• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر دقیقا برخورد دو بخش مجزای سامانه یعنی جریانات شمالی و جنوبی رو نشون میده!

uysqxkhl35g38u0vtio.jpg

نگران اون حفره کم بارشی روی مشهد هم نباشید چونکه بارش بنظر من در کل شهر مطلوب خواهد بود.

چون اولا بر اساس آخرین اعلام ایستگاه چربش جریانات جنوبی در مشهد بیشتره و بغیر از سرخس که پرفشار شمالی خیلی قوی هست اینجا رو همون 1018 میلی بار باقی مونده:

Current weather observation

The report was made 6 minutes ago, at 20:30 UTC
Wind 11 km/h from east/southeast
Temperature 5°C
Humidity 93%
Pressure 1018 hPa
Visibility 4000 m
Broken clouds at a height of 305 m
mist

بعد هم متئوگرام فرودگاه مشهد حکایت از وجود هوای مرطوب در ترازهای بالای جو سطح زمین داره و رنگ بوی آغاز بارش رو میشه بخوبی از دیدن این نمودار حس کرد.

meteogram_celcius.cgi

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن نظرت حالا در مورد برف وسرما گرگان میگی ممنون میشم

سلام کاهش دما قطعا دارید و دما به زیر صفر میرسهو

این مدل مقادیر برف 24 تا 48 ساعت آینده رو اینطروی پیش بینی کرده ولی بنظر باید خیلی بیشتر مطابق با نقشه های نیروی دریایی اونجا برف بباره:

8ak7dg5r54gtn9vxapw1.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینو بادم رفت بذارم

فعلا.............

test8.gif

از زمانیکه من این نقشه ها رو چک میکنم مدل اول سمت راست و سوم شرایط اینروزها رو پیش بینی کرده بودند از قبل ( ECMWF و CMC )

مدل وسطی هم که جی اف اس هست یکسره فقط فاز منفی میداد و هنوز هم همونطوریه

خدا نگهدار

Dr.ben

کاربر ويژه
دمای فرودگاه رشت 4 درجه گزارش شده. دماسنج من دما رو 3 درجه نشون میده. ولی بارش چندان چشمگیر نیست.

mehdi.

New member
برف اصفهان باز هم تقویت شد ... خداروشکر پنجمین برف امسال اصفهان یک شنبه خواهد بارید و ششمین برف ، سه شنبه
برف سه شنبه که فعلا فوق العاده عالیه (بالای 10 میل )و چون در دمای زیرصفره به به عجیب بشینه همه جا !

در ضمن این پایان کار نیست ....

طبق مدلای فعلی ، برف هفتم اصفهان هم در بازه 8 تا 10 فوریه خواهد بارید و ....

باز هم این پایان کار نیست ... برف هشتم به لطف خدا 13 و 14 فوریه ....

خدایا عجب سالی شده امسال !! واقعا از صمیم قلب شکر ...

البته اگه هیچ کدوم از این پیش بینی ها هم رخ نده باز هم بابت دی برفی و سرد خاطره انگیز 92 و چهار برف زیبای قبلی امسال ، همشهریام هر روز باید سجده شکر بگذارن

باز هم به مشهدی ها شمالی ها و تهرانی ها و کرجی ها و قمی ها و قزوینیها ، اردبیلی ها و ارومیه ای ها و خلاصه همه ی عزیزانی که بارش برف در پیش دارند هم تبریک میگم

و امیدوارم برف سنگین شمال کشور مشکلات زیادی برای مردم عزیز این منطقه کشور ایجاد نکنه

mehdi.

New member
یعنی واقعا برای سازمان هواشناسی کشورم متاسفم!!!

هنوز این سازمان با این همه ادعا و کارشناس به این نتیجه نرسیده که یه اخطاریه کاملا جدی واسه شهرهای شمالی کشور صادر کنه !!!!! واقعا که ...

چی میشه گفت جز ابراز تاسف

قطعا مردمی که بی خبر از اوصاع جوی از شهرهای دیگه کشور به سمت شمال کشور حرکت میکنن و با این برف و کولاک روبه رو میشن هر گونه مشکلی براشون رخ بده مقصر اصلی و اولیه همین سازمان هواشناسی است ...

فراموش نکنید فردا جمعه و تعطیله و بسیاری در راه شمالن الان یا صبح حرکت خواهند کرد ...

مگه چند بار در سال یه چنین بارشی در نقطه ای از کشور قراره رخ بده که هواشناسی کشور این جوری به خواب رفته !!!

پیش بینی برف رشت به عنوان یه نمونه از ده ها شهر شمالی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان ساعت 4 بامداد جمعه است ومن در فرودگاه مشهد هستم و آپدیت نقشه های نیروی دریایی حکایت از بارش مطلوب برف طی ساعات آینده در مشهد دارن.
به همه دوستان عزیزم این روزهای زیبای پیشرو در جای جای ایران تبریک و شاد باش میگم.
اصفهان- تهران- رشت وخیلی نقاط دیگه در روزهای آینده بارش برف خواهند داشت . تبریک فراوان

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Dr.ben

کاربر ويژه
دوستان بارش زیبای برف توی منطقه ما لحظاتی هست که آغاز شده. خدا رو شکر :شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا