• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EP-IEE

کاربر ويژه
سلام اینجا هر آپدیت نروژ داره کمتر میکنه با این وضع اینجا فک کنم ابری هم نشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان سلام
پس با خودت آذوقه و سایر امکانات زمستانی رو بردار چون اگر شرایط جاده بحرانی بشه ناگزیرن جاده رو ببندن، ایران و غیر ایران هم نداره وقتی دید نباشه تو جاده و کولاک باشه و برف بادروبه بشه تو جاده بهترین کار انسداد مسیر است!:49:

شرمنده محمدرضاجان..یادم رفته بود این پستت رو جواب بدم..

:خنده1:،والا سختی راه تا قوچانه و بقیه ش تا بجنورد بنظر من خبری نخواهد بود..اگرم دیدیم قبل حرکت هوای مشهد خوب نیست؛برنمیگردیم..البته من ک از خدامه ک برگردیمو تو برف گیر کنیم ولی خب چون با خانواده هستیم دلم نمیخواد مشکلی واسه خانواده م پیش بیاد..وگرنه من خودم میخوام شهید در راه برف بشم!!!:خنده1:

mohamad1361

New member
گرگان برف چنداني نخواهد داشت و فقط سرما حس ميشه چونكه روي گلستان داره واگرايي اتفاق ميفته. ولي غرب سواحل برف خوبي دارن.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوب به سلامتی و دل خوش توده ابر از بالای تهران بدون هیچ پدیده ای درحال عبور هست! درحالی که فورکا برای ساعت 15 به بعد و تا 3 صبح فردا نزدیک به 8 میلیمتر باران برای تهران پیشبینی کرده، هوا درحال صاف شدن از سمت غرب هست!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد جان یک کمی اونطرف تر بشین من هم بیام کنارت بشینم و با هم شمع روشن کنیم!:ناراحت:

موندم بخدا اندر احوالات این هوا! دیروز عصر چنان بارون میومد که انگار از 15 روز قبل پیشبینی شده! الان که باید بباره داره صاف میشه!!!

DR WHO

کاربر ويژه
January 26, 2014 (notes updated January 27, 2014)
ENSO forecast: We expect El Nino will start evolving in late boreal spring and reach its height in the latter half of 2014.
Indian Ocean forecast: We find a bifurcation in the prediction plume. One is a neutral state in the tropical Indian Ocean; another is a weak positive IOD event starting in early boreal summer of 2014.
Regional forecast: In the Southern Hemisphere, as a seasonally averaged view, South Africa, western Australia, and eastern Brazil will experience colder-than-normal condition in the austral fall, while central Africa, eastern Australia, and a western part of the South American continent will be in a warmer-than-normal condition.
In the Northern Hemisphere, most part of Europe, Russia, China, Far East (including Japan), Canada, and U.S. will experience a warmer-than-normal condition in the boreal spring, while U.K., Middle East, and India will be in a slightly colder-than-normal condition. Southeast Asia (possibly related to possible evolution of El Nino), Japan, and West Africa will be in a drier-than-normal condition in the boreal spring, while precipitation over South Africa and Australia will be in a normal state as a seasonal average.
However, we must be careful about the above seasonal averaged view. In March, we expect a colder-than normal condition in the Far East. In Australia, we expect a rather wet condition in the western Australia in March but drier-than-normal condition in overall Australia, particularly in the northern part in April. Our skill to predict those intra-seasonal variations need to be improved more.

http://wxmaps.org

نو شده !!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان یک کمی اونطرف تر بشین من هم بیام کنارت بشینم و با هم شمع روشن کنیم!:ناراحت:

موندم بخدا اندر احوالات این هوا! دیروز عصر چنان بارون میومد که انگار از 15 روز قبل پیشبینی شده! الان که باید بباره داره صاف میشه!!!

:ناراحت::ناراحت:
درود آرش جان

من میترسم همین مقدار کمی هم ک برف پیش بینی شده نباره!!!خداکنه ک غافلگیر شیم وگرنه...

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود.

اجتماع بارش برف تا 120 ساعت اینده:

EUROPE_GFS0P5_SFC_ACCUM-SNOWFALL_120HR.gif

سیبری

کاربر ويژه
ساعت 15:30 تمام شهرهای آذربایجان غربی گزارش برف و باران دارن
ماکو چالدران سلماس وسردشت برف دارن و ارومیه هم با دمای 2+ باران که در آستانه برفه
امروز بعد از ظهر و امشب توده غربی بیشترین فعالیت خودش رو خواهد داشت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا