موج غربی هم در شهرهای مرزی کردستان و جنوب آذربایجان بارش عالی خواهد داشت اشنویه
س سیبری کاربر ويژه 2014 , January 25 #86,001 موج غربی هم در شهرهای مرزی کردستان و جنوب آذربایجان بارش عالی خواهد داشت اشنویه
A aliwinter Banned 2014 , January 25 #86,003 چه تبریکی هنوز نه بداره نه بباره!!استاد میره جینی باید اوکی بده هاااااااااااااااا!(چهارشنبه)!!!!!
ش شهاب از بوشهر کاربر ويژه 2014 , January 25 #86,005 سلام. محمد بجنورد عزیز لطف کن برو ببین بکگراند سایت چطور شده. تشکر. www.iranmet.vcp.ir
A abtinT کاربر ويژه 2014 , January 25 #86,006 abtinT گفت: کلیک کنید تا باز شود... در این موقع 528 تا اصفهان پایین رفته . یعنی برف کانادایی در تهران
abtinT گفت: کلیک کنید تا باز شود... در این موقع 528 تا اصفهان پایین رفته . یعنی برف کانادایی در تهران
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , January 25 #86,007 آره دقیقا جنس برف این سامانه از اون برفهای سوزنی- ریز- خشک و یخ زده است که در اولین لحظات به زمین میشینه ولی کم کم ارتفاع میگیره.
آره دقیقا جنس برف این سامانه از اون برفهای سوزنی- ریز- خشک و یخ زده است که در اولین لحظات به زمین میشینه ولی کم کم ارتفاع میگیره.
ش شهاب از بوشهر کاربر ويژه 2014 , January 25 #86,009 تهران بزرگ شنبه و یک شنبه هفته اینده برف خواهد داشت.:گل::گل: طبق متوگرام فعلی جی اف اس میزان برف تهران 3 سانت خواهد بود.
تهران بزرگ شنبه و یک شنبه هفته اینده برف خواهد داشت.:گل::گل: طبق متوگرام فعلی جی اف اس میزان برف تهران 3 سانت خواهد بود.
F felan123 New member 2014 , January 25 #86,010 خدایا شکر اگه با این وضع بریم جلو از هفته بعد برف خوبی در تهران و البرز و نیمه شمالی میاد و مثل همیشه سمنان خشک امیدوارم سمنان بهبود پیدا کنه به امید تو
خدایا شکر اگه با این وضع بریم جلو از هفته بعد برف خوبی در تهران و البرز و نیمه شمالی میاد و مثل همیشه سمنان خشک امیدوارم سمنان بهبود پیدا کنه به امید تو
H hasan1 کاربر ويژه 2014 , January 25 #86,012 abtinT گفت: کلیک کنید تا باز شود... آبتین جان این برای کدوم آپشه؟ یه همچین چیزی توی نقشه هایی که من ازین سایت میبینم نیست! :تعجب2:
abtinT گفت: کلیک کنید تا باز شود... آبتین جان این برای کدوم آپشه؟ یه همچین چیزی توی نقشه هایی که من ازین سایت میبینم نیست! :تعجب2:
A abtinT کاربر ويژه 2014 , January 26 #86,014 hasan1 گفت: آبتین جان این برای کدوم آپشه؟ یه همچین چیزی توی نقشه هایی که من ازین سایت میبینم نیست! :تعجب2: کلیک کنید تا باز شود... همین الان آخرین ویرایش: 2014 , January 26
hasan1 گفت: آبتین جان این برای کدوم آپشه؟ یه همچین چیزی توی نقشه هایی که من ازین سایت میبینم نیست! :تعجب2: کلیک کنید تا باز شود... همین الان
H hasan1 کاربر ويژه 2014 , January 26 #86,015 abtinT گفت: همین الان کلیک کنید تا باز شود... آهان خب بگو مدل ecmwf :توافق: وااای ایول 528 زیر قم!!! یا جد امیرکبیر!! خب بریم تو کار خرید خط کش مناسب برای اندازه گیری برف! :خنده2:
abtinT گفت: همین الان کلیک کنید تا باز شود... آهان خب بگو مدل ecmwf :توافق: وااای ایول 528 زیر قم!!! یا جد امیرکبیر!! خب بریم تو کار خرید خط کش مناسب برای اندازه گیری برف! :خنده2:
A abtinT کاربر ويژه 2014 , January 26 #86,016 نقشه ها زیادی خوب شده می ترسم فردا صبح پاشیم ببینم همش رفته
A abtinT کاربر ويژه 2014 , January 26 #86,017 من تو این چند سال ندیده بودم هنگام بارش برف 528 ان قدر پایین بره . فکر کنم 520 روی تهران بیاد
H hasan1 کاربر ويژه 2014 , January 26 #86,018 abtinT گفت: نقشه ها زیادی خوب شده می ترسم فردا صبح پاشیم ببینم همش رفته کلیک کنید تا باز شود... احتمال اینکه همش بپره خیلی کمه. من بیشتر ازین میترسم که سرما یا بارشمون کم بشه یا تو هر آپدیت جدید ضدحال بزنه. البته انشاالله که اینجور نمیشه.
abtinT گفت: نقشه ها زیادی خوب شده می ترسم فردا صبح پاشیم ببینم همش رفته کلیک کنید تا باز شود... احتمال اینکه همش بپره خیلی کمه. من بیشتر ازین میترسم که سرما یا بارشمون کم بشه یا تو هر آپدیت جدید ضدحال بزنه. البته انشاالله که اینجور نمیشه.
A abtinT کاربر ويژه 2014 , January 26 #86,019 hasan1 گفت: احتمال اینکه همش بپره خیلی کمه. من بیشتر ازین میترسم که سرما یا بارشمون کم بشه یا تو هر آپدیت جدید ضدحال بزنه. البته انشاالله که اینجور نمیشه. کلیک کنید تا باز شود... من هم همین رو میگم در هر اپ شدت سرما و بارش رو کم کنه اخر هم چیزی نمونه . تو این چند سال انقدر اینطور دیدم دیگه بد بین شدم
hasan1 گفت: احتمال اینکه همش بپره خیلی کمه. من بیشتر ازین میترسم که سرما یا بارشمون کم بشه یا تو هر آپدیت جدید ضدحال بزنه. البته انشاالله که اینجور نمیشه. کلیک کنید تا باز شود... من هم همین رو میگم در هر اپ شدت سرما و بارش رو کم کنه اخر هم چیزی نمونه . تو این چند سال انقدر اینطور دیدم دیگه بد بین شدم
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , January 26 #86,020 به پا نسوزی!!!!!!!!!!!!!!!! آنومالی دمای هوا در سطح زمین 1 الی 28 فوریه 2014 پیوست ها anom.jpg 195.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10