• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام هادی جان
با این جملت یه دفعه یاد پیش بینی 60سانت برف برای برف اسفند پارسال افتادم که چند روز قبلش خیلی محکم سر حرفت وایستادی و گفتی
امیدوارم این دفعه هم همینطور باشه

درود بر محمد رضا عزيز
شرمنده به دليل داغون بودن اينترنت موبايل نشد ديشب جواب بدم!
نميدونم امسال چرا دوستان اينقدر نا اميدن با يكي 2 تا آپديت بد ميشن شخصيت معروف سريال گاليور!
اميدوارم بارش خوبي داشته باشيم به نظر من مشهد رقمي در حدود 30 سانت برف را ثبت خواهد كرد! حالا بايد ببينيم خواست خدا چيست!ولي اين رو به دوستان بگم طبق تجربم معمولن رقم بارش مشهد بيشتر از ميليمتر اعلام شده سايت هاي مختلف خواهد بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بررسی چشم انداز وضعیت بارش در روزهای 11 و 12 بهمن

50.gif

تاریخ : سه شنبه هشتم بهمن 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

[FONT=Vazir,times,serif]در این پست به بررسی چشم انداز بارش حاصل از سامانه پیشرو از منظر مدلهای مختلف هواشناسی خواهیم پرداخت.

انیمیشن فشار سطح دریا و نوع بارش بر اساس مدل جی اف اس

66 الی 132
ساعت آینده

[FONT=Vazir,times,serif]
9vknd49mkezi6t65pqsb.gif
[FONT=Vazir,times,serif]

[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]پلات چشم انداز بارش تجمعی سطح کشور از دیدگاه این مدل تا 192 ساعت آینده به اینچ

[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]
zhm1y6j4m07biut3t58p.png

این پست در حال بروز رسانی میباشد..........................

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]و اما برآیند نقشه های مدل جی اف اس از وضعیت بارش در مشهد و استان خراسان روی به میلیمتر چگونه خواهد بود:

در تصویر زیر که متعلق به مدل جی اف اس سایت ودر آنلاین بریتانیا هست مقادیر و محدوده های پیک بارش در نواحی شمالی و مرکزی استان خراسان رضوی و شهر مشهد مشخص گردیده اند:

[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]

در جدول زیر که پیش بینی وضعیت فرودگاه مشهد در زمان فعالیت سامانه میباشد اطلاعات کامل دما- بارش -جهت وزش باد- ارتفاع تراز 500 میلی بار- ضخامت لایه سطح زمین- فشار سطح دریا و درصد پوشش ابرناکی بخوبی مشخص شده است و مطابق با این مدل میزان بارش در ایستگاه هواشناسی مشهد ( شرق) در حدود 9.1 میلیمتر میباشد. ( روی تصویر کلیک کنید)

[FONT=Vazir,times,serif]

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

درود بر محمد رضا عزيز
شرمنده به دليل داغون بودن اينترنت موبايل نشد ديشب جواب بدم!
نميدونم امسال چرا دوستان اينقدر نا اميدن با يكي 2 تا آپديت بد ميشن شخصيت معروف سريال گاليور!
اميدوارم بارش خوبي داشته باشيم به نظر من مشهد رقمي در حدود 30 سانت برف را ثبت خواهد كرد! حالا بايد ببينيم خواست خدا چيست!ولي اين رو به دوستان بگم طبق تجربم معمولن رقم بارش مشهد بيشتر از ميليمتر اعلام شده سايت هاي مختلف خواهد بود!

سلام هادی جان
درسته، معمولا پیش بینی سایتها از مقداری که بوقوع پیوسته کمتر هست(در مورد مشهد) اتفاقا دیشب داشتم پیش بینی سه تا سایت رو برای دی 86 مشهد نگاه میکردم و جالب بود که همه هم دما و هم بارش رو تا روزهای نزدیک به بارش کمتر از واقعیت در نظر گرفته بودن
پارسال هم همینطور بود.
در مورد دوستان هم فکر کنم اینقدر ما از این سیستمها امسال رکب خوردیم که اینقدر نسبت به بارش نا امید شدن، من خودم پارسال چند روز قبل بارش اطلاعیه و اخطاریه پیامکی صادر میکردم:خنده1: امسال هر کی سوال میکنه جرات نمیکنم بگم اصلا بارش داریم یا نه:خجالت2:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوستان

با توجه به آپدیت جدید نظرتون در مورد برف ما چیه ؟؟
clear.png

از تخیل تا واقعیت ...
clear.png

http://www.yr.no/place/Iran/Mazandaran/Chālūs/long.html

http://www.foreca.com/Iran/Chalus

http://www.weather.com/weather/tenday/Noshahr+IRXX0059:1:IR از این سایت دیگه اینقدر خوشبینی انتظار نداشتم :خجالت2:

جالبه که همه سایت ها برف پیشبینی کردن :خنده1:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=OINR&submit.x=0&submit.y=0&submit=submit

http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zmw:00000.1.40734

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر داش محسن عزیز..

صبح بخیر..دادا جمعه بعدازظهر و شب میشه از مشهد برگشت به بجنورد؟؟؟؟فکرکنم در منطقه ی سیبری شمالشرق{قوچان همیشه قهرمان} به مشکل بربخوریم....
محمد جان سلام
پس با خودت آذوقه و سایر امکانات زمستانی رو بردار چون اگر شرایط جاده بحرانی بشه ناگزیرن جاده رو ببندن، ایران و غیر ایران هم نداره وقتی دید نباشه تو جاده و کولاک باشه و برف بادروبه بشه تو جاده بهترین کار انسداد مسیر است!:49:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[FONT=Vazir,times,serif]نقشه ارتفاع برف بر روی زمین بر اساس مدل جی اف اس تا شامگاه یکشنبه به اینچ

[FONT=Vazir,times,serif]
2wlbxv5zoww5eiwdgukl.png

برفی

کاربر ويژه
سلام امیر محسن جان ایا سامانه اخر هفته شهر اصفهان را هم در برمیگره یانه منتظر برف شدید باشیم یا نه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بررسی چشم انداز وضعیت بارش در روزهای 11 و 12 بهمن

50.gif

تاریخ : سه شنبه هشتم بهمن 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

7 نظر

[FONT=Vazir,times,serif]در این پست به بررسی چشم انداز بارش حاصل از سامانه پیشرو از منظر مدلهای مختلف هواشناسی خواهیم پرداخت.

آپدیت 8 بهمن 1392 ساعت 10:45 بامداد

ارتفاع تجمعی برف روی زمین تا 240 ساعت آینده مدل ECMWF

3o4a969pr4l9fadnnfrl.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان
اون بارش سنگین افغانستان رو سرشاخه های هریرود نیست؟
چون اونجا اگر سیلابی بشه ما هم در سد دوستی بی بهره نمیمونیم:خجالت2:

سلام محمد رضا جان

چرا اتفاقا و خوبیش این هست که در حوزه پایین دست سد سلما به سمت ایران هم بارش خوبی قرار هست رخ بده.

اینهم از آخرین پیش بینی اکیوریت ودر برای مشهد

[FONT=Vazir,times,serif]
اخطاریه جدید آکیوریت ودر برای مشهد

[FONT=Vazir,times,serif]
sifqp317i1sd1v5ttf9.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
accuweather چه کرده واسه رشت. 40 تا 60 سانتی متر برف :شاد:

Rain from Wednesday evening until Friday morning, when it will change to snow and accumulate 40-60 cm before ending late Sunday night Details >

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوست عزیز.
آپدیت ها برای بارش و سرمای سواحل نسبت به دیروز بهتر شدن یا بدتر؟ من همش استرس دارم نکنه نشه.

سلام
تغییر آنچنانی نکرده ولی فکر میکنم کمی بهتر شده

فکر کنم حتی بعد از سیستم هم بارش محلی و هم گرایی هم داشته باشیم :بله:

Dr.ben

کاربر ويژه
خدا رو هزاران مرتبه شکر. روی کاغذ فعلا سنگین ترین برف از سال 86، برای رشت پیش بینی شده. باید دید در عمل چی پیش میاد.

g9z8l29qtoknumw8wyrl.jpg

qcl11g24ins7yhzi8oqx.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا