• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمدرضاجان

چه عجب..بالاخره ی خبر از من گرفتین...داشتم کم کم ناامید میشدم!!والا ماشین ک جلوش کاملا جمع شده ولی خداروشکر خودمون هیچ آسیبی ندیدیم..حسابی هم یخ زدیم!!!:زبون:

خدا رو شکر که اتفاقی نیافته و خسارت مالی بطرف میشه!

بعد هم دیگه ببین بابا اینا رو مجبور میکنی تو این هوا بیان مشهد !!!!!!!!!!!!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه

خدا رو شکر که اتفاقی نیافته و خسارت مالی بطرف میشه!

بعد هم دیگه ببین بابا اینا رو مجبور میکنی تو این هوا بیان مشهد !!!!!!!!!!!!!!!!

سلام بر استاد گرامی

والا بابا اینا مشهد بودن؛من رفتم مشهد،الانم ماشین خودمون نبود خوشبختانه!!!:خنده1:،ماشین یکی از دوستان بود..ولی خب بقول شما خداروشکر ک خسارت مالی بوده..راستی استاد امیدوارم اطلاعاتی ک دادم موثر واقع شده باشه براتون..:گل:

songing

کاربر ويژه
mesatir00.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر استاد گرامی

والا بابا اینا مشهد بودن؛من رفتم مشهد،الانم ماشین خودمون نبود خوشبختانه!!!:خنده1:،ماشین یکی از دوستان بود..ولی خب بقول شما خداروشکر ک خسارت مالی بوده..راستی استاد امیدوارم اطلاعاتی ک دادم موثر واقع شده باشه براتون..:گل:

خیلی ممنون محمد جان

آره خیلی لازم و مفید بود

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خواهش میکنم استاد..خیلی خوش حالم از این بابت..

خب دوستان..بجنورد حدودا 10سانتی میشه ک برف نشسته..متاسفانه مدارس تا مقطع راهنمایی تعطیل شدن ولی خب امیدوارم تا صبح ما رو هم تعطیل کنن!!!:زبون:

من برم بخوابم ک ضربه ی وارد شده بهم نسبتا شدید بود!!:خنده1:

وضعیت فعلی بجنورد،آسمان نیمه ابری؛همراه با بارش برف{لایت}،سمت غرب و گردنه بشدت قرمزه..

شب خوش..به امید برفی سنگین در مشهد مقدس..یا علی..:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من هم برم بخوابم که دیشب تا صبح که فرودگاه بودم ، امروز هم که حسابی درگیر و دیگه چشمام باز نمیشه

شب دوستان عزیز خوش ، امیدوار فردا صبح همگی سورپرایز بشیم

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام دوستان.
بارش زیبای برف رو به همه دوستان عزیزم تبریک میگم.
اینجا که برف اصلا بشین نیست. یعنی تا برف داره جون میگیره و زمین رو یخورده سفید میکنه ناگهان شدتش خیلی کم میشه و چون دما حدود صفر درجه است برف های قبلی هم آب میشن. از دیشب تا حالا هی همین موضوع تکرار شده یه جور شکل رگباری داره بارش ها.
ولی خوب من توی همین برف بگیر نگیر هم رفتم یه یک ساعتی پیاده روی کردم.

aubgo2u84gpvf19dvs.jpg

tzd2k19a7dgrc85kioi.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب وقتی لینکشو به بچه ها نمیدی آخر و عاقبتش همین میشه!
شب دوستان بخیر.

والا اونطرف مهرداد داشت علنی میذاشت که گفتم نذارید که می فهمن!

دیگه وقتی از یک چیز غیر مجازی زیاد استفاده بشه همین میشهو

اگه من میدادم که زودتر تعطیل میشد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هر چند که لینک نقشه های مادر و خامش رو دارم و بسته شدن دسترسی اون نقشه های گرافیکی مشکلی نیست!

ولی اصولا جی اف اس همون جی اف اس و ای سی ام هم همونه

بل ودر و آندر گراند زیاد فرقی نمیکردند ، محتوا مهم بود که همش به یک جا ختم میشد.

DR WHO

کاربر ويژه
اصغرى : اقليم ايلام واقعا جالبه ، به علت تغييرات ناگهانى توده هوا وزش باد داشتيم در منطقه رباط كريم هم باد شديد داشتيم از قديم الايام
بادهاى شهريار معروف اند ..
كاهش دما داشتيم بارشها در نوار شمالى بود امروز و بشكل برف البته انزلى بخاطر اقليم اش غالبا بشكل بارونه
امشب و فردا تمامى پارامترها براى رخداد بارش در شرق و جنوب شرق آماده ميشه البته فردا بطور محلى احتمال بارش ضعيف برف براى مركز هم هست ..
و از يكشنبه از ضخامت ابرها كاسته ميشه تا اينكه از دوشنبه از سمت نوار غرب شرايط براى بارشهاى قابل توجه ، قابل توجه تر از گذشته اماده ميشه و از اون به بعد خيلى سريع با تغذيه رطوبت مناسب سرتاسر ايران را موج بارشى فرا مى گيره
از الان تا پايان هفته همه استانها با شدت و ضعف بارش خواهند داشت قوت بارشها براى زاگرس مركزى هست فردا سيستان ، كرمان ، اصفهان ، احتمالا يزد برف و بارون دارند و همينطور هوا بطور محسوسى سرد ميشه ..

AFSORDE

کاربر ويژه
تا به اینجای کار که سال آبی 93-92 به خوبی تونسته سردتر بودن خودشو نسبت به سال آبی 92-91 دیکته کنه. به خصوص در مورد زمستان که احتمالا هر سه ماهش سردتر از سال گذشته خواهد بود! :104:

و به نظر من این روند حداقل تا پایان تابستان سال آینده ادامه خواهد داشت.

و در مقیاس فصلی هر 4 فصل سال آبی 93-92 سردتر و همچنین از 12 ماه این سال حداقل 10-9 ماه سردتر از مدت مشابه سال گذشتش خواهد بود.

بدرود :گل:

آخرین ویرایش:

Hamid reza65

New member
كاش بيشتر ميباريد مشهد،صبح كه بيدار شدم ضد حال خوردم اساسي،ولي بازم خدارو شكر،ديشب واقعا خاطره انگيز بود،چناران و قوچانم گويا برف خيلي خوبي باريده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا