• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
بارش شما شروع شده؟ اینجا همچنان بارش بسیار خفیف بارون داریم.
الان رفتم دوباره نگاه کردم دما شده 5 درجه. البته دماسنج من در مسیر باد قرار داره و دمای باد رو نشون میده.
راستی علی جان آپدیت جدید GFS بارش ها و سرما رو چه تغییری داد؟

نه هنوز شروع نشده و فعلا ابریه .

تغییر خاصی نکرد فقط این که سرما کمی زودتر نفوذ میکنه که فکر میکنم یکم بهتر شد در ضمن بارش سواحل مخصوصا سمت شما تا چهارشنبه متناوبا ادامه داره .:خجالت2:

Dr.ben

کاربر ويژه
نه هنوز شروع نشده و فعلا ابریه .

تغییر خاصی نکرد فقط این که سرما کمی زودتر نفوذ میکنه که فکر میکنم یکم بهتر شد در ضمن بارش سواحل مخصوصا سمت شما تا چهارشنبه متناوبا ادامه داره .:خجالت2:

انشالله بارش بارون و برف بزودی در منطقه شما آغاز بشه.
دمای فرودگاه رشت هم در آخرین بروزرسانی 6 درجه گزارش شده. اینجا تقریبا 1 درجه از فرودگاه سردتر هست. دقت دماسنجم خوبه خدا رو شکر.
سرعت وزش باد افزایش پیدا کرده و در حال حاضر فرودگاه سرعت وزش باد رو 40 کیلومتر بر ساعت اعلام کرده.

در بهترین زمان ممکن nao و ao با شیب شدید صعودی شدن و من هم امیدوارم به فردا عصر و شب الان خودم هم تو فاز مثبتم... کلا فاز مثبت خوبه ... و از قبل هم این برف زیبا رو تبریک به دوستان مشهدیو قوچانی و بجنوردی و تهرانی و شمالی و شمال غربی میکنم.. قابل توجه محسن عزیز که منو متهم به فاز منفی میکنه. :گل:
سامان جان خسته نباشی ....اقا پس چرا جی اف اس یکم کم کرد مقدار بارشو....

Dr.ben

کاربر ويژه
فرودگاه اردبیل در دمای منفی 4 بارش برف گزارش کرده.
سرعت وزش باد 52 کیلومتر بر ساعت!

در بهترین زمان ممکن nao و ao با شیب شدید صعودی شدن و من هم امیدوارم به فردا عصر و شب
الان خودم هم تو فاز مثبتم... کلا فاز مثبت خوبه ...
و از قبل هم این برف زیبا رو تبریک به دوستان مشهدیو قوچانی و بجنوردی و تهرانی و شمالی و شمال غربی میکنم..
قابل توجه محسن عزیز که منو متهم به فاز منفی میکنه. :گل:
سامان جان خوشالم کردی ....اقا پس چرا بارشارو جی اف اس کم کرده

aliwinter

Banned
دما صفر بارش برف رشت اغاز شد!!!!!!!!!!!!!

.

نه بابا شوخی کردم الان دما 6.6C هست تا فردا صبر کن دی:خنده1:

aliwinter

Banned
وزش باد ترسناک و هو هو کردن باد همانا و قطع شدن برق نیز همانا !!:خجالت2::خنده1:

e59c884a6278b03a1.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
وزش باد ترسناک و هو هو کردن باد همانا و قطع شدن برق نیز همانا !!:خجالت2::خنده1:

e59c884a6278b03a1.jpg

اینجام باد شدیدتر شده. دماسنج من یه کوچولو رفته پایین تر از 5 درجه. شیب کاهش دما خیلی خوب بوده. ولی هنوز بارش بخصوصی آغاز نشده.

Dr.ben

کاربر ويژه
رفتم بیرون یه مقدار آذوقه گرفتم. کاملا باد و سرمای شدید حس میشد. سرعت وزش باد باز هم بیشتر شده و در فرودگاه رشت رسیده به 49 کیلومتر بر ساعت. دمای دماسنج من داره به 4 درجه نزدیک تر میشه. فکر می کنم فرودگاه در آپدیت ساعت 10:30 دما رو 5 درجه اعلام کنه.
به نظر من که با ادامه این شرایط تا صبح به برف میرسیم به شرطی که شدت بارش زیاد باشه.

mahmood600

کاربر ويژه
==================================================
ICAO : UBBB
Station Name : Baku/Bine Arpt
Temperature : -2.0°C
Weather : Heavy Snow
Wind : N (10 degrees) at 46 km/h, 65 km/h gusts
Time : 30 / 22:00
Pressure : 1031.2 mb
Visibility : 800m
RH : 100%