• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

سلام محمدرضاجان

چه عجب..بالاخره ی خبر از من گرفتین...داشتم کم کم ناامید میشدم!!والا ماشین ک جلوش کاملا جمع شده ولی خداروشکر خودمون هیچ آسیبی ندیدیم..حسابی هم یخ زدیم!!!:زبون:

سلام محمدجان
شرمنده این بار هم نشد که زیارتت کنم:خجالت2:
گفتی میخوام شهید در راه برف بشم، دیدی تصادف کردی:خنده2:

برف دوباره شروع شده و امیدوارم که بباره، بباره و بباره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تحلیل نهایی موج سرد و فعال 11 و 12 بهمن

50.gif

تاریخ : پنجشنبه دهم بهمن 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

316 نظر

آپدیت: شنبه 12 بهمن 1392 ساعت 09:30

در خصوص عملکرد سامانه اخیر و همانطوریکه در آپدیتهای متعدد در این سایت اعلام شد ، همواره بر ورود سامانه سرد و بارشزا به سطح استان به دفعات اطلاع رسانی لازم انجام شد. وب سایت هوای مشهد همواره این جسارت و شهامت رو داشته که در بازه زمانی بلندمدت در خصوص وقوع پدیده های خاص جوی در سطح استان اطلاعات لازم و ضروری رو در اختیار همشهریان عزیز قرار بده .

یکی از فلسفه های وجودی تاسیس سازمانهایی همچون اداره هواشناسی در سرتا سر دنیا دقیقا همین بوده که مردم از کم وکیف اوضاع جوی در روزهای آینده مطلع شوند تا در شرایط نامساعد جوی گرفتار نشن و بتونند برنامه ریزی به موقع برای امور مختلف زندگی خودشون داشته باشند.

در ارتباط با میزان دقت پیش بینی هایی که در سطح دنیا ارائه میشه باید عرض کنم همیشه امکان تغییرات غیر مترقبه در نقشه های هواشناسی وجود داره و این موضوع یکی از جذابیتهای اصلی علم هواشناسی محسوب میشه ولی وظیفه اصلی سازمانهایی که متولی این امور هستند این هست که چنانچه وقوع پدیده جوی خاصی که حتی در حدود 30 درصد احتمال وقوع داشته باشد رو جدی بگیرند و با حساسیت ویژه این موضوع به مرور به اطلاع عموم مردم رسونده بشه.

جالبه که اهمیت این موضوع در بین مردم اکثر کشور دنیا به خوبی جا افتاده ولی متاسفانه در ایران ، این فرهنگ سازی از ابتدا به خوبی تبین نشده و مردم ما به محض اینکه یک پیش بینی انجام بشه و محقق نشه با زبانی تند لب به انتقاد گشوده و اصولا به اهمیت این موضوع توجهی ندارند که این انتقادات منجر به محافظه کاری شدید سازمانهای مربوطه میشه تا حدی که حتی نظرات هم عموما پس از تایید نمایش داده میشه.

سیاست کلی وب سایت هوای مشهد همواره بر این پایه استوار بوده تا بستر مناسبی رو جهت ارتباط مردم و انتقال نظرات این عزیزان با سازمانهای مربوطه فراهم کنه.

این سایت با حداقل بضاعتی که داشته در خصوص عملکرد سامانه دیروز اطلاع رسانی لازم رو در آپدیتهای مختلف به انجام رسوند و اگر مروری بر این آپدیتها داشته باشید متوجه خواهید شد که بر وزش شدید باد به همراه کولاک برف در سطح استان در این اپدیتها به خوبی تاکید شده و حتی جانمایی محدوده های پیک بارش یعنی شهرهای قوچان- کلات نادر- چناران -گلبهار -سرخس مشخص شده بود که محقق شد.

در ارتباط با بارش درشهر مشهد علیرغم اینکه نقشه های منتشر شده مدلهای مختلف هواشناسی بارش خوبی رو در سطح شهر نشون میدادند ، ولی خوب متاسفانه این مهم محقق نشد.

و در پایان باید عرض کنم ملاک پیش بینی هایی که در وب سایت هوای مشهد منتشر میشه بر اساس آخرین آپدیتهای نقشه های هواشناسی هست و این نقشه ها در آخرین اپدیتهای منتهی به دیروز بارشهای خوبی رو برای مشهد در نظر گرفته بودند که متاسفانه محقق نشد.

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

سلام محمدجان
شرمنده این بار هم نشد که زیارتت کنم:خجالت2:
گفتی میخوام شهید در راه برف بشم، دیدی تصادف کردی:خنده2:

برف دوباره شروع شده و امیدوارم که بباره، بباره و بباره

سلام بر جناب مهندس عزیز

خواهش میکنم؛قطعا این کم سعادتی منه ک نمیتونم شما رو زیارت کنم..

:خنده2:،آره دیگه نشد ک شهید در راه برف بشم!!:زبون:،امیدوارم بزودی برف خوبی در مشهد شروع به باریدن کنه..بجنورد ک دیگه بارشش تموم شده ست و اگه بخواد برفی بیاد؛خیلی پراکنده خواهد بود..

الان هم لایت اسنو و آسمانی نیمه ابری رو در بجنورد شاهد هستیم..:گل:

خوب دوستان..من باید برم..آرزو میکنم ک تمام دوستان عزیز سوپرایز بشن{بخصوص مشهدی های عزیز}،روز خوش..یا علی..:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
1Babulsar (Iran)29.0 mm
2Anzali (Iran)22.0 mm
3Ramsar (Iran)22.0 mm
4Mashhad (Iran)5.0 mm
5Zanjan (Iran)3.0 mm
6Sabzevar (Iran)1.0 mm
7Tabriz (Iran)0.9 mm
8Khoy (Iran)0.6 mm
9Shahrud (Iran)0.3 mm
10Orumieh (Iran)0.1 mm
24 hours amount precipitation. 02/01/2014 at 03:00 UTC
(24 of 24 stations)

1Zanjan (Iran)-8.4 °C
2Mashhad (Iran)-8.0 °C
3Arak (Iran)-7.4 °C
4Shahrud (Iran)-6.6 °C
5Tabriz (Iran)-6.4 °C
6Hamedan (Iran)-4.6 °C
7Tehran-Mehrabad (Iran)-4.0 °C
8Torbat-Heydarieh (Iran)-3.1 °C
9Orumieh (Iran)-3.0 °C
10Khoy (Iran)-2.6 °C
11Kermanshah (Iran)-1.9 °C
12Sabzevar (Iran)-1.5 °C
13Esfahan (Iran)0.0 °C
Minimum temperature in 24h. 02/01/2014 at 03:00 UTC
(25 of 25 stations)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس هنوز اعتقاد داره که مشهد 4 میلیمتر دیگه از این سامانه بارش در پیشرو داره:

14020900_2_0100.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل عددی جی اف اس برای دوشنبه شب دمای 22- رو برای مشهد پیش بینی کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

نظر رسمی من در مورد سامانه در یکی از اپدیتا برای مشهد اینطوری بوده:

در این پست که فردا بروز رسانی خواهد شد وضعیت نهایی عملکرد سیستم سرد و مرطوب شمالی در روز های جمعه و شنبه به اطلاع عموم علاقمندان عزیز خواهد رسید .

ارتفاع تجمعی برف بر روی زمین تا 240 ساعت آینده

آخرین برآورد امشب : بارش بین 5 الی 10 میلیمتر در سطح شهر مشهد- عمده بارش به شکل برف خواهد بود- کاهش محسوس دما مسلم و محرز میباشد- وزش باد در سطح استان برای روزهای جمعه و شنبه شدید برآورد میشود.
سردترین دماهای مورد انتظار در هفته آینده به کمتر از 10 - درجه سانتیگراد زیر صفر خواهد رسید..

ماهیت و نوع سامانه سرد و مرطوب شمالی بوده و در زمان فعالیت در استان خراسان رضوی با استقرار یک مرکز کم فشار جنوبی( تراف معکوس دریای سرخ ) در مرز بین استانهای خراسان جنوبی و رضوی ، سامانه تا حدودی تقویت خواهد شد ولی انحراف مسیر بخش فعال تراف جنوبی به سمت رشته کوههای هندوکش افغانستان میباشد.

دوستان از پرسیدن سوالات کلیشه ای از قبیل ارتفاع برف به سانتیمتر ، تعطیل شدن مدارس و .... جدا خود داری کنند .

aliwinter

Banned

دقیقا این وضعیت درختا وباد برف تو 83 دیدم
عجب کیفیی داره ولی
احتمالا برق گاز قعطم میشه!!!:ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان
تبریک ویژه به دوستانی شاهد بارش برف در شهرشون بودن دارم.
این چند عکس رو دیروز از هوای پاک در تهران گرفتم، همونطور که میبینید برف روی کوهها بسیار کم هست من این حجم برف رو معادل برف در بهار میدونم!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1391237506588.jpg
    uploadfromtaptalk1391237506588.jpg
    95.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • uploadfromtaptalk1391237542165.jpg
    uploadfromtaptalk1391237542165.jpg
    100.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • uploadfromtaptalk1391237565987.jpg
    uploadfromtaptalk1391237565987.jpg
    77.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • uploadfromtaptalk1391237582882.jpg
    uploadfromtaptalk1391237582882.jpg
    82.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1

aliwinter

Banned
ممنون ارش جان
خیلی شدیده ,,,,,ریز وخشک همجا سفید
لوله ها یکم قندیل زندن
اوضاع هست واش خودش
امروز رویایی شده:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز...

:ناراحت::ناراحت:،15کیلومتری بجنورد تصادف کردیم...همین الان رسیدم بجنورد{ساعت پنج و نیم راه افتادم}ولی باز هم خداروشاکرم بابت این برف..:گل::احترام:

محمد جان چه کردی؟! خدا رو شکر که سالم هستید:گل:

بچه ها ازتون خواهش میکنم تا حد امکان از مسافرت در زمان بارندگی اجتناب کنید، هوای صاف تصادف آنچنانی میشه دیگه برف و بارون که باشه . . . !

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ممنون ارش جان
خیلی شدیده ,,,,,ریز وخشک همجا سفید
لوله ها یکم قندیل زندن
اوضاع هست واش خودش
امروز رویایی شده:گل:

درود علی عزیز

امیدوارم از زیبائیش لذت ببرید و کار به قطع برق و گاز کشیده نشه، تنها بدی برف اون یخبندان و مشکلات بعد از بارش هست وگرنه زمان بارش بسیار زیبا و رویایی هست، جای ما رو حسابی خالی کنید وبرف بازی کنید و آدم برفی بسازید در حد تیم ملی!:گل:

aliwinter

Banned
درود علی عزیز

امیدوارم از زیبائیش لذت ببرید و کار به قطع برق و گاز کشیده نشه، تنها بدی برف اون یخبندان و مشکلات بعد از بارش هست وگرنه زمان بارش بسیار زیبا و رویایی هست، جای ما رو حسابی خالی کنید وبرف بازی کنید و آدم برفی بسازید در حد تیم ملی!:گل:

انشالله انشالله
پارک شهر امروز فردا غوغا هست!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا