• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دمای هوا در اصفهان داره سقوط میکنه! باد هم از سمت شمال شرق شده، این باد سوز وحشتناکی در اصفهان داره!

من اين باد رو ديروز در دشت كوير زيارت كردم بسيار هم پر قدرت هست آرش جان و اميدوارم برف خوبي اصفهان بياد

arashz

مدیر بخش هواشناسی

من اين باد رو ديروز در دشت كوير زيارت كردم بسيار هم پر قدرت هست آرش جان و اميدوارم برف خوبي اصفهان بياد

امیدوارم هم اصفهان و هم تهران و هم بقیه نقاط کشور برف و باران خوبی دشت کنند، جالبه که این باد از سمتی وارد اصفهان میشه که تا 40-50 کیلومتر کویر و شنزار هست اما به شدت سرد و استخوان سوزه!
همین جریان باد در تابستان دمای شهر رو مثل کوره بالا می بره! اما در زمستان سرما به همراه داره.

hasan1

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

اینجا چند ساعتی هست که ما شاهد بارش برف هستیم. البته بیشتر به صورت خفیف بوده.

انتظار میره از اوایل شب بارش اینجا هم شدت بگیره.

نيما

New member
شما يه نشونه بده كه ما اميدار باشيم. در مورد ايران عرض كنم كه ديگه كوير مركزي ايران هم در مجموع چند سالش اينقدر بارش نديده بود/ غرب كه ديگه تركيده كاسشون لبريزه. جنوب و جنوب شرقو شمال كشور هم همينطور ... اين وسط تهران و مشهد دو شهري كه تراكم شديد جمعيتي دارن و كم بارشي واسشون فاجعه باره دارن شديد ترين خشكساليو تجربه ميكنن.
خبر بد تر اينكه سرماي شديد و هواي ساكن ناشي از زبانه سيستم پرفشار در روزهاي آينده جو بسيار آلوده اي رو در مشهد رقم خواهد زد.
خرسانهاي شمالي و رضوي همينطور كه دوستان هم قبلا اشاره كردن داراي زمينهاي باغي و زراعي زيادي است كه سهم زيادي در توليد محصولات كشاورزي دارن و متاسفانه از اين حيث هم سال اينده با مشكل جدي روبه رو خواهيم بود
منكه ازاميدواريم پشيمون شدم 5يا6ميلمتر اصلا خوب نيست قبلي قبل بارش پودر ميشد اين يكي تو خود بارش پر پر:ناراحت:
مدارس تعطيليا شو بايد هدفمند كنن با اين سرماي يبخود روز سختي خواهيم داشت البته اكرالوده تشخيص بدن مثلا كارشناسا شون كاش هواگرم بشه :ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من در حال حركت به سمت مشهد هستم الان تقريبن نيشابور رسيدم و متاسفانه ظاهرن بارش نيشابور از اين سيستم زياد خوب نبوده ولي بينالود تركونده ظاهرن چون پاي كوه خوب سفيد شده و بالاي كوه هم كه ديده نميشه

seyyedalireza

مدیر موقت
به نظر من با این سرما باید فردا وپس فردا به دلیل سرما مدارس رو تعطیل کنن سال 86 هم مدارس دبیرستان و راهنمایی یک هفته ودبستانی ها دوهفته تعطیل بودن
اگه تعطیل نکنن ممکنه مردم سرمازده بشن واین خیلی بده

seyyedalireza

مدیر موقت
مشهد داره با غروب افتاب بارشش بیشتر میشه منطقه ما برف داره درشت تر میشه
خدایا خودت کمک کن

ehsan_htc

New member
علی کرمانشاهی خودت مگه جواب بدی هواشناسی کرمانشاه وایلام گفتن 5شنبه جمعه سیستم درکارنیس بگوداداش جریان چیه بعددوشنبه؟

ehsan_htc

New member
علی کرمانشاهی خودت مگه جواب بدی هواشناسی کرمانشاه وایلام گفتن 5شنبه جمعه سیستم درکارنیس بگوداداش جریان چیه بعددوشنبه؟

Dr.ben

کاربر ويژه
برف ریز و شدیدی میباره:

sgswlcmkfoch0b3ljgde.jpg

seyyedalireza

مدیر موقت
خود مشهد چی؟
نظر شما چیه سازمان هواشناسیه مشهد گفته مشهد تا فردا شب برف داره ولی پراکنده ولی تا امشب برف خوبی میاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا