• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
بازم بارشهای ما بیشتر شده کاهش دما هم هم همین طور
ایکو ودر نزدیک 40 سانت برف یش بینی کرده!!!!!!!:شاد:http://www.accuweather.com/en/ir/rasht/208612/daily-weather-forecast/208612?day=5
ودر کست 50 سانت برف!!!!!!!!!!:خجالت2:
سایت meteoblue؛20 سانت برف!!!!!!

سلام

همیشه شنیدم گیلان خیلی بیشتر ازمازندران برف میاد ولی الان همه سایت ها برای مازندران هم برف پیشبینی کردند .

نظر شما چیه ؟؟

aliwinter

Banned
سلام

همیشه شنیدم گیلان خیلی بیشتر ازمازندران برف میاد ولی الان همه سایت ها برای مازندران هم برف پیشبینی کردند .

نظر شما چیه ؟؟

این بار غرب گیلان + غرب مازندران اوج بارشها رو دارن ,
ولی به نطرم بازم شهر های گیلان رکورد میزننن ,مثل استارا ,استانه اشرفیه ,رشت و...
مازندرانم غربش خوب میباره.ولی من تره بگم به پای رشت نرسه :خجالت2:
:گل:

ali_kermanshah

کاربر ويژه

این بار غرب گیلان + غرب مازندران اوج بارشها رو دارن ,
ولی به نطرم بازم شهر های گیلان رکورد میزننن ,مثل استارا ,استانه اشرفیه ,رشت و...
مازندرانم غربش خوب میباره.ولی من تره بگم به پای رشت نرسه :خجالت2:
:گل:

بله با توجه به نقشه ها و همه سایت ها به ترتیب گیلان و بعدش غرب مازندران و شمال شرق برف خوبی را تجربه خواهند کرد :خنده1:

الان نروژ برای چالوس 40 میلیمتر برف پیشبینی کرده
فورکا 20 میلیمتر
ودر آندرگرداند 10 سانتی متر
http://www.yr.no/place/Iran/Mazandaran/Chālūs/long.html
در ضمن یه سوال وقتی در نواحی جلگه ای خزر برف میاد کنار ساحل و روی دریا هم برف میاد ؟؟ فکر کنم جواب سوالم را شنبه بگیرم :خجالت2:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
بله با توجه به نقشه ها و همه سایت ها به ترتیب گیلان و بعدش غرب مازندران و شمال شرق برف خوبی را تجربه خواهند کرد :خنده1:

فورکا 20 میلیمتر
http://www.yr.no/place/Iran/Mazandaran/Chālūs/long.html
در ضمن یه سوال وقتی در نواحی جلگه ای خزر برف میاد کنار ساحل و روی دریا هم برف میاد ؟؟ فکر کنم جواب سوالم را شنبه بگیرم :خجالت2:

البته از نظر دما که شرایط گیلان صددرصد از غرب مازندران بهتره ولی این را هم فراموش نکن که از نظر بارش شرایط همگرایی و تداوم بارش در اواخر کار سیستم برای غرب مازندران
(از رامسر تا نوشهر ) بهتره :خجالت2:

aliwinter

Banned

فورکا 20 میلیمتر
http://www.yr.no/place/Iran/Mazandaran/Ch%C4%81l%C5%ABs/long.html
من نمیدونم چرا به این نروژ حساسیت دارم وقتی اسمشو میشنوم میخوام برم اصفهان:خجالت2:
بستگی به شدتش داره اگه شدید تند بباره مثل اذر 90 یا اسفند 90 (با اون شدت)حتما اونجا هم برفی میشه
مثلا جلگه کولاک باشه نواحی ساحلی برف مدریت داره:خجالت2: با باد شدید

rahsazan

کاربر ويژه
پیش بینیها که از این بالا پایینا داره ولی اکیو ودر هم بارشهارو کم کرد
همون پارسال هم که سیستمها اونقدر قوی بودن پیش بینیها کلی تغییر میکرد یه روز زیاد میشد روز بعدش کم میشد

ali_kermanshah

کاربر ويژه

من نمیدونم چرا به این نروژ حساسیت دارم وقتی اسمشو میشنوم میخوام برم اصفهان:خجالت2:
بستگی به شدتش داره اگه شدید تند بباره مثل اذر 90 یا اسفند 90 (با اون شدت)حتما اونجا هم برفی میشه
مثلا جلگه کولاک باشه نواحی ساحلی برف مدریت داره:خجالت2: با باد شدید

تا الان بارش برف و کولاک را در نواحی جلگه ای و کنار دریا تجربه نکردم و تجربه ی جالبی باید باشه :خجالت2:

فکر کنم اگر شرایط محیا باشه بارش نواحی ساحلی به دلیل lake effect از پیشبینی ها هم بیشتر بشه :خنده1:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
Extended Forecast for Mashhad
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySundayMonday

18 | 3 °C

21 | 8 °C

19 | 4 °C

14 | 3 °C

4 | -9 °C

-1 | -12 °C

-3 | -12 °C

-1 | -8 °C
Partly Cloudy Clear Clear Partly Cloudy Snow 70% chance of precipitation
Snow Showers 50% chance of precipitation
Partly Cloudy Clear
UV: UV: UV: UV: UV: UV: UV: UV:
Hourly
Hourly
Hourly
Hourly
Hourly
Hourly
Hourly
Hourly

سلام امیرمحسن جان

ببخشید شما که به مدل ها و پیشبینی های سایت ودر بل دسترسی دارید آیا سایت ودر بل هم برای غرب مازندران برف پیشبینی کرده ؟؟

samann

کاربر ويژه
آقا نگفتم دل خوش نكنين.:سوت:
شاخص enso كه داره به سمت صفر ميل ميكنه يعني بد. شاخص nao و ao هم از امروز نزولي شده يعني بد. پس نتيجش چي ميشه؟؟!!!كاهش بارش
دوستان دعا كنيد دوران نزول اين دو شاخص كوتاه باشه و از چهارشنبه صعودي بشه. آپديت امروز عصر nao و ao حياتيه!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خشک سالی حاد در غرب آمریکا

pc-140124-lakes1.photoblog900.jpg
Robert Galbraith / Reuters
A visitor walks near the receding waters at Folsom Lake, which is 17 percent of its capacity, in Folsom, Calif., Jan 22.

California Governor Jerry Brown last week declared a drought emergency, and the dry year of 2013 has left fresh water reservoirs with a fraction of their normal reserves, making it likely that California lawmakers will seek to halt the restoration of the San Joaquin River through 2015.
Two other parts of the proposed bill would allow farmers to pump irrigation water from the Sacramento-San Joaquin Delta and to form a joint House-Senate committee to tackle long-term water woes.
pc-140124-lakes5.photoblog900.jpg
Visitors look over the foundation of a structure from the Gold Rush-era town of Mormon Island, uncovered by receding waters at Folsom Lake, in Folsom, Calif., Jan. 22.

pc-140124-lakes2.photoblog900.jpg
Visitors take photographs at the bottom of Folsom Lake, which is 17 percent of its capacity, in Folsom, Calif., Jan. 22.

pc-140124-lakes3.photoblog900.jpg
Empty boat docks are shown at Holiday Harbor in Shasta Lake, which is 100 feet (30 meters) below its normal levels, in Shasta, Calif., Jan. 23.

pc-140124-lakes4.photoblog900.jpg
National Park Service / AP
It's not just California that's suffering drought. This 2013 photo provided by the National Park Service shows digging operations at Lake Powell in Arizona. Lake Powell has reached its lowest level since 2005. The National Park Service is capitalizing on the low water as a prime time to resume its digging work at the Castle Rock Cut, a popular shortcut for boaters.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا