• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

در این لحظه و برعکس تمام پیشبینی ها بارش باران در سعادت اباد تهران رو داریم، حدود 15 دقیقه هست بصورت لایت می بارد!

felan123

New member
هیچ جوری نمیشه که نه ابری بیاد نه چیز دیگه ای یهو دما 15 درجه سردتر شه
پس هفته بعد سیستمی وارد کشور میشه ولی در جایی کم و در جایی زیاد
به امید تو

felan123

New member
امید داشته باشید این منطقه ماست بارش داشته باش تا الان 2 ماهه که بارش در حد 10 میلی نداشتیم

meteogram.php

mohammad_kangan

New member
مدل كه واسه شما قرار خواهم داد نشون ميده كه در طي اواخر ماه فوريه حدودا دهه ي اخر ان كم فشارهاي جوي زيادي راهي منطقه خاورميانه خواهند شد كه طي ان مدت با توجه به افزايش نسبي دما در نيمه جنوبي كشور(كم فشار سطحي) و وجود كم فشار سرد در ترازهاي بالاتر محتمل مي باشد كه نيمه جنوبي ايران بارش هاي خوبي رو دريافت كنند(تضاد دمايي نسبتا زياد).افزايش فشار هوا در شمال افريقا بعلاوه در شمال درياي خزر مهمترين عامل ايجاد شيب سرازير شدن كم فشارها به سمت خاورميانه خواهد بود.
البته اين در بلند مدت اتفاق خواهد افتاد كه احتمال تغييرات زياد مي باشد.

آخرین ویرایش:

Amir-Hossein

کاربر ويژه

سلام امیر حسین جان

ببخشید متوجه نشده بودم. :خجالت2:
نمودار متئوگرام رو از این آدرس ها میتونید استخراج کنید:

http://www.foreca.com/meteogram.php?loc_id=100124665&mglang=en&units=metric&tf=24h

http://wxweb.meteostar.com/cgi-bin/meteogram/meteogram_celcius.cgi?OIMM

http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/Mashhad/meteogram.png

بازم شرمنده ام بخدا:خجالت2:

عمدی در کار نبوده. برف مشهد هم همچنان بقوت خودش باقی هست و جای نگرانی نیست:گل:

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
فدای سرت

ممنوووون...:گل:

Amir-Hossein

کاربر ويژه

چه جالب
عجب دقتی داری شما ، مرحبا:گل:
عکس های قشنگی گرفتی امیرمحسن جان ، لذت بردم:خنده1:

ینی اتفاقی اینطوری شده دیگه؟

میشه بپرسم دوربینت چیه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل كه واسه شما قرار خواهم داد نشون ميده كه در طي اواخر ماه فوريه حدودا دهه ي اخر ان كم فشارهاي جوي زيادي راهي منطقه خاورميانه خواهند شد كه طي ان مدت با توجه به افزايش نسبي دما در نيمه جنوبي كشور(كم فشار سطحي) و وجود كم فشار سرد در ترازهاي بالاتر محتمل مي باشد كه نيمه جنوبي ايران بارش هاي خوبي رو دريافت كنند(تضاد دمايي نسبتا زياد).افزايش فشار هوا در شمال افريقا بعلاوه در شمال درياي خزر مهمترين عامل ايجاد شيب سرازير شدن كم فشارها به سمت خاورميانه خواهد بود.
البته اين در بلند مدت اتفاق خواهد افتاد كه احتمال تغييرات زياد مي باشد.

سلام محمد عزیز و خیلی خوشجالم که فعالیت تون در اینجا آغاز کردید. در مورد نقسه ای که گذاشتید میشه یک ذره بیشتر توضیح بدید که چی هست؟
آنومالی ارتفاع تراز 500 رو نشون میده یا فشار سطح دریا؟

آخه بیس کلی نقشه واسم خیلی آشناست و شبیه تاثیرات qbo در ماههای مختلف میمونه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

mohammad_kangan

New member

سلام محمد عزیز و خیلی خوشجالم که فعالیت تون در اینجا آغاز کردید. در مورد نقسه ای که گذاشتید میشه یک ذره بیشکر توضیح بدید که چی هست؟

انومالی ارتفاع تراز 500 رو نشون میده یا فشار سزح دریا؟

آخه بیس کلی نقشه واسم خیلی آشناست و شبیه تاثیرات qbo در ماههای مختلف میمونه

عليك سلام استاد جان.
اين مدل مربوط به انومالي تراز500hpa هستش كه تقريبا واسه اواخر دهه ي فوريه هستش كه با توجه به اين مدل حاكميت پشته فشاري و پرفشاري در ترازهاي مختلف در شمال درياي خزر باعث ايجاد بلاك در اون ناحيه خواهد شد از طرفي از اين نقشه مشخص ميشه كه در قسمت شمال اروپا چنين وضع مشابه حاكم خواهد شد كه در نتيجه شرايط رو براي نفوذ امواج جوان و غير پير رو در منطقه خاورميانه ان شالله مهيا خواهد شد.والله اعلم.

لازم به ذكر ميدونم كه مدل كره هم چنين وضعيتي رو براي مناطق ما پيش بيني كرده است كه بر اساس اون مدل دهه سوم شيب نفوذ امواج بارشي به سمت مناطق ايران افزايش خواهد يافت.
منتظر اپ انومالي مدل برازيل هستم اونم مدل نسبتا خوبيه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

چه جالب
عجب دقتی داری شما ، مرحبا:گل:
عکس های قشنگی گرفتی امیرمحسن جان ، لذت بردم:خنده1:

ینی اتفاقی اینطوری شده دیگه؟

میشه بپرسم دوربینت چیه؟

سلام امیر حسین جان
خواهش میکنم. نظر لطفتونه

والا دیگه از این صحنه ها گاهی رخ میده و دیروز که رفته بودم ورزش اتفاقی دیدم و خوشبختانه دور بین هم دم دستم بود.
دوربین هم canon- rebel t3 هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عليك سلام استاد جان.
اين مدل مربوط به انومالي تراز500hpa هستش كه تقريبا واسه اواخر دهه ي فوريه هستش كه با توجه به اين مدل حاكميت پشته فشاري و پرفشاري در ترازهاي مختلف در شمال درياي خزر باعث ايجاد بلاك در اون ناحيه خواهد شد از طرفي از اين نقشه مشخص ميشه كه در قسمت شمال اروپا چنين وضع مشابه حاكم خواهد شد كه در نتيجه شرايط رو براي نفوذ امواج جوان و غير پير رو در منطقه خاورميانه ان شالله مهيا خواهد شد.والله اعلم.

لازم به ذكر ميدونم كه مدل كره هم چنين وضعيتي رو براي مناطق ما پيش بيني كرده است كه بر اساس اون مدل دهه سوم شيب نفوذ امواج بارشي به سمت مناطق ايران افزايش خواهد يافت.
منتظر اپ انومالي مدل برازيل هستم اونم مدل نسبتا خوبيه.

خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
فعلا به سیستم دسترسی ندارم و با موبایل هستم ولی خیلی دوست دارم در اولین فرصت بیشتر در خدمت تون باشم و از محضرتون استفاده کنم و در کنار هم یک مبحث تحلیلی داشته باشیم.

mohammad_kangan

New member

خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
فعلا به سیستم دسترسی ندارم و با موبایل هستم ولی خیلی دوست دارم در اولین فرصت بیشتر در خدمت تون باشم و از محضرتون استفاده کنم و در کنار هم یک مبحث تحلیلی داشته باشیم.

خواهش مي كنم استاد جان
شما بزرگواريد

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام.
مثل اینکه به زودی ایستگاه رشت هم قرار هست رادیو سوند دار بشه.

خبر: "وی با اشاره به بهسازی و نوسازی ایستگاه هواشناسی رشت، تصریح کرد: ایستگاه‌های کشاورزی، هواشناسی «جو بالا» و هواشناسی فرودگاه سردار جنگل همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی در رشت افتتاح می‌شوند."

رادار گیلان هم چند وقت پیش به طور رسمی شروع به کار کرده بود. به نظرم هواشناسی استان گیلان از نظر سخت افزاری پیشرفت های قابل توجهی داشته.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جالبه جي اف اس در هر آپديت سرما را داره بيشتر ميكنه! روند افزايش بارش هاي شمال شرق هم خدا را شكر از ظهر آغاز شده!دماي ناحيه NINO 3.4 هم در حال افزايش هست و در كل همه چيز مهياست تا هفته اي خاطره انگيز واسه نيمه شمالي رقم بخوره!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جالبه جي اف اس در هر آپديت سرما را داره بيشتر ميكنه! روند افزايش بارش هاي شمال شرق هم خدا را شكر از ظهر آغاز شده!دماي ناحيه NINO 3.4 هم در حال افزايش هست و در كل همه چيز مهياست تا هفته اي خاطره انگيز واسه نيمه شمالي رقم بخوره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا