اینجا رو ببین چند روز با احتمال بالا شانس بارش برف دارید. از لحاظ دمایی هم کاهش محسوس دارید ولی به اندازه منطقه ما نیست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اسم این برنامه چیه ؟
اینجا رو ببین چند روز با احتمال بالا شانس بارش برف دارید. از لحاظ دمایی هم کاهش محسوس دارید ولی به اندازه منطقه ما نیست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اسم این برنامه چیه ؟
بالاش نوشته
weather 1
اکثرا رگبار برف میزنه
چرا امیر محسن جان؟
سلام.
بارش زیبای برف در رشت ادامه داره. فعلا روی سطح زمین بیشتر یخ در بهشت داریم. فکر می کنم از غروب برف بهتر بشینه. accuweather واسه ما شدت بارش ها رو فردا و پسفردا می دونه و تا چهارشنبه حدود 74 سانتی متر برف پیش بینی کرده.
این دو تا عکس رو هم الان گرفتم. روی سقف حدود 7 سانتی متر برف نشسته:
ایول بهزاد جان
تو رو خدا از خونه بزنید بیرون برید لب دریا و عکسهای خوشگل بگیرید تا من بذارم در صفحه ایران اکیوریت ودر:خجالت2:
سلام دوستأن
ديشب توفان شديدي داشتيم كه باعث شد الآن دما ٤ درجه بشه:خجالت2:
سلام دوستان گل دارم بال در میارم مرسی امیر محسن عزیز لذت این روز قشنگ رو دو چندان میکنیدوکیل آباد 16.5 میلیمتر :شاد2::شاد2:
Vakīlābād, Razavi Khorasan (Iran)
Sist oppdatert kl 10:33. Ny oppdatering ca. kl 11:30
Legg til mine steder Share on facebook Share on twitter Share on email More Sharing Services
Værvarsel som
Tid Varsel Temp. Nedbør Vind kl 12–18 5° 4,2 mm Svak vind, 3 m/s fra sørøstkl 18–24 1° 10,0 mm Svak vind, 3 m/s fra sør
Tid Varsel Temp. Nedbør Vind kl 0–6 -4° 0,9 mm Flau vind, 1 m/s fra sør-sørvestkl 6–12 -8° 0,3 mm Flau vind, 2 m/s fra øst-sørøstkl 12–18 -8° 0,4 mm Svak vind, 2 m/s fra sørøstkl 18–24 -10° 0,7 mm Flau vind, 2 m/s fra sør-sørø
نمیدونم علی جان
آخه میدونی من با اقلیم اونجا زیاد آشنا نیستم.
راستی سرعت وزش باد شدید بود اونجا یا معمولی؟
این باد ما سال 90 86 83 تجربه کریدم چیز معمولیه!!
برف پفکی شده!!!!!!!:99:
سلام همسايه. :بای:
برفتون دقيقا كي شروع شده ؟؟