• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
نظر من اینه

مشهد 15 تا 25 سانت
قوچان 10 تا 15سانت
بجنورد 5 تا 10 سانت
البته با توجه به شدت سرما و احتمالا کولاک برف حالت یکدست و یکنواخت در معابر و خیابانها نداره در جاهایی که بادروبه باشه ارتفاع زیادتری میگیره

این سیستم به طرز فوق العاده ای چه به لحاظ سرما و چه به لحاظ تداوم اون و چه به لحاظ میزان بارش برف و مناطق بارشی در خراسان شبیه سیستم 86 هستش

پس برید ببینید اون موقع ( از 15 دی تا 20 دی 86) مناطق پربارش کجا بودن (برخی مناطق خراسان جنوبی مثل قاین و شرق خراسان رضوی بارششون خوب بود)

سلام محسن عزیز :گل:
خدا کنه همینطور بشه که میگی
من نا امید نیستم ها ولی یکم میترسم که این برف هم مثل اون برفای دیگه بپره...:خجالت2:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام بر داش محسن عزیز..

صبح بخیر..دادا جمعه بعدازظهر و شب میشه از مشهد برگشت به بجنورد؟؟؟؟فکرکنم در منطقه ی سیبری شمالشرق{قوچان همیشه قهرمان} به مشکل بربخوریم....

:خنده1::خنده2::شاد:،من عاشق اینجور کارا هستم!!!دوس دارم تو برف و کولاک گیر کنم!!6دی سال پیش و 17 اسفندش هم همینکارو کردم!!!به به..

خب داداشی..من باید برم سرکلاس درس..داداشی فکرمیکنی بجنورد چند سانت بباره؟؟10؟؟15؟؟20؟؟:خنده1:

شرمنده محمدرضاجان..یادم رفته بود این پستت رو جواب بدم..

:خنده1:،والا سختی راه تا قوچانه و بقیه ش تا بجنورد بنظر من خبری نخواهد بود..اگرم دیدیم قبل حرکت هوای مشهد خوب نیست؛برنمیگردیم..البته من ک از خدامه ک برگردیمو تو برف گیر کنیم ولی خب چون با خانواده هستیم دلم نمیخواد مشکلی واسه خانواده م پیش بیاد..وگرنه من خودم میخوام شهید در راه برف بشم!!!:خنده1:

سلام محمد جان :گل:
آقا دقیقا عین خودمی ، احوالاتت کپ خودمه
ولی این "شهید در راه برف" و خوب اومدی ، دمت گرم داداش:خنده1:

انشاءالله که نقشه ها بهتر و امیدوار کننده تر بشن...:شاد:

samann

کاربر ويژه
من اومدم.... اما نه با فاز منفی بلکه با فاز مثبت
در حال حاظر در نقطه مینیمم منحنی نوسان اطلس شمالی و نوسان قطبی هستیم .. از فردا روند این دو شاخص صعودی میشه و من هم امیدوارم که میزان بارشها افزایش پیدا کنه. :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت فعلی رشت و چشم انداز روزهای آینده

y6ege9yt.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان :گل:
آقا دقیقا عین خودمی ، احوالاتت کپ خودمه
ولی این "شهید در راه برف" و خوب اومدی ، دمت گرم داداش:خنده1:

انشاءالله که نقشه ها بهتر و امیدوار کننده تر بشن...:شاد:

سلام امیرحسین جان

چاکرم دادا..:خنده1::خنده1:،انشاالله ک بهتر بشن ولی خب من تصمیم گرفتم ک دیگه ب فکر برف و اومدن و نیومدنش نباشم..آخه همه چی رو سپردم به بالاسریمون..اومد ک اومد..نیومد هم فدای سرم و سر شما دوستان عزیز{به درک ک نیومد..}

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینطوری که اپلیکیشن موبایل من آپدیت کرده باید آپدیت جدید جی اف اس خیلی مطلوب باشه

مشهد - تهران- اصفهان- بجنورد- قوچان رشت
خلاصه همه شانس شون از برف افزایش پیدا کرده . گل

ali_kermanshah

کاربر ويژه
اینطوری که اپلیکیشن موبایل من آپدیت کرده باید آپدیت جدید جی اف اس خیلی مطلوب باشه

سلام

در آپدیت جدید gfs برف ما هم بیشتر شده

ودر آندرگراند بدبین برای ما 12 تا 28 سانت برف پیشبینی کرده !!

http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zmw:00000.1.40734:خجالت2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب..فعلا ک تا 150 ساعت آینده آبدیت شده{سه شنبه 00 یوتی سی} همچنان بارش های گیلان داره افزایش پیدا میکنه تا این روز{سه شنبه}

14020400_2_2812.gif

سلام امیر جان شما از کجا میبینی...من که دیدم بارش و سرما مخصوصا واسه مشهد کمتر شده

Dr.ben

کاربر ويژه
خب..فعلا ک تا 150 ساعت آینده آبدیت شده{سه شنبه 00 یوتی سی} همچنان بارش های گیلان داره افزایش پیدا میکنه تا این روز{سه شنبه}

14020400_2_2812.gif

سلام بر آقا محمد عزیز پسر مهربون هواشناسی. :دوست:
چه خبر خوبی. انشالله شما هم بارش های بسیار خوبی داشته باشین.
دوستان عجالتا وسط فروم رو خالی کنین من بیام یه چرخی اون وسط مسطا بزنم که الان خیلی ذوق کردم!

:شاد: :74::150:

aliwinter

Banned
من تی وی ندیدم. چی گفت؟ نکنه شما خودت آقای میره جینی کارشناس هواشناسی استانی؟ :بای:

متاسفانه عجغم اقای میره جینی نیومد:خجالت2: :خجالت2:ولی یه کارشناس دیگه امد این طوری گفت:
مازیار غلامی(20:15):سیستم سرد از بعد ظهر پنج شنبه وارد استان شده ,کاهش شدید دما رو داریم
بارش ها تشدید میشن درارتفاعات قطعا برف میبارد در نواحی جلگه ای هم احتمال برف هست که در شب های اینده
مورد نحوه عملکرد سیستم پرفشار بیشتر توضیح خواهیم داد. :گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر آقا محمد عزیز پسر مهربون هواشناسی. :دوست:
چه خبر خوبی. انشالله شما هم بارش های بسیار خوبی داشته باشین.
دوستان عجالتا وسط فروم رو خالی کنین من بیام یه چرخی اون وسط مسطا بزنم که الان خیلی ذوق کردم!

:شاد: :74::150:

درود بر استاد بهزاد عزیز

ممنون خوبم..شما خوبی؟؟سلامتی..خبر خاصی نیست جز این که رشت قراره نیم متر برف بیاد و بجنورد هم یک دهم اون!!!:خنده1:پیشاپیش دکترجان برفتون رو تبریک میگم..جای ما رو هم خالی کنین لطفا و بیاد ما هم باشید..:گل::احترام:

Dr.ben

کاربر ويژه

متاسفانه عجغم اقای میره جینی نیومد:خجالت2: :خجالت2:ولی یه کارشناس دیگه امد این طوری گفت:
مازیار غلامی(20:15):سیستم سرد از بعد ظهر پنج شنبه وارد استان شده ,کاهش شدید دما رو داریم
بارش ها تشدید میشن درارتفاعات قطعا برف میبارد در نواحی جلگه ای هم احتمال برف هست که در شب های اینده
مورد نحوه عملکرد سیستم پرفشار بیشتر توضیح خواهیم داد. :گل:

پس امروز وقت نکردی بری تی وی آقای میره جینی! :احترام:
دیگه من اینقدر به برف خوب دل بستم که فک کنم اگه برف درست و حسابی نیاد یا باید مراسم هاراگیری اجرا کنم یا خودکشی نهنگ ها! :خنده1:

ubrth6qadixj4mt5ak.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بر استاد بهزاد عزیز

ممنون خوبم..شما خوبی؟؟سلامتی..خبر خاصی نیست جز این که رشت قراره نیم متر برف بیاد و بجنورد هم یک دهم اون!!!:خنده1:پیشاپیش دکترجان برفتون رو تبریک میگم..جای ما رو هم خالی کنین لطفا و بیاد ما هم باشید..:گل::احترام:

منم خوبم. ممنون محمد عزیز. :گل:
انشالله بجنورد هم از این سیستم برف خوبی بگیره.
امیدوارم شهرهای مختلف کشور عزیزمون با این سیستم بارش زیبای برف داشته باشن.
من فقط دوست دارم یه شب برفی زیبا داشته باشیم و کلی برم زیر برف پیاده روی خیلی مقدارش برام مهم نیست. :خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا