• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
واقعا هو قرمز شده فکر کنم که یکی از بچه ها گفت ابرا دارن جون دارتر میشن وکلفت تر درست باشه وانشالله مشهد فردا مه بلند شیم مارو شگفت زده کنه
خداوند همیشه در غم ها در کنار انسان است
وعصری هم یکی از بچه ها گفت بعد از هر سختی یک اسانی است
واقعا که درسته

نيما

New member
بزرگراه میثاق - میدان هفتم آذر - حدود 1 ساعت پیش
تقدیم به شما عزیزان
:گل: و مخصوصا آقا امیر محسن برا اینکه خستگی زحمات این چند روزه شون در بره:خجالت2::گل::گل::گل:

عکس گرفتن تو این هوا واقعا زجر آوره... اونم بالای پشت بوم!!!

مشاهده پیوست 51990
مشاهده پیوست 51991
مشاهده پیوست 51992
تشكر امير حسين جان عكساي خيلي زيبايي بود

نيما

New member
w2z1wgtr2rqjmgfwe65h.jpg
ممنون استاد عزيز
اينجا يكم برف ها پرتر ميباره شدتشم كه خوبه

seyyedalireza

مدیر موقت
فورکا هم دیگه سر خم کرد به این برف مشهد چون تا حمین الان که برف میومد هیچی نزده بود
درود بر مشه ومشهدی

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

به دوستان گلم در مشهد مقدس تبریک میگم..:گل::شاد2:،خداروشکر اینبار جلو پسرخاله م رو سفید شدم!!گفتم شنبه و یکشنبه تعطیلی..البته با توجه به کمینه هایی ک پیش بینی شده؛احتمالا دوشنبه رو هم تعطیل میشه!!

به داش حسن عزیز از قم تبریک میگم قوی ترین کولاک عمرش رو..امیدوارم قم از موج پس فردا برف سنگینی دشت کنه و دل داش حسن عزیزمون هم حسابی شاد بشه..hasan1:گل:

همچنین به اصفهانی های گل و دوستداشتنیمون هم برف رو تبریک میگم:گل:

آرش جان سلام{arashz}

والا به خیر گذشت آرش جان..خداروشکر اتفاق ناگواری نه واسه ما و نه واسه ماشینی ک از پشت بهش زدیم نیوفتاد..ممنونم از توجه و لطفتون..:گل:

بجنورد و منفی 16؟؟؟!!!!نه بابا..درسته هوا سرده ولی خب به منفی 16 نمیخوره خداییش..الانم از سمت غرب و گردنه امین الله داره ابر گردن کلفتی میاد..امیدوارم ک سوپرایز شم..

این دوست گرگانیمون کجا رفت؟؟بابا بیا گزارش بده ببینیم آیا احتمال سوپرایز شدن من هست یا نه؟؟

rahsazan

کاربر ويژه
دادا تبريك
بقيه اصفهانيا كجايند:نمیدونم:
مثل اينكه به برف امسال عادت كردن:خنده2:

من هم به دوستان اصفهانی و حسن عزیز از قم بارش برف رو تبریک میگم

محمد عزیز از نجف آباد (afsorde) هم انشالله با گزارشهای عالی که میده بیاد که دلمون براش تنگ شده
[MENTION=26112]AFSORDE[/MENTION]

mehdi.

New member
دادا تبريك
بقيه اصفهانيا كجايند:نمیدونم:
مثل اينكه به برف امسال عادت كردن:خنده2:

به برف که عادت کردیم چون استارت پنجمین برف امسالمونه اما فعلا برف همه گیر نشده همه ی شهر و فقط در شمال شهر و غرب شهر می باره
دیگه کم کم باید به مرکز و شرق شهر هم برسه ... نکته ای که هست همراه با وزش باده و بسیار خشک و سبک تا جایی که زمینم خیس نشده از بس خشکه!!

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام دوستان.
لحظاتی قبل برف بسیار شدیدی اومد البته رگباری بود ولی توی یک ربع حدود 10 سانتی متر برف پفکی بارید!
این عکس ها رو 15 دقیقه قبل گرفتم:

xay2qwers6ee2e9ag5f3.jpg

k472qqfbiz1pzbxba2n.jpg

c1shsm72fa7o94c5tk7j.jpg

نيما

New member
به برف که عادت کردیم چون پنجمین برف امسالمونه اما فعلا برف همه گیر نشده همه ی شهر و فقط در شمال شهر و غرب شهر می باره
دیگه کم کم باید به مرکز و شرق شهر هم برسه ... نکته ای که هست همزاه با وزش باده و بسیار خشک و سبک تا جایی که زمینم خیس نشده از بس خشکه!!
انشالله دهمين برفتون رو از هميجا گزارش بدين اميدوارم در ادامه اين برف بشينه بازم فردا از زنده رود عكس بزاريد
دوستان شب خوش:گل::گل::گل::گل:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان.
لحظاتی قبل برف بسیار شدیدی اومد البته رگباری بود ولی توی یک ربع حدود 10 سانتی متر برف پفکی بارید!
این عکس ها رو 15 دقیقه قبل گرفتم:

xay2qwers6ee2e9ag5f3.jpg

k472qqfbiz1pzbxba2n.jpg

c1shsm72fa7o94c5tk7j.jpg
سلام دکتر
آقا انشالله میرین که رکورد برفهای 83 و 86 رو بزنین:خجالت2:
ما هم برای اینکه از قافله عقب نمونیم میخوایم رکورد سرمای 86 رو جابجا کنیم:سوت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
واوووووو!!!دکتر بهزاد سلام

عجب برفی..به به..تبریک مجدد خدمت شما..:گل::احترام:،خوش به حالتون ک شما هم از موج مدیترانه ای برف دارید ولی ما نداریم!!!حسودی نیست آ..دارم به وضعتون غبطه میخورم..:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا