• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام به همه دوستان هواشناس
چند باری که سر زدم دیدم خیلی همه ناراحت هستید
این برف امیدوارم خوشحالی رو براتون به ارمغان آورده باشه
برای من که خیلی آورد

برف مشهد تموم شد همینقدر بود یا بازم قرار هست که بیاد؟

babak2006

کاربر ويژه
درود
نمی دونم چه داستانی شده امسال انگار اصلا رطوبت وجود نداره تو شمال شرق
کاش جای اینجور برف وسرما یک بارون 20میلیمتری می اومد کوهها هم حسابی پربرف میشد
اما بازم خداوند رو شاکریم گویا بهمن رو هم داریم ازدست می دیم خدا کنه حداقل بارون های درست حسابی زودترشروع شن تا حداقل یک مقدار این کمبود بارش جبرانن شه

abtinT

کاربر ويژه
درود آبتین جان، اما من به برف از ساعت 3-4 عصر به بعد اطمینان دارم، مخصوصا شمال شهر، صبح هم روی کوه ها بارش برف بود.

برف که میاد . ولی من برف خوب می خوام . همین الان بالای کوه علوم تحقیقات برف می امد .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
192.168.41.51.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم تصویر بالا مربوط به چه زمانی هست ولی به نسبت داره خوب میباره و یواش یواش از کناره ها در آسفالت رو سپید میکنه منطقه ما

arashz

مدیر بخش هواشناسی
برف که میاد . ولی من برف خوب می خوام . همین الان بالای کوه علوم تحقیقات برف می امد .

باید صبر کنیم، این سیستم های شمالی رفتارشون کاملا غیر قابل پیشبینی هست، یک دفعه میبینی هیچی نمیباره، یک دفعه هم کلی بارش داریم!

اما برای تهران وضعیت خوبه، البته یک حفره بارشی در جنوب و غرب تهران هست که امیدوارم به تهران نرسه چون بارشهای تهران از شرق شروع میشن!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر ماهواره ای امروز از آسمان ایران

n5bvtrrtt08kogfmuv5.jpg

ظاهرا این تغییر ناگهانی هوا در مشهد و بارش مجدد برف حاصل از این ابر کومولونیمبوس جنوبی هست:

q2pm7vwx8o2gicc21ja.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پوشش برف قله هزار مسجد خیلی راضی کننده است و ترکمنستان هم بصورت سراسری برف سنگینی باریده!

4wwq513xvsd95n853pbc.jpg

aliasgar57

کاربر ويژه
با سلام

الان در محدوده میدان ابوطالب بر ضخامت ابرها افزوده شده و دونه های برف هم درشت تر شده اند - انشاءالله با توجه به برودت هوا شاهد بارش خوب برف و سپیدی زمینها در ادامه باشیم :گل:

samann

کاربر ويژه
من فك ميكنم ديگه بايد كم كم اعلام بشه كه شديد ترين خشكسالي مشهد در صد سال اخير در حال وقوع است.
بهار و تابستان سختي در پيش است/ نميدونم الان در حال ذخيره سد دوستي چقدره اما گويا اصلا اوضاع جالب نيست.
در مورد بارش تركمنستان عارضم كه بارشهاي مطلوب شمال شرق زمانيست كه مرز بارشها مرز ايران و تركمنستان باشه يعني در اكثر بارشهاي مطلوب زمستانه نحوه قرارگيري پرفشار به گونه ايست كه جنوب تركمنستان خشك و شمال شرق بارش مطلوب داره اما امسال جنوب تركمنستان بارش مطلوب و خوبي داشته و خراسان نقش تركمنستانو ايفا كرده.
من كه ديگه اميدم رو از دست دادم. به قول دوستان رطوبتي نيست كه بخواد بباره . هميشه قبل از بارش مطلوب وجود رطوبت در مشهد كاملا حس ميشه. شبيه بيابون شده خشككه خشككككككككككك

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خبر فوری

بارش برف در سعادت اباد تهران!

فکر کنم واقعا رستگار خواهیم شد!

aliasgar57

کاربر ويژه
میخواستم یک مطلبی رو به دوستان عزیزی که همواره با ناامیدی همش فاز منفی میدهند بگم:

دوستان پیش بینی دست ما انسانهاست ( که اساتید گرامی به خصوص امیر محسن عزیز زحمت اطلاع رسانی آن را میکشند) ولی وقوع این بارشها دست خداوند رحمن و رحیم است -حالا که بعضی از این پیش بینی ها بطور 100در صد بوقوع نمی پیوندد حتما حکمت خداوندی این چنین بوده- لذا از دوستان عزیز میخواهم بجای آیه یاس خواندن امیدوار به آینده باشند- انشاءالله که در اینده روزهای پر از خیرو برکت در انتظار همه دوستان در سرتاسر ایران عزیز باشد.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا