• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
اکیوودر در اپدیت جدیدش برای شنبه شب هم برف زده اما در حد2 سانتی متر
واحتمال دار بارش ها تا یکشنبه ظهر جسته گریخته در مشهد ادامهداشته باشه که خیلی خوبه ولی مثل این که امشب تا فردا صبح مشهد کولاک میکنه فقط حال میده شب بری بیون تا صبح تو خیابونا دور بازپ
اخ چه حالی میدخ

• :بای:

• :شاد2:

سلام علیرضای عزیز :احترام:
آخ خ خــــــــــــــــــــــــــ گفتی
عجب حالی میده ، یه دوربین هم با خودت برداری و عکس های زیبای برفی خلق کنی... چــــــــــــــــــــی میشه؟
:شاد2:

راستی خوشحال میشم به وبلاگم سر بزنی و نظرت و درباره عکسهای برف های پارسال مشهد بگی...

اینم آدرس صفحه عکسهای برفی مشهد:

http://shahrebehesht8.blogfa.com/page/barf

seyyedalireza

مدیر موقت
به نظر من تمام مدارس شهر های حاشیه دریای خزر فردا تعطیلن و مشهد هم فردا احتمالا اگه برف خوبی بیاد ندارس دبستان و راهنمایی تعطیل باشن ولی یکشنبه چون هوا خیلی سرده و یخبندانه مشهد تمام مدارسش تعطیلن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
من الان جنوب دامغانم و حاشيه دشت كوير و با پديده طوفان شن و حتا گاهي تگرگ مواجه هستم! اصلن معلوم نيست هوا چجوريه

vahidilam

New member
علی جان ایلام برفش شدت داره؟

سلام اقا احسان. انشاالله بارش های پیش از ظهر روز دوشنبه آغاز خواهد شد. و بصورت برف و باران خواهد بود. سیستم موقتا دوشنبه اواخر شب عبور خواهد کرد ولی از غروب سه شنبه ناوه ی نیمه عمیق دیگری وارد استان خواهد شد.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
علی جان ایلام برفش شدت داره؟

از نظر شدت از سیستم قبلی ایلام ضعیف تره ولی سرمای بیشتری اون را همراهی میکنه و از اواخر دوشنبه تا چهارشنبه فعالیت می کنه .

البته تحقق همه ی این موارد به تغییر نکردن پیشبینی ها بستگی داره !!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

آماده باش خودروهای عملیات زمستانی شهرداری مشهد در محل نواحی شهرداری و مراکز حوادث پیش بینی نشده شهرداری منطقه 1 و 9

IMG_1965.JPG

IMG_1983.JPG

IMG_1979.JPG

[MENTION=24664]Amir Mohsen[/MENTION]

songing

کاربر ويژه
mide_humidity_i1_points.png

vahidilam

New member
از نظر شدت از سیستم قبلی ایلام ضعیف تره ولی سرمای بیشتری اون را همراهی میکنه و از اواخر دوشنبه تا چهارشنبه فعالیت می کنه .

البته تحقق همه ی این موارد به تغییر نکردن پیشبینی ها بستگی داره !!

درود علی جان. به نظر میرسه دوشنبه اواخر وقت سیستم از غرب کشور عبور کرده باشه.

felan123

New member
من درجزین هستم برف شدید 20 دقیقه هست با باد شدید راه میباره اصلا انقدر برف پیش بینی نشده بود زمین 2 سانت سفید شده
درود بر دوستان
من الان جنوب دامغانم و حاشيه دشت كوير و با پديده طوفان شن و حتا گاهي تگرگ مواجه هستم! اصلن معلوم نيست هوا چجوريه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن عزیز
میشه اسم اپلیکیشن دوم و بگین؟ اندرویده؟

سلام امیر حسین جان

برای مشکلات در باز کردن صفحات با پروایدر اینترنتت تماس بگیر، چون مشکل از اوناست و باید dns جدید بهت بدن.

نرم افازار دومی هم Go weather EX هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا