33: میارمش بیرون!
وایییییی اقا بهزاد عصابانیه:خجالت2:
ویرایشش کردم دکتر جون:خجالت2::خجالت2:
انشالله میباره وگرنه با چاقو شارگم میزنم.:خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه

وایییییی اقا بهزاد عصابانیه:خجالت2:
ویرایشش کردم دکتر جون:خجالت2::خجالت2:
انشالله میباره وگرنه با چاقو شارگم میزنم.:خنده1:

ایشالله ایشالله.
فقط در حدی که زمین سفید بشه هم بیاد من راضیم به خدا. آقا اصلا من 500 تومن نذر کردم برای دانای علی :ناراحت: :تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا